Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zehra lutfen boyle konusma cnm Allah in gucune gider imtihan dioruz hrp demi Rabbim sevmedigi kukunu imtihan eder mi oyle dusun esinde anlar senin daha fazla degerini ama zaman herseyin ilaci bizimde esimle sorunlarimz oldu ailesi yuzunde cok sukur artik tamamen onlarin nIyetkerini biliyir bana karsi asla asavunmaz onlari

Kuzum sana şunu diyim ben eşimin ailesi yüzünden 8 ay baba evinde kaldım istemediler beni çocuğum en ihtiyaç duyduğu anda babası yanında yoktu tek kelime saygısızlık etmedim o kadar ağır hakaretler işittim ki sen bile tahmin edemezsin eşim babasından korktuğu için aramadı bile 8 ay boyunca sonra eşimin patronu sayesinde bi araya geldik ki oğlum onkolojide tedavi görüyor benim çok kötü dönemler geçirdi 8 ay yavrumun hakki çıksın diyorum ama napalim korkuyorlar ses etmiyorlar hakli olsam bile esim süs diyor bana esimin ailesinden resmen tıksiniyorum ama oğlum için yoksa çekilecek dert değil daha bunlar neki sabır en büyük mukafatimjz olsun RABBIM bize dayanma gücü versib

O kadar da degil yani abarabartmasinlIcin icini yiyecek ama duadan baska yapacak birseyin yok maallesef canim

O kadar da degil yani abarabartmasinlIcin icini yiyecek ama duadan baska yapacak birseyin yok maallesef canim

Ahh kuzum ya hiç öyle düşünme olur mu hepimiz imtihandan geçiyoruz bazılarımız daha zor sınanıyor ama Rabbim mutlaka mükafatını veriyor sen o güzel kalbine böyle kötü şeyler sokma bol bol dua et

Allah korusun oyle deme Allah kimsenin kini kimseye birakmaz senin dagin Allah sen Rabbimin adaletine sigin emin ol sana yaptiklarinin cezasini verir onlara. Ailene ne oldu swni uzmeyecekse

Merhaba, çok geçmiş olsun oğlunuz iyi mi şu anda peki

Erkek milleti hep ailesinden korkuyorlar

Geçmiş olsun o sabinin hakkını Allah bırakmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…