Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz noldu kim rahatsz ben niyr geri kaldim okumaya calisiyorum hep te yazılanlari ama
Kimse rahatsız olmuyor canım .
Bu grupta hem gebelik hem gebe kalmak isteyen arkdaşlarımız var . Hanı bir gün ben gebe klamıyorum siz kalıyosunuz bebeğinizle ilgili konusuyonuz ben. Üzülüyorum diyen olursa dye şimdiden uyarıyırum .
Burda hersey var

Günaydın kızlar sevgililer günümüz kutlu mutlu olsun
kuzuu nasıl bir sürpriz düşünüyorsuun?
bu arada geçen ay mıydı ondan önceki ay mı kaşımla gözümün arasında sivilce çıkmıştı ya yine orada çıktıı adet olmadan önce çıktı da şimdi aklıma geldi sormak.. yav orda sivilce mi olur :/ neden çıkar ki?

he tamam cnm iyi iyi kacirmamisim bisey

Benimki sıkıntıdan oluyo galiba bi de çok oynarsam elimle yüzümde

Kaçormıyoruz canım bende geçen ay denemedim ama aralık da denedim ovu testkeriyle yakalım 3 günü değerlendirdim normalde takip etmeden bile hemen kalırdım hamile 1 2 denemede yani ama olmadı günleri de tutturmama rağmen tabiki üzülmedim çünkü zamanı var demekki. Sağlıklı olsun sağlıkla gelsinler yeter ki de bir kaç ay uzasın canım olsun. Sende kaçırdım niye olmuyo deme yani zamanı vardır zamanı gelsin yumurtlama dönemi dışında tek ilişkiyle bile kalınıyor örneği yaşadım ben yani :)
O yüzden denemekten vazgeçme. Umudunu da yitirme zamanında hayırlı sağlıklı bebkler versin Allah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…