- 1 Temmuz 2014
- 273
- 453
- 133
İnşallah canım Allah’ın bildiği birşey vardır mutlaka bekleyeceğiz önce sağlık gerisi boş sağlık olsun bir şekilde herşeyin üstesinden gelinirCanım evladın nasibiyle gelicek lütfen buna inan .
Bak sana anlatayım ,
İlk bebeğime hamile kaldıgım an eşim toplu bir prim ödemesi aldı ve ev borcumuzu kapttık . 2 hafta sonra evladım benı bıraktı .
Şimdi Allahım nasip ederse tekrar hamileyim , eşim dün bir işe imza atmış ve çok iyi bi prim alıcak.
Demem o ki daha rahme düşer düşmez nasibiyle geliyolar .
Lütfen sen şuan üzülme , Allahın izin verirse eşinde iş bulur . Evladında sağlıkla gelişir
Ohhh yarasınnn
canım ilk resimde bende çizgiyi gördüm.G gamzeli_bebis cnm kizlarin attigi gordukleri foto ilk bnm attigim foto buydu ben uzaya gondercem nerdeyse elimdekinde yok malesef flashtan dolayi cizginin yeri belli snrm az da olsa ondna
Kuzum siz susamsiniz bizde pirincizAyy hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin5+3 olması lazım daha susam mıydı pirinç miydi minyatür
şifa olsun canımgünaydın kızlar soğan kürüne başladım bugun
tadı kötü gelmedi bana :)
tesekkrler inşalalh :)şifa olsun canım
Son 2 canım bata cumartesi günü ben gözle görmüyorum ama kızcanım ilk resimde bende çizgiyi gördüm.
ben flaştanoldugunu düşünmüyorum ne flaşlı resimler çektim bomboştu
inşllah bebiş vardır
kaç kaldı bata
ama olmazsada üzülme bir ay bi aydr 4-5 kg daha veririz bende o mantıktayım
insan bütün ay bekleynce 2 kala 1 kala kırmızıya yakın bi çizgi bekliyo anlıyorum seniSon 2 canım bata cumartesi günü ben gözle görmüyorum ama kızhayırlısı artık olursa çok sürpriz olacak cidden olmazsa da nasip sıvı alımı çok yaptım yakın tuvalete gitmiştim eğer bunlar etkilerse bilmiyorum erken gebelik olduğu için az da olsa çıkar dedim
1.de adetten 4 yada 5 gün sonra 67Sizlerin hcg değeri kaçtı adet sonrası
Kızların gönderdiği fotoda gördüm ama sen daha iyi bilirsin çünkü test elinde kuzum
Hakkında hayırlısı olsun .
En azından yavrun var bu kadar karamsar olm alütfen .
Demekki vakt var daha
Canım ben ilişkiden sonra altıma yastık alyorım 10 dk kdr yatıyorum sonra elimle tutup wc koşturuyorum :) bugune kdr hiçbiryere akmadı .
Ama bi ara şey yapıyodum benım kedilerin çiş bezi var atı naylon üstü pamuklı .
Onu koyuyodum
Biz hep burdayız canım :)
Gitmek isteyen tabi ki gider ama bu topik kurulurken amacımız doğum hikayelerimizide paylaşmak :)) bebeklerimzie ne yedircez diye de sormak aynı zamanda hamile kalmak isteyen dostlarımıza yardım etmek .
Biz bu topikte bunu aştık .
Aama tabi ki iki topikte de olmak isteyen olabılır :)
Ben şıan bile heryerdeyım :))
Hayırlısı kuzum aynen bklm Rabbim neyler neylerse güzel eylerinsan bütün ay bekleynce 2 kala 1 kala kırmızıya yakın bi çizgi bekliyo anlıyorum seni
ama ilk idrarla yapsaydn kske bu sabah :)
bakalım inş adet olmazsn inş bebiş vsrdır
Adet gunu 97 canim adettin 4. Gunu 485 falandi ama erken yada gec dollenme olabilir herkesin ayni degilSizlerin hcg değeri kaçtı adet sonrası
kızımda hatırlamıyorum :) son gebeliğimde battan sonra 3.gün 367ydi.Sizlerin hcg değeri kaçtı adet sonrası
Canım benim adete 3 gün kala 15, adete 1 gün kala 75, 4 gün sonra yani adeti 3 gün geçtiğinde 535 çıkmıştı. Ondan sonra bakılmadı. Ama kişiden kişiye değişir herhalde inşallah artar hayırlısıyla.Sizlerin hcg değeri kaçtı adet sonrası
Bugün 14 şubat ya gebelik testi ile sürpriz hazırlayacağım inşallahNe hazırlıyorsun canım
Merhabalar , cizginiz C ( kontrol) cizgisi kadar koyu gorunuyor. Degerlendirmekte fayda var Belki bu ay icin erken yumurtlama olmus olabilir.Kızlar bu da bugünkü testim, adet biteli 6 gün oldu erken mi yumurtluyorum ben acaba bir baksanız
Ben de gördüm sanki inşallah vardır
Hadi kolay gelisj ne guzel cnm :) nasılsın yapıcksnBugün 14 şubat ya gebelik testi ile sürpriz hazırlayacağım inşallah
Benım ilk gebeliğim reglden 2 gün sonra 289 tu ..Sizlerin hcg değeri kaçtı adet sonrası
Gideni taşlıyoruz burdaAa tamam süpermiş ben gebe kaldıktan sonra totomuza tekme yicez sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?