Evet gelenekleerine göre öyle evet çok zor sen nerelisin kuzum ?Elazığ. PALU
nasıl ya? kaçıncı yüzyıldayız kadının hiç mi değeri yok kendilerini de doğuran bir kadın değil mi paşazadeleri duvar boslugundan mı cıktı acabaBende eşimee söledimm aynı kelimeyi ama o görür yok ben daha kaynımla konşmuş biri değil kayınbabam sesimi duymamştr konşamazsnn eşine seslenemezsin çocgn varsa sevemezsnn bnlar böyle bir cinssler
Canim bende adet gunu olmustu ama ilk gebeligimde adette yakin akinti oluyordu yani hamilelige gore degisiyor insallah yavrun seninledirBeyaz bir akıntı var bende canim,araştırdım adet öncesi olurmuş,ey hamileler,hamileligi yasayanlar sizde oldu mu
İnşallah canım,önce ağlıcam zırıl zırıl sonra hunharca supurgeama dikkatli olurum tamam:)
Cok gecmis olsun canim Allah yardimcisi olduncanım kayınvalidem ameliyat olucak dün anjiyo oldu açılmamış, bugün yapıcaklar. sağolasın.
Bu sahneleri eltim yaşıyor kuzum ya biz uzağız ve kayınbaba Allah razı olsun böyle yetişmiş diyerek benle muhabbet eder hatta kaynanama kıyafetime bile laf ettirmez ama eltime bakınca kuralarını net görüyorum zor bir aile yapısı. Hepsi değilde biri gelsin yanında sende ol. Onların kalabalık gelmesini de anlamış değilimBende eşimee söledimm aynı kelimeyi ama o görür yok ben daha kaynımla konşmuş biri değil kayınbabam sesimi duymamştr konşamazsnn eşine seslenemezsin çocgn varsa sevemezsnn bnlar böyle bir cinssler
Canım gebelik takvimini yeni mi ekledin şimdi dikkatimi çektiCanim bende adet gunu olmustu ama ilk gebeligimde adette yakin akinti oluyordu yani hamilelige gore degisiyor insallah yavrun seninledir
Masallah canim cok iyi Insallah hep bu sekilde devam eder saglikla kucagina alirsinkızlar bugün bat gününe 1 gün var kan testi yaptırdım sonuç 73.92 sizce nasıl
Selam canım, ohss için faydalı mı yumurtaAslında öyle hassas değildim canım diyet ve ohss yüzünden 3 aya yakın her sabah yumurta yemek zorunda kaldım.
Sanırım poncik bedenim bu kadar proteini sevmedi yumurta görünce kaçasım geliyor hele o kokusu burnumdan gitmiyor
amin canım Allah razı olsun.Cok gecmis olsun canim Allah yardimcisi oldun
Gecmis olsun canim cok tuhaf bir durum kayinbabanin yaptigi ama esin icin birsey deme belliki onunda elinden gelen birsey yokÇünkü onlar kadını bi bok yerine koymazlar kadının onlarn yanında bi değeri yok eşim öyle değil ama ister istemz uymak zornda kalıyor
O süreçte sadece protein alıyorsun canım. sadece yumurta olsa keşke sabah yumurta öğle akşam et yemiştim iki haftadan fazla böyle sürdüSelam canım, ohss için faydalı mı yumurta
Evet yeni ekledim canimCanım gebelik takvimini yeni mi ekledin şimdi dikkatimi çekti
Pek yakışmış kuzumEvet yeni ekledim canim
Anladım canım hiç bilmiyordum teşekkürlerO süreçte sadece protein alıyorsun canım. sadece yumurta olsa keşke sabah yumurta öğle akşam et yemiştim iki haftadan fazla böyle sürdü
Rica ederim canım:)Anladım canım hiç bilmiyordum teşekkürler
Kızlar yarın Eşim ameliyat olcak benm sinirlerim tepemde ağlamaktann bitap oldmmm Benm kocam amelyat olcak eşimn babası amcası abisi geliyormş benm için diyorlar gelmesin senin eşin .. Sinrlermmm bozlmuş anlatammammmmmmmm
aminnn canım benim ALLAH razı olsunEtmez miyim kuzum. Rabbim tüm isteyenlere versinzor süreçlerden geçerek haberlerini alıyoruz inşallah kucağına almakta nasip olur
Cok tesekkur ederim canim insallah en yakin zamanda herkese nasip olurPek yakışmış kuzum
Insallah canimKizlar riskli oldugu icin yapmayacaklarmis ameliyati ilacla halletmeye calisacaklarmis.. taburcu ediyorlar insallah.. insallah gerek kalmadan ilacla hallolsun.. sagolun tek tek dualariniz icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?