Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz beklersen inşallah çıkarr diye umuyorm valla bn görüyom bişyler inşallah gerçektr geç döllenmedirr :)
Saol kuzum iyi dileklerin için
Biliyorum çok kızıncaksn belki bana ama sen sonuçta daha uzun süredir bu uğurda çabalıyorsun ağlıyorum çok üzülüyorum o kadar zor ki bi evlada sahip olmama rağmen bu istek insanı yiyip bitiriyor her ay yeni umut yeni üzüntüler oluyor sanki hem öyle çok konuşasım var hem de günlerce susasım

Niye kızayım gülüm Her bedenin yükü kendine agırdr belki ilkinde hiç anlamdn ne yaşadığını tam anlamşken hadi olsnn dedin ve olmyor ama bence senin psikolojik çünkü ilkine normall yollaa olmşsnn sıkntınzda yok bildgm kadrylaa sadecee Rabbimden dilemeyi hiç bırakma kuzmm bnde öylee yapıyorum ama sunuda untmaki yanındaki evladının kıymetini daha çok anlayasn diye Rabbim sana bu süreci yaştmş olablr yani bilmyorsn diye değil yanındaki yavrunun nasl güzel bir nimet oldgnu köküne kadar anlamak gbi. Benmde heppp düşnmemek gbi sabah kalkıp herseyi untp baştsn başlamş bi hayal kuruyorum ama yok

Bazen büyük mu konuştum diyorum bi yerde bi hata Mi yaptım diyorum artık ama imtihan biliyorum ki Rabbim hiç bi kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemez diorum insAllah güzelce sirtlanabilirim bu yükü ki bi feraha çıkarım insAllah hepimiz için dua ediyorum her zmn duam Allah im istryrn herkese nasip etsindi hala o yonde Rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin çok zor

Bende dün doktordan çıkınca çok morlaim bozuldu bana bakmadığı için ama sakinleşince bundada bir hayır olduğunu düşünüyorum ıllaki bizim bilmediğimiz anlamadığımız bir hayır vardır kısmeti var şuan değil demekki sabırla beklemek bize düşen o yüzden daha çok dualara sığınıyorum geçen kızların yaptığını yaptım tesbig çektim şimdide elçinin gönderdiği ayet-el kursi yı okuyorum hayırlısı bakalım

Allah kabul etsin insAllah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…