Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin şekerim çalışan nüfus burda hep

Hoşgeldiiin günaydın canim

İnşallah sayfayı dolduralım canım,ay her taraf çift çizgi,yeter bize,maşallah diyelim
Gunaydin tekrar kizlarr.. evet calisan olunca erkenden ayaktasin 6.40ta uyaniyorum 8 isbasi benim.. su saati degistirselerdi iyiydi.. 8de isbasi mi olur
Insallah guzel haberlerinizi aliriz

Benim de ilk hamileligimi ogrendigim yerde senin yerin artik bilmem neresi dedilerdi anlamsiz geldiydi bana.. niye beraber yola ciktiklarimizla devam etmeyelim ki.. sonra dusundum fikir alisverisi acisindan orda hamile olmayanlar da var sey olmasin diye galiba dedim.. ama biz burda bunu astik sanirim yine bakmak isteyen bakar. hamile kalan da kalmayan da cocugu olan da olmayan da genel bir baslik altindayiz. Hayirlisi olsun bakalim :))

Bat 7 mart benide alır mısınız acabaa :)

Biraz bana da anlamsız geliyo önemli olan frekans değil mi, yeri gelir aklına takılan bir konu olur başka bir topikte sorarsın yeri gelir sohbete muhabbete kafa dengi olduğun ortamlara ihtiyaç duyarsın. Bi de laf aramızda en eğlenceli bura hee

Günaydın güzel anne adayları, ben geçen cuma pozistif görmüştüm teste. Çok sevindim tabi dün eşim işten çıkarıdlı. Moralim çok bozuk ama allahın bir bildiği vardır diyorum. kuyruk sokumumda çok ağrı olduğu için doktora gittim tabi kan testi yaptı 4+3 de HCG değerim 99 çıktı. bana çok düşük bir rakam geldi. zaten kese vs de gözükmedi. Bilmiyorum hiç. ne olacak. ilk hamileliğimde böyşe birşey hiç yaşamadım. Okuyorum da 4+3 lerde genelde hgl hep 150 200 civarı. Allah hayırlı ne ise onu versin diyorum. bir yandan eşimin işsiz kalması bir yandan bebiş var mı yok mu. Çok zor. ya da varsa nasıl bakacağız ya iş bulamaz ise korkuları. sonra da diyorum ki allahım sen affet çok istedik 2 nci bebeği ben bkarız diyorum yeter ki sağlıklı hayırlı olsun. gelişmeler hakkında bilgi veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…