o ne saçmalık eş benim siz hayırdır diyeceksin de olmuyor yaniKızlar yarın Eşim ameliyat olcak benm sinirlerim tepemde ağlamaktann bitap oldmmm Benm kocam amelyat olcak eşimn babası amcası abisi geliyormş benm için diyorlar gelmesin senin eşin .. Sinrlermmm bozlmuş anlatammammmmmmmm
Hadi geçmiş olsun canım onunla, inşallah daha iyiye gider.Kizlar riskli oldugu icin yapmayacaklarmis ameliyati ilacla halletmeye calisacaklarmis.. taburcu ediyorlar insallah.. insallah gerek kalmadan ilacla hallolsun.. sagolun tek tek dualariniz icin..
Ama canim baksana kayinbabasiyla konusamiyormus bile ataerkil bir yapi mevcut demekki. Sanirim sen urfada yasiyorsun bizim oralarda da bu tur seyler cok yasaniyoro ne saçmalık eş benim siz hayırdır diyeceksin de olmuyor yani
Allah razı olsun canımMasallah canim cok iyi Insallah hep bu sekilde devam eder saglikla kucagina alirsin
hadi gözün aydın canım iyi olur inşallahKizlar riskli oldugu icin yapmayacaklarmis ameliyati ilacla halletmeye calisacaklarmis.. taburcu ediyorlar insallah.. insallah gerek kalmadan ilacla hallolsun.. sagolun tek tek dualariniz icin..
evet Şnalıurfa' da yaşıyoruz ama buralı değiliz anlıyorum da kız da eşinin yanında olmak istiyor napsın kuzumAma canim baksana kayinbabasiyla konusamiyormus bile ataerkil bir yapi mevcut demekki. Sanirim sen urfada yasiyorsun bizim oralarda da bu tur seyler cok yasaniyor
Beklermm amaa hiçbir sekilde aynı zehra olmammsakin ol canım.. iyi bekle bakalım evinde kocan da öyle diyor madem.
Valla cok ediyorum hepinizeAllah razı olsun canıminşallah dua edin
Gelen bişey yok amaa ben eli kolu nasl beklermm burdaa bni düşünmüyor amcasına gelme desin karısnaa gelme diycegneGecmis olsun canim cok tuhaf bir durum kayinbabanin yaptigi ama esin icin birsey deme belliki onunda elinden gelen birsey yok
Afffdd Allahımm affo ne saçmalık eş benim siz hayırdır diyeceksin de olmuyor yani
Cok hakli ben olsam bende cok isterim iste bazen insanin elinden birsey gelmiyor.evet Şnalıurfa' da yaşıyoruz ama buralı değiliz anlıyorum da kız da eşinin yanında olmak istiyor napsın kuzum
Kuzum biliyorum insanin esinin durumunu baskasini arayip ogrenmenin cok zor oldugunu ama esim iyi diyirsun farkli diyorsun artik onun hatri icin sesiz kalmak zorundasinBeklermm amaa hiçbir sekilde aynı zehra olmamm
Canim iste zihniyeti degistiremiyorsun ki sadece su dusunce mevcut millet ne der. Sanki kadinlarin hastaneye gitmesi ayip birseyGelen bişey yok amaa ben eli kolu nasl beklermm burdaa bni düşünmüyor amcasına gelme desin karısnaa gelme diycegne
Kuzum biliyorum insanin esinin durumunu baskasini arayip ogrenmenin cok zor oldugunu ama esim iyi diyirsun farkli diyorsun artik onun hatri icin sesiz kalmak zorundasin
Keşkee ölsemmmm keşkeee hiçbirşey yaşayamadım bu dünyadaaa ne cocukkluk ne baba ne anne hiçkimsem yok diye bnlar olyor Arkamda bi dağım olsaydı kçbu kadr ezilmezdmmm Allahımm ya dayanacak güc versnnb yada alsnn hayrla bu canıCanim iste zihniyeti degistiremiyorsun ki sadece su dusunce mevcut millet ne der. Sanki kadinlarin hastaneye gitmesi ayip birsey
Öyle yapacamm amaaaa sırf onlar yüzünden eşimee kalbim hep kırık olcakk herseyi hep onlara göree yaptgı yeter ya Allah ya fettah bennn artkkk suscam veee zerre bişy dmememBerraAksa_K zehracim esinin yaninda olmak istiyorsun hakli olarak ama snrm mümkün olmiyck esinle yrniden konuşsan anlatsan belki ailesinde cekiniyor aile yapisi oyle diorsun ya eger hala değismezse fikri bence sessiz sakin bekle kuzum hayirlisiyla ameliyatini olsun saglikla dönsün o zmn goturmemek ne demek hesabini sorarsın eşine bazen elde olmayan sebeplerden baya canımız sıkılıyor malesef
Kuzmm bende Elazığdaymm burda doğdm büyüdm Diyarbakırlyız aslımz ama bnm ailemde böyle değil bunlarrr bana yaptıklarını cekeceklerrr mutlaka onlar yüzünden huzurmz kalmadı hep onlara hizmetle geçti günm herseym ama eşim için sabr ediyormmmmmmm ama o bennim bu çabalamama karsı karsılarnda durp o benm karmm nasl gelmez diyeniyor o koyuyo banaBerraAksa_K kuzum bende elazigliyim ama hamdolsun bizim aile hiç böyle değil hamdolsun kişilikle alakalı o kadar geniş düşünen bi ailem varki keşke öyle bi aileye gelin gelseydim diyorum benimde eşinin ailesi nalet neler cektim cekiyorum ama RABBIM mazlumun ahını kimsede BIRAKMAZ eden bulur ben RABBIM E havale ettim sende et. Ama yaptıkları çok büyük sacmalik eşinin ailesinin eşin tepki koymalı onlara ama seni de anlıyorum bazen erkekler bizim onları dusundugumuz kadar düşünmüyorlar bizi sabır
Üzül.e kuzum nolurÖyle yapacamm amaaaa sırf onlar yüzünden eşimee kalbim hep kırık olcakk herseyi hep onlara göree yaptgı yeter ya Allah ya fettah bennn artkkk suscam veee zerre bişy dmemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?