- 11 Şubat 2019
- 279
- 474
- 53
- 38
Cok tesekkurler:) hepimizin en buyuk dilegi saglikli evlatlarimizi kucagimiza almak , bir bebegimin olmasini cok istiyorum 3 aydir ugrasiyoruz. hormon testleri , folik asitler , yumurtlamayi desteeyici ilaclar vs hepsini denedim . Bu ay rahim filmi cektirip tuplerimi kontrol ettirmek istiyorum , fakat calistigim icin agrim olur mu hemen ayaklanir miyim sizlerle danismak istedimCanm öncelikle hoşgeldin aynı şeylerden kastn ne ben hsg yi özel hastanede çektrdmm anesteziylee kalktgmda agrı vardı evet çünkü tıkalıydıı tüpler agrı kesiciyle düzeldi 10 dakka kalmadm bilee hemn kalktm eve gittim zaten
Kaçormıyoruz canım bende geçen ay denemedim ama aralık da denedim ovu testkeriyle yakalım 3 günü değerlendirdim normalde takip etmeden bile hemen kalırdım hamile 1 2 denemede yani ama olmadı günleri de tutturmama rağmen tabiki üzülmedim çünkü zamanı var demekki. Sağlıklı olsun sağlıkla gelsinler yeter ki de bir kaç ay uzasın canım olsun. Sende kaçırdım niye olmuyo deme yani zamanı vardır zamanı gelsin yumurtlama dönemi dışında tek ilişkiyle bile kalınıyor örneği yaşadım ben yani :)
O yüzden denemekten vazgeçme. Umudunu da yitirme zamanında hayırlı sağlıklı bebkler versin Allah hepimize
kuzum kalpli bi kutuya testi koyacağım sunacağım artık mum falan da var kalpli ve kırmızıkuzuu nasıl bir sürpriz düşünüyorsuun?
bu arada geçen ay mıydı ondan önceki ay mı kaşımla gözümün arasında sivilce çıkmıştı ya yine orada çıktıı adet olmadan önce çıktı da şimdi aklıma geldi sormak.. yav orda sivilce mi olur :/ neden çıkar ki?
kızlar reglim biteli henüz 2 gün olmasına rağmen afedersiniz sümüksü akıntım var erken yumurtluyor olabilir miyim? ovü testim gelene kadar kaçıracağım
evet oldu kuzum sabır beyaz kremsi bi akıntı oldu hala da var benceBeyaz bir akıntı var bende canim,araştırdım adet öncesi olurmuş,ey hamileler,hamileligi yasayanlar sizde oldu mu
İnşallah canım,önce ağlıcam zırıl zırıl sonra hunharca supurgeama dikkatli olurum tamam:)
gelmiş geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahcanım kayınvalidem ameliyat olucak dün anjiyo oldu açılmamış, bugün yapıcaklar. sağolasın.
Selam canım, Ekim ayı başında İstanbul’da bir görüntüleme merkezinde çektirmiştim ben, anestezi ihtiyacı da olmadan acısız geçmişti. Biraz kişinin ağrı eşiğine biraz da merkezdeki cihaza bağlı olarak değişebilir sanırım.Cok tesekkurler:) hepimizin en buyuk dilegi saglikli evlatlarimizi kucagimiza almak , bir bebegimin olmasini cok istiyorum 3 aydir ugrasiyoruz. hormon testleri , folik asitler , yumurtlamayi desteeyici ilaclar vs hepsini denedim . Bu ay rahim filmi cektirip tuplerimi kontrol ettirmek istiyorum , fakat calistigim icin agrim olur mu hemen ayaklanir miyim sizlerle danismak istedim
Inşallah dua edin :)Hoşgeldin canım, inşallah hayırlı haberlerini alırız
ne gibiKizlar ilk kez bisey gordum siz goruyomsnz
kızlar bugün bat gününe 1 gün var kan testi yaptırdım sonuç 73.92 sizce nasıl
kızlar bugün bat gününe 1 gün var kan testi yaptırdım sonuç 73.92 sizce nasıl
Maşallah canım normal sanırım, benim de 74 küsür çıkmıştı aynıyızkızlar bugün bat gününe 1 gün var kan testi yaptırdım sonuç 73.92 sizce nasıl
Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin. Cumartesi günü tekrar yaptır iki katına çıkıyorsa değeri düşünmekızlar bugün bat gününe 1 gün var kan testi yaptırdım sonuç 73.92 sizce nasıl
Canım maşallah değerin çok güzel, hep katlanarak artsın inşallah ❤kızlar bugün bat gününe 1 gün var kan testi yaptırdım sonuç 73.92 sizce nasıl
ne maskesi denedin iyi geldiyse ben de deneyim kuzum...Kuzu benım suratımı görme
Ergenlik dönemimde bile hiç sivilcem olmadı pürüzsüz bir yüüzm vardır . Refl öncesi 1 tane hep öıkardı .
Şuan çenemde 3 tane . Dudağımın üstünde 1 tane . Burnumda 2 tane..
yüzüm çok fena dün maske yaptım iyi geldi . Kurumus 1 2 güne geçerler
kuzum çok sağol gittim geldim.. bugün alıcaklar diye bekletiyorlar hala, riskliymiş.. inşallah kazasız belasız kurtulsun.. dualarınız için çok teşekkür ederim.. Allah evlatlarına bağışlasın.Canımmm çok geçmiş olsunnn
Yumurtanın beyazını güzelce çırpıyırsun .ne maskesi denedin iyi geldiyse ben de deneyim kuzum...
kuzum çok sağol gittim geldim.. bugün alıcaklar diye bekletiyorlar hala, riskliymiş.. inşallah kazasız belasız kurtulsun.. dualarınız için çok teşekkür ederim.. Allah evlatlarına bağışlasın.
fotoğrafı ekleyemediniz sanırımKizlar ilk kez bisey gordum siz goruyomsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?