Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o ne saçmalık eş benim siz hayırdır diyeceksin de olmuyor yani

Ama canim baksana kayinbabasiyla konusamiyormus bile ataerkil bir yapi mevcut demekki. Sanirim sen urfada yasiyorsun bizim oralarda da bu tur seyler cok yasaniyor
evet Şnalıurfa' da yaşıyoruz ama buralı değiliz anlıyorum da kız da eşinin yanında olmak istiyor napsın kuzum

Gecmis olsun canim cok tuhaf bir durum kayinbabanin yaptigi ama esin icin birsey deme belliki onunda elinden gelen birsey yok
Gelen bişey yok amaa ben eli kolu nasl beklermm burdaa bni düşünmüyor amcasına gelme desin karısnaa gelme diycegne

Kuzum biliyorum insanin esinin durumunu baskasini arayip ogrenmenin cok zor oldugunu ama esim iyi diyirsun farkli diyorsun artik onun hatri icin sesiz kalmak zorundasin
yaaa kuzmmmm hep böyle yaptılar herseyimzi alt üst ettiler patlamak üzereyim şuannnnnnnnnnn çok güzel diyorsnnn ama nasl becercemmm bilmyormm bunlar öyle bir vahşi ki arayıp soramazsnn bilee 1 ararsnn 2.cide yüzğne kapatırlar

BerraAksa_K zehracim esinin yaninda olmak istiyorsun hakli olarak ama snrm mümkün olmiyck esinle yrniden konuşsan anlatsan belki ailesinde cekiniyor aile yapisi oyle diorsun ya eger hala değismezse fikri bence sessiz sakin bekle kuzum hayirlisiyla ameliyatini olsun saglikla dönsün o zmn goturmemek ne demek hesabini sorarsın eşine bazen elde olmayan sebeplerden baya canımız sıkılıyor malesef

BerraAksa_K kuzum bende elazigliyim ama hamdolsun bizim aile hiç böyle değil hamdolsun kişilikle alakalı o kadar geniş düşünen bi ailem varki keşke öyle bi aileye gelin gelseydim diyorum benimde eşinin ailesi nalet neler cektim cekiyorum ama RABBIM mazlumun ahını kimsede BIRAKMAZ eden bulur ben RABBIM E havale ettim sende et. Ama yaptıkları çok büyük sacmalik eşinin ailesinin eşin tepki koymalı onlara ama seni de anlıyorum bazen erkekler bizim onları dusundugumuz kadar düşünmüyorlar bizi sabır

Canim iste zihniyeti degistiremiyorsun ki sadece su dusunce mevcut millet ne der. Sanki kadinlarin hastaneye gitmesi ayip birsey
Keşkee ölsemmmm keşkeee hiçbirşey yaşayamadım bu dünyadaaa ne cocukkluk ne baba ne anne hiçkimsem yok diye bnlar olyor Arkamda bi dağım olsaydı kçbu kadr ezilmezdmmm Allahımm ya dayanacak güc versnnb yada alsnn hayrla bu canı

Öyle yapacamm amaaaa sırf onlar yüzünden eşimee kalbim hep kırık olcakk herseyi hep onlara göree yaptgı yeter ya Allah ya fettah bennn artkkk suscam veee zerre bişy dmemem

Kuzmm bende Elazığdaymm burda doğdm büyüdm Diyarbakırlyız aslımz ama bnm ailemde böyle değil bunlarrr bana yaptıklarını cekeceklerrr mutlaka onlar yüzünden huzurmz kalmadı hep onlara hizmetle geçti günm herseym ama eşim için sabr ediyormmmmmmm ama o bennim bu çabalamama karsı karsılarnda durp o benm karmm nasl gelmez diyeniyor o koyuyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…