Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kiminin sarımsı oluyor kiminin beyaz inşallah güzel haber alıcaz.. ben inanıyorumm

evet oldu kuzum sabır beyaz kremsi bi akıntı oldu hala da var bence

Bende de vardı canım, benim ama normalde de hep akıntı olduğu için belirti olup olmadığını bilememiştim ama beyaz, kremsiydi daha farklıydı normalden
Tatlislar teşekkür ederiim,dediğiniz şeylere fazlasıyla sevindim.ak koyun kara koyun yarın belli olacak ama bugünü güzel ve umutlu geçirmekte çok hoş olucak

Yemegimi hazırladım bugünün ve yarının,ustumden yük kalkmış gibi,her güne ayrı şey düşünmek zor iş ya..yemek hazırlama konusunda da tatil istiyorum

dvtb değerin hayirli olsuun,katlanarak bissuruu artsın caniim

canımm yüzünün her yerine mi sürüyorsun.:) deneyim işe yarıcaksa .. sonrasında ne sürüyorsun?

hadi gözün aydın canım katlanarak artsın inşallahh..
sen beğenmemiş gibisin.
aminnn canım benim Allah razı olsun beğenmemek değil de kuzum ilk gebeliğimde bata 4 kala 95 çıkmıştı da öyle bekliyordum sanırım ondan çok şükür Rabbim artış versin inşallah dua edin

aminnn canım benim inşallah dua edin

aminnn canım benim Allah razı olsun beğenmemek değil de kuzum ilk gebeliğimde bata 4 kala 95 çıkmıştı da öyle bekliyordum sanırım ondan çok şükür Rabbim artış versin inşallah dua edin
her gebelik farklı... hiçbirimiz birbirimize benzemiyoruz... değerler bile değişken olurken.. böyle düşünmen doğru olmuyor kuzum... inşallah sağlıkla gelmiştir bebişiiinn

her gebelik farklı... hiçbirimiz birbirimize benzemiyoruz... değerler bile değişken olurken.. böyle düşünmen doğru olmuyor kuzum... inşallah sağlıkla gelmiştir bebişiiinn
aminnn inşallah kuzum belki de cinsiyetleri de farklı olabilir ne bileyim iyi tarafından bakıyorum Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…