ahahah sırayla gider artık bi bakmışız burda çocuklarımızı evlendiriyoruzYalan iftira kuzumm
2019 bitince geubun adını 2019 -2020 yapıcamherkese hamile görmek istiyorum
Belalınız olcam
bence de içme canımKızlr size ıhlamur çayı içmemde bir sakınca varmı ??
Ayyyyyahahah sırayla gider artık bi bakmışız burda çocuklarımızı evlendiriyoruz
Hep burda kalalım whatsaba gecince gruplar pat oluyorAyyyyy
Yok bizde whatshapp falan yok düşünmüyoruz da ..Hep burda kalalım whatsaba gecince gruplar pat oluyor
Önceki gebeligimdeki grup öyle oldu
Kiz noldu kim rahatsz ben niyr geri kaldim okumaya calisiyorum hep te yazılanlari amaYok bizde whatshapp falan yok düşünmüyoruz da ..
biz burdayız
Dediğim gibi rahatsız olucaklara kapı orda
Niye öyle dedin kiz mesajıma aşk olsunYok bizde whatshapp falan yok düşünmüyoruz da ..
biz burdayız
Dediğim gibi rahatsız olucaklara kapı orda
Kimse rahatsız olmuyor canım .Kiz noldu kim rahatsz ben niyr geri kaldim okumaya calisiyorum hep te yazılanlari ama
Ne demişim kızNiye öyle dedin kiz mesajıma aşk olsun
kuzuu nasıl bir sürpriz düşünüyorsuun?Günaydın kızlar sevgililer günümüz kutlu mutlu olsun
he tamam cnm iyi iyi kacirmamisim biseyKimse rahatsız olmuyor canım .
Bu grupta hem gebelik hem gebe kalmak isteyen arkdaşlarımız var . Hanı bir gün ben gebe klamıyorum siz kalıyosunuz bebeğinizle ilgili konusuyonuz ben. Üzülüyorum diyen olursa dye şimdiden uyarıyırum .
Burda hersey var
Benimki sıkıntıdan oluyo galiba bi de çok oynarsam elimle yüzümdekuzuu nasıl bir sürpriz düşünüyorsuun?
bu arada geçen ay mıydı ondan önceki ay mı kaşımla gözümün arasında sivilce çıkmıştı ya yine orada çıktıı adet olmadan önce çıktı da şimdi aklıma geldi sormak.. yav orda sivilce mi olur :/ neden çıkar ki?
Kalbim cat etti bak şimdiNe demişim kız
Sana demedim rahatsız olanlara
Raahatsız mısın yoksaa
Hoşgeldin canım, inşallah hayırlı haberlerini alırızBat 7 mart benide alır mısınız acabaa :)
Ya benim de çenemde vardı bi o kadar da içindedombili_xl sivilcelerim var adet öncesi 3 5 çıkar.. ama bunun yerini hiç sevmedimm acı veriyor bir de.
Kaçormıyoruz canım bende geçen ay denemedim ama aralık da denedim ovu testkeriyle yakalım 3 günü değerlendirdim normalde takip etmeden bile hemen kalırdım hamile 1 2 denemede yani ama olmadı günleri de tutturmama rağmen tabiki üzülmedim çünkü zamanı var demekki. Sağlıklı olsun sağlıkla gelsinler yeter ki de bir kaç ay uzasın canım olsun. Sende kaçırdım niye olmuyo deme yani zamanı vardır zamanı gelsin yumurtlama dönemi dışında tek ilişkiyle bile kalınıyor örneği yaşadım ben yani :)Aynen öyle yapiyorum her ay ama tutmuyor adet bitiyor diğer adet baslayana kadar bazen bikkinlik geliyor bi kaç gün ara veriyorum akintima ve agrilarima göre yumurtlama bitmiş olduğunu hissediyorum sanki ama kaçırıyorum belkide anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?