reglden 2 gün snra başlanıp 15 gün yapılıyormuş canım 14 ünden 28 ine kdr fln yapcam bakalım inş bi faydası olur :)Regl ken başlanıyor demi canım ona ?
evde olmak istedim şu an ya benim de temizlik yapmam lazım pofNeyse ben bi süpürge tutam
etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlanır diye biliyorum soğan kürünereglden 2 gün snra başlanıp 15 gün yapılıyormuş canım 14 ünden 28 ine kdr fln yapcam bakalım inş bi faydası olur :)
zaten kg vermeyede faydası varmış bi taşla iki kuşinşallah
valal youtube dan dinledim saraçoğluunu 2 gün sonra diyodu ama bakalımmm nası olcakkk mantıken 2 gün olması daha iyi gibi geldi bana hesapladım bittiğinde bata 1 hafta kalmış oluyor. yani bebek olduysa olmuş oluyor soğan kürünün rahimi temizleme durumu oldugu için bata kdr uzatmak mantıklı gelmedi bana :)etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlanır diye biliyorum soğan kürüne
Aynede öyle kuzmmmKendini çok fazla hırpalama ama içine atarak allah sabrını görüyor inşallah en yakın zamanda karşılığını alırsın
Kuzum benimki şaştı biliyorsun Cuma doktordan bir tahmin alabilirsem ekleriz. Böyle beklemekte çok sıkıcı eski heyecanı istiyorumKızlar atladığımız varsa söyleyin ekliim listeye
Aminnnnnnnnn aminnnnn balummmmm benm dualarnz için Allah razı olsunBerraAksa_K canım çok geçmiş olsun, inşallah sağlığına kavuşur eşin hemencecik. Allah beterinden saklasın
Yok akıntıyı yakıp et sümük gibi eline alınca uzucak .
O akıntı şeffaf olunca büyümüş oluyor . Yada çatlamış
Sen iki güne bir değerlendir bu ay hepinizden büyük performans beklıyorum
sence kaç senem vardır :)
Geçmiş olsun korkma çocuklar bizden dirayetli kısa zamanda atlatır paşaBen bugün pek fazla giremeyebilkrim oğlumun dün geceden beri hafif ateşi var bi kac ay önce riskli ateslenmssi oldu korkuyorum kib güzel günler güzel haberler getirsin
Teyzelerim helllooooooooooEki Görüntüle 2235272
Bizleri haberdar et hep olur mu? Dualarım seninleAminnnnnnnnn aminnnnn balummmmm benm dualarnz için Allah razı olsun
ay inşalalh ikimizde kırmızı çift çizgileri görürüz :)Benden bir gün sonrasın
Edecmm merak etmeee kuzmmm cok teşekkür ederimBizleri haberdar et hep olur mu? Dualarım seninle
Ben bugün pek fazla giremeyebilkrim oğlumun dün geceden beri hafif ateşi var bi kac ay önce riskli ateslenmssi oldu korkuyorum kib güzel günler güzel haberler getirsin
Yok kuzum tam okumamisin ya da ben tam anlatamamisim.. 2006da ilk kurtajim sorasinda 2009da kizim oldu:)) 2008 agustosta hamile kalmisim o ara korundum istedikten sonra 9 ay bekledim olmasi icin. 17 yil olacak insallah evleneli:)Kizin on yaşında olduğuna göre 9ay sonra hamile kalmışsın 9 ay hamilelik desek 11 buçuk sene felan heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?