- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Bana da badem deme kilolarca yiyebilirimBen kuru bademi ve köfteyi sevmıyorum :)
Diğer gebeliğimde tiksinmiştim hala ağzıma alamam ..
Ben eherseyın tazesini seviyyorum . Taze fındık , taze badem , taze antep fıstıgı :))Bana da badem deme kilolarca yiyebilirim
Bu bebekler bize daha ne yapacak acaba
niye gelmesin diyorlar canım? eşisin bu en doğal hakkınKızlar yarın Eşim ameliyat olcak benm sinirlerim tepemde ağlamaktann bitap oldmmm Benm kocam amelyat olcak eşimn babası amcası abisi geliyormş benm için diyorlar gelmesin senin eşin .. Sinrlermmm bozlmuş anlatammammmmmmmm
Onlar gelrse sen tek başna bayansn götürmeyiymm dedii bey EfendiKendileri ne yapmaya geliyorlarmış acaba. Eşin ne diyor kuzum önemli olan onun düşüncesi
Çünkü onlar kadını bi bok yerine koymazlar kadının onlarn yanında bi değeri yok eşim öyle değil ama ister istemz uymak zornda kalıyorniye gelmesin diyorlar canım? eşisin bu en doğal hakkın
Rabbim şifa versin.. sen gitmicen de ne yapacakmışsın?Kızlar yarın Eşim ameliyat olcak benm sinirlerim tepemde ağlamaktann bitap oldmmm Benm kocam amelyat olcak eşimn babası amcası abisi geliyormş benm için diyorlar gelmesin senin eşin .. Sinrlermmm bozlmuş anlatammammmmmmmm
Yaaa varyaaa artık bıktım benm derdime bak onlarnn keyifine bakkkk Beni yakann eşimn onlar gelrse senn gelme bayan basınaa tek başnaaaNe demek gitmiceksin canım öyle şeymi olur .
Eşimin yanında ben olmak isterdim .
eşini bunaltma canım madem ameliyat olacak eve çıkınca zaten sen bakarsın. bu kafada insanları değiştiremezsin boşuna kendini germe canımÇünkü onlar kadını bi bok yerine koymazlar kadının onlarn yanında bi değeri yok eşim öyle değil ama ister istemz uymak zornda kalıyor
Ben evde bekleycem mal gbi onlar da bunu istyor.Rabbim şifa versin.. sen gitmicen de ne yapacakmışsın?
Ya şimdi araba kullanmayı falan blmıyosan tabı kı yanına nir erkek lazım ama yanında senın de gitmen lazım .Yaaa varyaaa artık bıktım benm derdime bak onlarnn keyifine bakkkk Beni yakann eşimn onlar gelrse senn gelme bayan basınaa tek başnaaa
Eşimi germiyorum her seferinde onlarn dediği olyorr eşimi bile saymazlar doğru diyorsnn amaaa artk bıktmmmeşini bunaltma canım madem ameliyat olacak eve çıkınca zaten sen bakarsın. bu kafada insanları değiştiremezsin boşuna kendini germe canım
Yaa kuzmm ne alakası var bnm bi evladm olsaa tammm anlarm gelme perişan olrsn desinler burdan 1 buçk saatlik yol ama bnm ondan başkaa onunda benden başka kimsesi yokYa şimdi araba kullanmayı falan blmıyosan tabı kı yanına nir erkek lazım ama yanında senın de gitmen lazım .
Ben yanı öyle yapardım babası ve ben giderdik sanırım.
Eşimi yaşıyamam arabasa kullanamıyorum .. o yüzden
Sonuçta orası hastane erkekler hamamı değil, gelenlerde yabancı değil akrabanız yani orda olmamanı gerektirecek hiç bir yok. Kendisi olsa seni o halde yalnız bırakır mıydı?(yanımda kim olursa olsun eşim yoksa yalnız hissediyorum ben)Onlar gelrse sen tek başna bayansn götürmeyiymm dedii bey Efendi
Kuzum ne alakası var derken biliyomusun araba kullanmayı öenmli ama bu ?Yaa kuzmm ne alakası var bnm bi evladm olsaa tammm anlarm gelme perişan olrsn desinler burdan 1 buçk saatlik yol ama bnm ondan başkaa onunda benden başka kimsesi yok
Bende eşimee söledimm aynı kelimeyi ama o görür yok ben daha kaynımla konşmuş biri değil kayınbabam sesimi duymamştr konşamazsnn eşine seslenemezsin çocgn varsa sevemezsnn bnlar böyle bir cinsslerSonuçta orası hastane erkekler hamamı değil, gelenlerde yabancı değil akrabanız yani orda olmamanı gerektirecek hiç bir yok. Kendisi olsa seni o halde yalnız bırakır mıydı?(yanımda kim olursa olsun eşim yoksa yalnız hissediyorum ben)
Yaaa kuzmm ben onlara gelmesin demiyorm ki onlar banaa diyor sorun oradaKuzum ne alakası var derken biliyomusun araba kullanmayı öenmli ama bu ?
Adamı nasıl getircen eve ameliyatlı olcak . Akrabalarının yanlışı senı götürmemeleri .
Onlarda gelebilirler yardım amaçlı okey ama senı götürmemeleri saçma
Hmm evet değişiklermiş nereliydi canım eşin ?Bende eşimee söledimm aynı kelimeyi ama o görür yok ben daha kaynımla konşmuş biri değil kayınbabam sesimi duymamştr konşamazsnn eşine seslenemezsin çocgn varsa sevemezsnn bnlar böyle bir cinssler
Elazığ. PALUHmm evet değişiklermiş nereliydi canım eşin ?
sakin ol canım.. iyi bekle bakalım evinde kocan da öyle diyor madem.Ben evde bekleycem mal gbi onlar da bunu istyor.
Olur mu öyle şey canım eşin o senin, senden rahatsız olan kendisi gelmesin. Kızdım yine, üzülme sakın.Kızlar yarın Eşim ameliyat olcak benm sinirlerim tepemde ağlamaktann bitap oldmmm Benm kocam amelyat olcak eşimn babası amcası abisi geliyormş benm için diyorlar gelmesin senin eşin .. Sinrlermmm bozlmuş anlatammammmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?