Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok tesekkurler:) hepimizin en buyuk dilegi saglikli evlatlarimizi kucagimiza almak , bir bebegimin olmasini cok istiyorum 3 aydir ugrasiyoruz. hormon testleri , folik asitler , yumurtlamayi desteeyici ilaclar vs hepsini denedim . Bu ay rahim filmi cektirip tuplerimi kontrol ettirmek istiyorum , fakat calistigim icin agrim olur mu hemen ayaklanir miyim sizlerle danismak istedim

Amin inşallah bakalım hayırlısı öyle kısmeti var tabiki bir şeyler sebep olacak bunu bildiğimiz halde hala laga luga yapıyoruz bizde acayibiz işte

kuzum kalpli bi kutuya testi koyacağım sunacağım artık mum falan da var kalpli ve kırmızı

evet oldu kuzum sabır beyaz kremsi bi akıntı oldu hala da var bence

Selam canım, Ekim ayı başında İstanbul’da bir görüntüleme merkezinde çektirmiştim ben, anestezi ihtiyacı da olmadan acısız geçmişti. Biraz kişinin ağrı eşiğine biraz da merkezdeki cihaza bağlı olarak değişebilir sanırım.

ne maskesi denedin iyi geldiyse ben de deneyim kuzum...

Canımmm çok geçmiş olsunnn
kuzum çok sağol gittim geldim.. bugün alıcaklar diye bekletiyorlar hala, riskliymiş.. inşallah kazasız belasız kurtulsun.. dualarınız için çok teşekkür ederim.. Allah evlatlarına bağışlasın.

Yumurtanın beyazını güzelce çırpıyırsun .
Daha sonra yüzüne bir kaç sürüyosun .
Kuruyunca 2. Katı suruyosun .
Ve öyle bi 15 dk beklıyosun . Çok kaşıncak dayan kaşıma :) konusmamaya özen göster :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…