- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Caniim 7 saat ders ve nöbet var diye sabah bir günaydın dedim kayboldum
Öyle tabi kırmızı görmedikçe umut vardır hem zaten az kaldı sen bu surede fazla yorma tetikleme regliBilmem insAllah kiz demim sari afedersim sümüksü akıntım geldi umutlanmayip diorum ama adet olana kadar umidim bitmiyor snrm
Cok itici gelior ya bana o kiz :) hayrlısı Allah analı babalı büyütsün
Eşinin en sucu var kızzz etkileniyorsan yapma kuzum ..Caniim 7 saat ders ve nöbet var diye sabah bir günaydın dedim kayboldum
İnşallah eve gidince lh yapıcam yine,yapmasam mı ya da ya,güzel koyu çıkmayınca eşime de surat asiyorum
Vala ağır is yapmiyorum ama yürüyüş yapiorum orta tempo yarim saat kırk dakka cnm bisey olmaz herhldeÖyle tabi kırmızı görmedikçe umut vardır hem zaten az kaldı sen bu surede fazla yorma tetikleme regli
Çok geçmiş olsunBen bugün pek fazla giremeyebilkrim oğlumun dün geceden beri hafif ateşi var bi kac ay önce riskli ateslenmssi oldu korkuyorum kib güzel günler güzel haberler getirsin
Hayırlısı umudum yok pekİlk sayfa tık tık
Hadi inşalah aşılama tutmustur
Tsk ederim saolunÇok geçmiş olsun
Bu topikte umutsuzluga yer yok .Hayırlısı umudum yok pek
Suçu subat ayında degerlendirirken her gün olmaz dedi engelledi beniEşinin en sucu var kızzz etkileniyorsan yapma kuzum ..
kolay gelismnn
Süpermiş bak buBu topikte umutsuzluga yer yok .
Umutsuz olanı dövüyoruz :))
Mart’ta batı olanlardan mikemmel çalışmalar bekliyorumSuçu subat ayında degerlendirirken her gün olmaz dedi engelledi benikalite düşüyormuş bak seen ceksin canım ya,işi ne..asıl martta da bizim spermler yumurtalar karsilasmazsa,sonrasinda doktor yolunda olucaz bir de surekli..
ovu testi fln yapmıyorum ama soğan kürü yapcam bu ay. ve full çalışmaa gün aşırıMart’ta batı olanlardan mikemmel çalışmalar bekliyorum
Yok misafirim geldi yok yorgunum dinlemem :))
En az gün aşırı pik ve çatlama günü Allah ne verdiyse
hahaha süpermişÖyle kuzum her işte vardır hayır diyorum artık. Güçlü olucam artık, şu video gibi yeniden çalışmalara başlıcaz y
Kesinliklee..benim 17.gun pik olmuştu canım,18.gun catladi.Mart’ta batı olanlardan mikemmel çalışmalar bekliyorum
Yok misafirim geldi yok yorgunum dinlemem :))
En az gün aşırı pik ve çatlama günü Allah ne verdiyse
Yok kuzmm söylenmiyor bile içimde yaşyorm herseyi
2. ayımız bitmişti ama 6haftalık iken kalbi durmuş kuzum , dün kahverengi lekelenmelerim geldi işte dün öğrendik.
Regl ken başlanıyor demi canım ona ?ovu testi fln yapmıyorum ama soğan kürü yapcam bu ay. ve full çalışmaa gün aşırı
bakalım inş olur bu ay hayırlıysa. :)
yarın başlıyorum soğan kürüneee
Amannn kızzz elalemi ne takıyosun yaaa ..Kesinliklee..benim 17.gun pik olmuştu canım,18.gun catladi.
15,16,17,18,19,20.gunleri muhakkak değerlendirmeye çalışıcam..
Offf yaaa..evlilik meselesi konusulmus canım..bende 2,5 yıldır evliyim kızlar.
İlk evlendim hemen 1 sene Hakkari'de tek başıma yaşadım,sonra döndüm evime,baya ciddi hastalandım,tedavi 8 ay sürdü.Biz korunmaya devam ettik iyileştikten sonrada.Korunmayi birakali 4 ay oldu ama ciddi ciddi isteyeli bu ikinci ayimiz.Ve sadece bu ayı yumurtlama açısından bilerek degerlendirdim.ama işte dışardan bakınca insanların bakışlarına maruz kalmak gibi bir korkum var.
2,5 yıldır evlisiniz yaş 27,neden çocuk yok..bu sorular direkt sorulmasa bile yaşı büyük anlamayan insanlardan sitemler alıyorum..bu yüzden kötü etkilenmeye devam ediyorum.regl gelince o iki günü yas gibi yaşıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?