:-(Üzül.e kuzum nolur
Merhaba.. idrarda ne zaman gördünüz pekiCanım benim adete 3 gün kala 15, adete 1 gün kala 75, 4 gün sonra yani adeti 3 gün geçtiğinde 535 çıkmıştı. Ondan sonra bakılmadı. Ama kişiden kişiye değişir herhalde inşallah artar hayırlısıyla.
Merhaba, adete 3 gün kala normal testte görmüştüm idrarda, ondan sonra kan vermiştim.Merhaba.. idrarda ne zaman gördünüz peki
zehra lutfen boyle konusma cnm Allah in gucune gider imtihan dioruz hrp demi Rabbim sevmedigi kukunu imtihan eder mi oyle dusun esinde anlar senin daha fazla degerini ama zaman herseyin ilaci bizimde esimle sorunlarimz oldu ailesi yuzunde cok sukur artik tamamen onlarin nIyetkerini biliyir bana karsi asla asavunmaz onlariKeşkee ölsemmmm keşkeee hiçbirşey yaşayamadım bu dünyadaaa ne cocukkluk ne baba ne anne hiçkimsem yok diye bnlar olyor Arkamda bi dağım olsaydı kçbu kadr ezilmezdmmm Allahımm ya dayanacak güc versnnb yada alsnn hayrla bu canı
Kuzum sana şunu diyim ben eşimin ailesi yüzünden 8 ay baba evinde kaldım istemediler beni çocuğum en ihtiyaç duyduğu anda babası yanında yoktu tek kelime saygısızlık etmedim o kadar ağır hakaretler işittim ki sen bile tahmin edemezsin eşim babasından korktuğu için aramadı bile 8 ay boyunca sonra eşimin patronu sayesinde bi araya geldik ki oğlum onkolojide tedavi görüyor benim çok kötü dönemler geçirdi 8 ay yavrumun hakki çıksın diyorum ama napalim korkuyorlar ses etmiyorlar hakli olsam bile esim süs diyor bana esimin ailesinden resmen tıksiniyorum ama oğlum için yoksa çekilecek dert değil daha bunlar neki sabır en büyük mukafatimjz olsun RABBIM bize dayanma gücü versibKuzmm bende Elazığdaymm burda doğdm büyüdm Diyarbakırlyız aslımz ama bnm ailemde böyle değil bunlarrr bana yaptıklarını cekeceklerrr mutlaka onlar yüzünden huzurmz kalmadı hep onlara hizmetle geçti günm herseym ama eşim için sabr ediyormmmmmmm ama o bennim bu çabalamama karsı karsılarnda durp o benm karmm nasl gelmez diyeniyor o koyuyo bana
O kadar da degil yani abarabartmasinlIcin icini yiyecek ama duadan baska yapacak birseyin yok maallesef canimyaaa kuzmmmm hep böyle yaptılar herseyimzi alt üst ettiler patlamak üzereyim şuannnnnnnnnnn çok güzel diyorsnnn ama nasl becercemmm bilmyormm bunlar öyle bir vahşi ki arayıp soramazsnn bilee 1 ararsnn 2.cide yüzğne kapatırlar
O kadar da degil yani abarabartmasinlIcin icini yiyecek ama duadan baska yapacak birseyin yok maallesef canimyaaa kuzmmmm hep böyle yaptılar herseyimzi alt üst ettiler patlamak üzereyim şuannnnnnnnnnn çok güzel diyorsnnn ama nasl becercemmm bilmyormm bunlar öyle bir vahşi ki arayıp soramazsnn bilee 1 ararsnn 2.cide yüzğne kapatırlar
Ahh kuzum ya hiç öyle düşünme olur mu hepimiz imtihandan geçiyoruz bazılarımız daha zor sınanıyor ama Rabbim mutlaka mükafatını veriyor sen o güzel kalbine böyle kötü şeyler sokma bol bol dua etKeşkee ölsemmmm keşkeee hiçbirşey yaşayamadım bu dünyadaaa ne cocukkluk ne baba ne anne hiçkimsem yok diye bnlar olyor Arkamda bi dağım olsaydı kçbu kadr ezilmezdmmm Allahımm ya dayanacak güc versnnb yada alsnn hayrla bu canı
Allah korusun oyle deme Allah kimsenin kini kimseye birakmaz senin dagin Allah sen Rabbimin adaletine sigin emin ol sana yaptiklarinin cezasini verir onlara. Ailene ne oldu swni uzmeyecekseKeşkee ölsemmmm keşkeee hiçbirşey yaşayamadım bu dünyadaaa ne cocukkluk ne baba ne anne hiçkimsem yok diye bnlar olyor Arkamda bi dağım olsaydı kçbu kadr ezilmezdmmm Allahımm ya dayanacak güc versnnb yada alsnn hayrla bu canı
Merhaba, çok geçmiş olsun oğlunuz iyi mi şu anda pekiKuzum sana şunu diyim ben eşimin ailesi yüzünden 8 ay baba evinde kaldım istemediler beni çocuğum en ihtiyaç duyduğu anda babası yanında yoktu tek kelime saygısızlık etmedim o kadar ağır hakaretler işittim ki sen bile tahmin edemezsin eşim babasından korktuğu için aramadı bile 8 ay boyunca sonra eşimin patronu sayesinde bi araya geldik ki oğlum onkolojide tedavi görüyor benim çok kötü dönemler geçirdi 8 ay yavrumun hakki çıksın diyorum ama napalim korkuyorlar ses etmiyorlar hakli olsam bile esim süs diyor bana esimin ailesinden resmen tıksiniyorum ama oğlum için yoksa çekilecek dert değil daha bunlar neki sabır en büyük mukafatimjz olsun RABBIM bize dayanma gücü versib
Erkek milleti hep ailesinden korkuyorlarKuzmm bende Elazığdaymm burda doğdm büyüdm Diyarbakırlyız aslımz ama bnm ailemde böyle değil bunlarrr bana yaptıklarını cekeceklerrr mutlaka onlar yüzünden huzurmz kalmadı hep onlara hizmetle geçti günm herseym ama eşim için sabr ediyormmmmmmm ama o bennim bu çabalamama karsı karsılarnda durp o benm karmm nasl gelmez diyeniyor o koyuyo bana
Geçmiş olsun o sabinin hakkını Allah bırakmaz canımKuzum sana şunu diyim ben eşimin ailesi yüzünden 8 ay baba evinde kaldım istemediler beni çocuğum en ihtiyaç duyduğu anda babası yanında yoktu tek kelime saygısızlık etmedim o kadar ağır hakaretler işittim ki sen bile tahmin edemezsin eşim babasından korktuğu için aramadı bile 8 ay boyunca sonra eşimin patronu sayesinde bi araya geldik ki oğlum onkolojide tedavi görüyor benim çok kötü dönemler geçirdi 8 ay yavrumun hakki çıksın diyorum ama napalim korkuyorlar ses etmiyorlar hakli olsam bile esim süs diyor bana esimin ailesinden resmen tıksiniyorum ama oğlum için yoksa çekilecek dert değil daha bunlar neki sabır en büyük mukafatimjz olsun RABBIM bize dayanma gücü versib
Tedavi görüyor cnn çok saolMerhaba, çok geçmiş olsun oğlunuz iyi mi şu anda peki
Çok geçmiş olsun canım, rabbim tez zamanda şifasını versinTedavi görüyor cnn çok saol
Sabır yapicam birşey yok kuzumErkek milleti hep ailesinden korkuyorlar
Allah şifa versin canımTedavi görüyor cnn çok saol
Rabbim yardimcinz olsun sifa versin kuzumTedavi görüyor cnn çok saol
Tek dayanagim RABBIM elhamdulillahGeçmiş olsun o sabinin hakkını Allah bırakmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?