Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
reglden 2 gün snra başlanıp 15 gün yapılıyormuş canım 14 ünden 28 ine kdr fln yapcam bakalım inş bi faydası olur :)
zaten kg vermeyede faydası varmış bi taşla iki kuş inşallah
etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlanır diye biliyorum soğan kürüne

etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlanır diye biliyorum soğan kürüne
valal youtube dan dinledim saraçoğluunu 2 gün sonra diyodu ama bakalımmm nası olcakkk mantıken 2 gün olması daha iyi gibi geldi bana hesapladım bittiğinde bata 1 hafta kalmış oluyor. yani bebek olduysa olmuş oluyor soğan kürünün rahimi temizleme durumu oldugu için bata kdr uzatmak mantıklı gelmedi bana :)

Yok akıntıyı yakıp et sümük gibi eline alınca uzucak .
O akıntı şeffaf olunca büyümüş oluyor . Yada çatlamış
Sen iki güne bir değerlendir bu ay hepinizden büyük performans beklıyorum

Inşallah amin iki gündür üst üste oldu bir istek bir istek yumurtlama zamanlarım da böyle istekli olsam keşke

Kizin on yaşında olduğuna göre 9ay sonra hamile kalmışsın 9 ay hamilelik desek 11 buçuk sene felan heralde
Yok kuzum tam okumamisin ya da ben tam anlatamamisim.. 2006da ilk kurtajim sorasinda 2009da kizim oldu:)) 2008 agustosta hamile kalmisim o ara korundum istedikten sonra 9 ay bekledim olmasi icin. 17 yil olacak insallah evleneli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…