- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
vaaaov gözün aydın katlanarak artsınkızlar bugün bat gününe 1 gün var kan testi yaptırdım sonuç 73.92 sizce nasıl
Göremiyorum çünkü foto yok :)Kizlar ilk kez bisey gordum siz goruyomsnz
ya ne güzel sürprizkuzum kalpli bi kutuya testi koyacağım sunacağım artık mum falan da var kalpli ve kırmızı
Amin canım Allah razı olsunHayırlı olsun canim Sen değere takılma, güzel güzel artsın insallah
aminnn inşallah canımGüzelce artsın sağlıkla büyüsün insAllah csnm
aminnn inşallah canım dua edinMaşallah canım normal sanırım, benim de 74 küsür çıkmıştı aynıyızinşallah katlanarak artar
inşallah canım Allah razı olsun dua edin inşallah artarak devam ederGözün aydın canım sağlıkla ilerlesin. Cumartesi günü tekrar yaptır iki katına çıkıyorsa değeri düşünme
kiminin sarımsı oluyor kiminin beyaz inşallah güzel haber alıcaz.. ben inanıyorumm
evet oldu kuzum sabır beyaz kremsi bi akıntı oldu hala da var bence
Kuzu benım suratımı görme
Ergenlik dönemimde bile hiç sivilcem olmadı pürüzsüz bir yüüzm vardır . Refl öncesi 1 tane hep öıkardı .
Şuan çenemde 3 tane . Dudağımın üstünde 1 tane . Burnumda 2 tane..
yüzüm çok fena dün maske yaptım iyi geldi . Kurumus 1 2 güne geçerler
O kalbını yerim cat cut esip benı sinir etmesin
Kuzum bende kremsi bir akıntı var .
İç çamaşırım beyaz okuyorz elimle temzilerken beyaz krem kıvamında bişey var ..
Canımmm çok geçmiş olsunnn
Tatlislar teşekkür ederiim,dediğiniz şeylere fazlasıyla sevindim.ak koyun kara koyun yarın belli olacak ama bugünü güzel ve umutlu geçirmekte çok hoş olucakBende de vardı canım, benim ama normalde de hep akıntı olduğu için belirti olup olmadığını bilememiştim ama beyaz, kremsiydi daha farklıydı normalden
HeyecanlandimKizlar ilk kez bisey gordum siz goruyomsnz
canımm yüzünün her yerine mi sürüyorsun.:) deneyim işe yarıcaksa .. sonrasında ne sürüyorsun?Yumurtanın beyazını güzelce çırpıyırsun .
Daha sonra yüzüne bir kaç sürüyosun .
Kuruyunca 2. Katı suruyosun .
Ve öyle bi 15 dk beklıyosun . Çok kaşıncak dayan kaşıma :) konusmamaya özen göster :))
aminnn canım benim Allah razı olsun beğenmemek değil de kuzum ilk gebeliğimde bata 4 kala 95 çıkmıştı da öyle bekliyordum sanırım ondan çok şükür Rabbim artış versin inşallah dua edinhadi gözün aydın canım katlanarak artsın inşallahh..
sen beğenmemiş gibisin.
amin canım benim inşallah dua edinCanım maşallah değerin çok güzel, hep katlanarak artsın inşallah ❤
aminnn inşallah kuzum dua edinvaaaov gözün aydın katlanarak artsın
ya ne güzel sürpriz
aminnn canım benim inşallah dua edinTatlislar teşekkür ederiim,dediğiniz şeylere fazlasıyla sevindim.ak koyun kara koyun yarın belli olacak ama bugünü güzel ve umutlu geçirmekte çok hoş olucak
Yemegimi hazırladım bugünün ve yarının,ustumden yük kalkmış gibi,her güne ayrı şey düşünmek zor iş ya..yemek hazırlama konusunda da tatil istiyorum
dvtb değerin hayirli olsuun,katlanarak bissuruu artsın caniim
aminnn canım ALLAH RAZI OLSUN DUA EDİN İNŞALLAH
her gebelik farklı... hiçbirimiz birbirimize benzemiyoruz... değerler bile değişken olurken.. böyle düşünmen doğru olmuyor kuzum... inşallah sağlıkla gelmiştir bebişiiinnaminnn canım benim Allah razı olsun beğenmemek değil de kuzum ilk gebeliğimde bata 4 kala 95 çıkmıştı da öyle bekliyordum sanırım ondan çok şükür Rabbim artış versin inşallah dua edin
aminnn inşallah kuzum belki de cinsiyetleri de farklı olabilir ne bileyim iyi tarafından bakıyorum Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah dua edinher gebelik farklı... hiçbirimiz birbirimize benzemiyoruz... değerler bile değişken olurken.. böyle düşünmen doğru olmuyor kuzum... inşallah sağlıkla gelmiştir bebişiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?