Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
niye gelmesin diyorlar canım? eşisin bu en doğal hakkın

Rabbim şifa versin.. sen gitmicen de ne yapacakmışsın?

Çünkü onlar kadını bi bok yerine koymazlar kadının onlarn yanında bi değeri yok eşim öyle değil ama ister istemz uymak zornda kalıyor
eşini bunaltma canım madem ameliyat olacak eve çıkınca zaten sen bakarsın. bu kafada insanları değiştiremezsin boşuna kendini germe canım

Yaaa varyaaa artık bıktım benm derdime bak onlarnn keyifine bakkkk Beni yakann eşimn onlar gelrse senn gelme bayan basınaa tek başnaaa
Ya şimdi araba kullanmayı falan blmıyosan tabı kı yanına nir erkek lazım ama yanında senın de gitmen lazım .
Ben yanı öyle yapardım babası ve ben giderdik sanırım.
Eşimi yaşıyamam arabasa kullanamıyorum .. o yüzden

eşini bunaltma canım madem ameliyat olacak eve çıkınca zaten sen bakarsın. bu kafada insanları değiştiremezsin boşuna kendini germe canım
Eşimi germiyorum her seferinde onlarn dediği olyorr eşimi bile saymazlar doğru diyorsnn amaaa artk bıktmmm

Yaa kuzmm ne alakası var bnm bi evladm olsaa tammm anlarm gelme perişan olrsn desinler burdan 1 buçk saatlik yol ama bnm ondan başkaa onunda benden başka kimsesi yok

Onlar gelrse sen tek başna bayansn götürmeyiymm dedii bey Efendi
Sonuçta orası hastane erkekler hamamı değil, gelenlerde yabancı değil akrabanız yani orda olmamanı gerektirecek hiç bir yok. Kendisi olsa seni o halde yalnız bırakır mıydı?(yanımda kim olursa olsun eşim yoksa yalnız hissediyorum ben)

Yaa kuzmm ne alakası var bnm bi evladm olsaa tammm anlarm gelme perişan olrsn desinler burdan 1 buçk saatlik yol ama bnm ondan başkaa onunda benden başka kimsesi yok
Kuzum ne alakası var derken biliyomusun araba kullanmayı öenmli ama bu ?
Adamı nasıl getircen eve ameliyatlı olcak . Akrabalarının yanlışı senı götürmemeleri .
Onlarda gelebilirler yardım amaçlı okey ama senı götürmemeleri saçma

Bende eşimee söledimm aynı kelimeyi ama o görür yok ben daha kaynımla konşmuş biri değil kayınbabam sesimi duymamştr konşamazsnn eşine seslenemezsin çocgn varsa sevemezsnn bnlar böyle bir cinssler

Yaaa kuzmm ben onlara gelmesin demiyorm ki onlar banaa diyor sorun orada

Bende eşimee söledimm aynı kelimeyi ama o görür yok ben daha kaynımla konşmuş biri değil kayınbabam sesimi duymamştr konşamazsnn eşine seslenemezsin çocgn varsa sevemezsnn bnlar böyle bir cinssler
Hmm evet değişiklermiş nereliydi canım eşin ?

Olur mu öyle şey canım eşin o senin, senden rahatsız olan kendisi gelmesin. Kızdım yine, üzülme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…