- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
Üzülme canım koca yaninda değerlendiri ver gitsin :)kızlar reglim biteli henüz 2 gün olmasına rağmen afedersiniz sümüksü akıntım var erken yumurtluyor olabilir miyim? ovü testim gelene kadar kaçıracağım
doğru söylüyorsun canım değerlendirmek en iyisiÜzülme canım koca yaninda değerlendiri ver gitsin :)
Aynen canım, zaten tam yumurtlama gününden ziyade biraz öncesinden itibaren gün aşırı olmasında yarar var bencedoğru söylüyorsun canım değerlendirmek en iyisi
Bugün kafamı yemek yaparak oyalicam,yarın evdeyim,önce test yapıcam regle 3 kalmış olucak,eğer negatif olursa da kendimi temizliğe vurucam canim,bende planlar boylenedemistimkibenn kuzum sen naptın? var mı gelişme.. yarın mı yapıcam demiştin?
biliyorsun kimisinde görünmüyor sen yine de fazla yorma kendini...Bugün kafamı yemek yaparak oyalicam,yarın evdeyim,önce test yapıcam regle 3 kalmış olucak,eğer negatif olursa da kendimi temizliğe vurucam canim,bende planlar boyle
Bu arada çok gecmis olsun canım Allah şifa versin,diğer sayfada gordum
Abla ne oldu ne geçmiş olsunubiliyorsun kimisinde görünmüyor sen yine de fazla yorma kendini...
sağol canım Allah razı olsun..
Beyaz bir akıntı var bende canim,araştırdım adet öncesi olurmuş,ey hamileler,hamileligi yasayanlar sizde oldu mubiliyorsun kimisinde görünmüyor sen yine de fazla yorma kendini...
sağol canım Allah razı olsun..
kiminin sarımsı oluyor kiminin beyaz inşallah güzel haber alıcaz.. ben inanıyorummBeyaz bir akıntı var bende canim,araştırdım adet öncesi olurmuş,ey hamileler,hamileligi yasayanlar sizde oldu mu
İnşallah canım,önce ağlıcam zırıl zırıl sonra hunharca supurgeama dikkatli olurum tamam:)
Çok geçmiş olsun abla , dualarım sizinlecanım kayınvalidem ameliyat olucak dün anjiyo oldu açılmamış, bugün yapıcaklar. sağolasın.
Bende de vardı canım, benim ama normalde de hep akıntı olduğu için belirti olup olmadığını bilememiştim ama beyaz, kremsiydi daha farklıydı normaldenBeyaz bir akıntı var bende canim,araştırdım adet öncesi olurmuş,ey hamileler,hamileligi yasayanlar sizde oldu mu
İnşallah canım,önce ağlıcam zırıl zırıl sonra hunharca supurgeama dikkatli olurum tamam:)
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin yacanım kayınvalidem ameliyat olucak dün anjiyo oldu açılmamış, bugün yapıcaklar. sağolasın.
Evet sarımsı da oldu, ara ara halen oluyorkiminin sarımsı oluyor kiminin beyaz inşallah güzel haber alıcaz.. ben inanıyorumm
Kuzu benım suratımı görmekuzuu nasıl bir sürpriz düşünüyorsuun?
bu arada geçen ay mıydı ondan önceki ay mı kaşımla gözümün arasında sivilce çıkmıştı ya yine orada çıktıı adet olmadan önce çıktı da şimdi aklıma geldi sormak.. yav orda sivilce mi olur :/ neden çıkar ki?
O kalbını yerim cat cut esip benı sinir etmesinKalbim cat etti bak şimdi
Mis gibi sohbet ediyoruz rahatsızlık ne olaki
Kuzum bende kremsi bir akıntı var .Beyaz bir akıntı var bende canim,araştırdım adet öncesi olurmuş,ey hamileler,hamileligi yasayanlar sizde oldu mu
Canımmm çok geçmiş olsunnncanım kayınvalidem ameliyat olucak dün anjiyo oldu açılmamış, bugün yapıcaklar. sağolasın.
çok geçmiş olsun canımcanım kayınvalidem ameliyat olucak dün anjiyo oldu açılmamış, bugün yapıcaklar. sağolasın.
Saol canisi amin inşallahAllah kabul etsin insAllah cnm
Günaydın güzel anne adayları, ben geçen cuma pozistif görmüştüm teste. Çok sevindim tabi dün eşim işten çıkarıdlı. Moralim çok bozuk ama allahın bir bildiği vardır diyorum. kuyruk sokumumda çok ağrı olduğu için doktora gittim tabi kan testi yaptı 4+3 de HCG değerim 99 çıktı. bana çok düşük bir rakam geldi. zaten kese vs de gözükmedi. Bilmiyorum hiç. ne olacak. ilk hamileliğimde böyşe birşey hiç yaşamadım. Okuyorum da 4+3 lerde genelde hgl hep 150 200 civarı. Allah hayırlı ne ise onu versin diyorum. bir yandan eşimin işsiz kalması bir yandan bebiş var mı yok mu. Çok zor. ya da varsa nasıl bakacağız ya iş bulamaz ise korkuları. sonra da diyorum ki allahım sen affet çok istedik 2 nci bebeği ben bkarız diyorum yeter ki sağlıklı hayırlı olsun. gelişmeler hakkında bilgi veririm.
Kızların gönderdiği fotoda gördüm ama sen daha iyi bilirsin çünkü test elinde kuzum
Hakkında hayırlısı olsun .
En azından yavrun var bu kadar karamsar olm alütfen .
Demekki vakt var daha
Canım ben ilişkiden sonra altıma yastık alyorım 10 dk kdr yatıyorum sonra elimle tutup wc koşturuyorum :) bugune kdr hiçbiryere akmadı .
Ama bi ara şey yapıyodum benım kedilerin çiş bezi var atı naylon üstü pamuklı .
Onu koyuyodum
Biz hep burdayız canım :)
Gitmek isteyen tabi ki gider ama bu topik kurulurken amacımız doğum hikayelerimizide paylaşmak :)) bebeklerimzie ne yedircez diye de sormak aynı zamanda hamile kalmak isteyen dostlarımıza yardım etmek .
Biz bu topikte bunu aştık .
Aama tabi ki iki topikte de olmak isteyen olabılır :)
Ben şıan bile heryerdeyım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?