Canım Allah yardımcınız olsun, inşallah katlanır değer ve herşey yoluna girer en kısa zamandaGünaydın güzel anne adayları, ben geçen cuma pozistif görmüştüm teste. Çok sevindim tabi dün eşim işten çıkarıdlı. Moralim çok bozuk ama allahın bir bildiği vardır diyorum. kuyruk sokumumda çok ağrı olduğu için doktora gittim tabi kan testi yaptı 4+3 de HCG değerim 99 çıktı. bana çok düşük bir rakam geldi. zaten kese vs de gözükmedi. Bilmiyorum hiç. ne olacak. ilk hamileliğimde böyşe birşey hiç yaşamadım. Okuyorum da 4+3 lerde genelde hgl hep 150 200 civarı. Allah hayırlı ne ise onu versin diyorum. bir yandan eşimin işsiz kalması bir yandan bebiş var mı yok mu. Çok zor. ya da varsa nasıl bakacağız ya iş bulamaz ise korkuları. sonra da diyorum ki allahım sen affet çok istedik 2 nci bebeği ben bkarız diyorum yeter ki sağlıklı hayırlı olsun. gelişmeler hakkında bilgi veririm.
Kac haflatik oldunuz ki? Cok tesekkur ederim canim cok sukur iyiyim bende insallah yarin kalp atislarini dinlemeye gidicem. Simdi de doktor bana test vermisti gidip saglik ocaginda onlari yaptirayim dedimSelam canım, aslında 10 gün sonra çağırmıştı Çarşamba gibi oluyodu da ancak Cumartesi gidebileceğim. Senin ne zamandı iyi misin bu arada?
Ayy hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirsinKac haflatik oldunuz ki? Cok tesekkur ederim canim cok sukur iyiyim bende insallah yarin kalp atislarini dinlemeye gidicem. Simdi de doktor bana test vermisti gidip saglik ocaginda onlari yaptirayim dedim
inşallah canım hayırlısı, olursa süpriz olur gerçekten çok üzüldüm çünkü belki etkiledim vücdudumuCanım Allah yardımcınız olsun, inşallah katlanır değer ve herşey yoluna girer en kısa zamanda
Kızların gönderdiği fotoda gördüm ama sen daha iyi bilirsin çünkü test elinde kuzumBen artik bat bekliorum cnm regl olmak icin kilo vermeye yoneleyim en guzeli snrm hayrlısı Allah tan bunda da vardr bi hayr
Ne zamandır sorcam utandım icin sormadim ama yeter gari bu geri akmasına ne yapıyorsunuz ben biyere akmasın diye peçete felan tutmaktan zaten hepsi geri geliyor kolay bi yolu varsa banada söyleyin
Biz hep burdayız canım :)
Vala çıkarsa harbiden surpriz olacak banaFit mutlu anne ben de gördüm valllaaa.. hiç umudun yokken var çıkıyormuş bir de
varmı başka testin yapsaydın yaaa
Bahsettgjnz yeri simdi gördüm
Noldu bisey mi kacrdim benBenim de ilk hamileligimi ogrendigim yerde senin yerin artik bilmem neresi dedilerdi anlamsiz geldiydi bana.. niye beraber yola ciktiklarimizla devam etmeyelim ki.. sonra dusundum fikir alisverisi acisindan orda hamile olmayanlar da var sey olmasin diye galiba dedim.. ama biz burda bunu astik sanirim yine bakmak isteyen bakar. hamile kalan da kalmayan da cocugu olan da olmayan da genel bir baslik altindayiz. Hayirlisi olsun bakalim :))
Hadi hayırlısı deneyenler faydasini görmüş ben saatini bile aksatmadan ictim 15 gün günde 2 sfer bana mısın demedi inşallah sana faydası olur gülüm:)günaydın kızlar soğan kürüne başladım bugun
tadı kötü gelmedi bana :)
Hakkmzda hayrlısı cnm gece moralim bozulmustu ama uyumadan toparladim kendimi adet olursam da zaten kilo hedefime ilerlerim diorum saolasinKızların gönderdiği fotoda gördüm ama sen daha iyi bilirsin çünkü test elinde kuzum
Hakkında hayırlısı olsun .
En azından yavrun var bu kadar karamsar olm alütfen .
Demekki vakt var daha
Canım ben ilişkiden sonra altıma yastık alyorım 10 dk kdr yatıyorum sonra elimle tutup wc koşturuyorum :) bugune kdr hiçbiryere akmadı .
Ama bi ara şey yapıyodum benım kedilerin çiş bezi var atı naylon üstü pamuklı .
Onu koyuyodum
Biz hep burdayız canım :)
Gitmek isteyen tabi ki gider ama bu topik kurulurken amacımız doğum hikayelerimizide paylaşmak :)) bebeklerimzie ne yedircez diye de sormak aynı zamanda hamile kalmak isteyen dostlarımıza yardım etmek .
Biz bu topikte bunu aştık .
Aama tabi ki iki topikte de olmak isteyen olabılır :)
Ben şıan bile heryerdeyım :))
inşalalh faydası olur yaaa :)Hadi hayırlısı deneyenler faydasini görmüş ben saatini bile aksatmadan ictim 15 gün günde 2 sfer bana mısın demedi inşallah sana faydası olur gülüm:)
Canım evladın nasibiyle gelicek lütfen buna inan .inşallah canım hayırlısı, olursa süpriz olur gerçekten çok üzüldüm çünkü belki etkiledim vücdudumu
Ohhh yarasınnngünaydın kızlar soğan kürüne başladım bugun
tadı kötü gelmedi bana :)
Aynen fit anne olursun fena mı :))Hakkmzda hayrlısı cnm gece moralim bozulmustu ama uyumadan toparladim kendimi adet olursam da zaten kilo hedefime ilerlerim diorum saolasin
Aynem cnm bu da da vardr bi hayr bilemeyiz :)Aynen fit anne olursun fena mı :))
Tabi kide kuzum belki hedefin başkayken eski hedefin tutcak :))Aynem cnm bu da da vardr bi hayr bilemeyiz :)
Aynem cnm bu da da vardr bi hayr bilemeyiz :)
Aynen canım çok şükür büyük sağlık problemlerim yok ama kilo her zmn sıkıntı.. Yok kız bebek fikrinden vazgeçmiş değilim korunmaya falan başlamicam dolayısıyla burdayım hey daim yazmasam da izlerim sizi bende insAllah verdiğim kiloları bildircem size birbirimize motive oluyoruzTabi kide kuzum belki hedefin başkayken eski hedefin tutcak :))
Bazı insanlar çok etkilenşyomus kuzum hırmınlarınıda etkliyomıs .
Sen kiloya odaklan .
Heee kiloya odaklandın diye bizide bırakma :))
Evet canım dün akşam yaptım dayanamadım erken gebelik ama negatif görenler var benim görmediğimi
Sadece izlersen arada laf sokarımAynen canım çok şükür büyük sağlık problemlerim yok ama kilo her zmn sıkıntı.. Yok kız bebek fikrinden vazgeçmiş değilim korunmaya falan başlamicam dolayısıyla burdayım hey daim yazmasam da izlerim sizi bende insAllah verdiğim kiloları bildircem size birbirimize motive oluyoruz
Evet canım dün akşam yaptım dayanamadım erken gebelik ama negatif görenler var benim görmediğimi
atsana resmini merak ettim bulamadımm :)Aynen canım çok şükür büyük sağlık problemlerim yok ama kilo her zmn sıkıntı.. Yok kız bebek fikrinden vazgeçmiş değilim korunmaya falan başlamicam dolayısıyla burdayım hey daim yazmasam da izlerim sizi bende insAllah verdiğim kiloları bildircem size birbirimize motive oluyoruz
Yok yok yazarim duramam benSadece izlersen arada laf sokarım
Selam ver en azından o altta bizi dikizliyenlerden olma :))
Amin cnm atayim hemenatsana resmini merak ettim bulamadımm :)
hayırlısı olsun hakkındaa hepimizin hakkında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?