Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende eşimee söledimm aynı kelimeyi ama o görür yok ben daha kaynımla konşmuş biri değil kayınbabam sesimi duymamştr konşamazsnn eşine seslenemezsin çocgn varsa sevemezsnn bnlar böyle bir cinssler
nasıl ya? kaçıncı yüzyıldayız kadının hiç mi değeri yok kendilerini de doğuran bir kadın değil mi paşazadeleri duvar boslugundan mı cıktı acaba

Canim bende adet gunu olmustu ama ilk gebeligimde adette yakin akinti oluyordu yani hamilelige gore degisiyor insallah yavrun seninledir

Bende eşimee söledimm aynı kelimeyi ama o görür yok ben daha kaynımla konşmuş biri değil kayınbabam sesimi duymamştr konşamazsnn eşine seslenemezsin çocgn varsa sevemezsnn bnlar böyle bir cinssler
Bu sahneleri eltim yaşıyor kuzum ya biz uzağız ve kayınbaba Allah razı olsun böyle yetişmiş diyerek benle muhabbet eder hatta kaynanama kıyafetime bile laf ettirmez ama eltime bakınca kuralarını net görüyorum zor bir aile yapısı. Hepsi değilde biri gelsin yanında sende ol. Onların kalabalık gelmesini de anlamış değilim

Selam canım, ohss için faydalı mı yumurta

Çünkü onlar kadını bi bok yerine koymazlar kadının onlarn yanında bi değeri yok eşim öyle değil ama ister istemz uymak zornda kalıyor
Gecmis olsun canim cok tuhaf bir durum kayinbabanin yaptigi ama esin icin birsey deme belliki onunda elinden gelen birsey yok

Niye öyle bişey diyolar ne hakla ? Eşisin sonuçta belkide en çok senin varlığına ihtiyacı olcak. Eşinin düşüncesi önemli canm boşver milleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…