Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum sınanmadığımız şeyler için kötü düşünmeyelim yani 12 haftalık bebek kalp atışı var ama ne bileyim geleceğini de düşünüyorum böyle annede üvey babada nasıl büyüyecek. Ahh bilemedim ya halime şükür deyip susayım ben

Kötü bir şey demem üyeyi şahsen tanımıyorum kuzum ama ben aşırı etkilendim. Kocasına da söylememiş. Allah doğru yolu göstersin

Katılıyorum, kimse sınanmadığı günahın masumu değil.

Elbetteki öylee . Ayrılarr ama hiçbirnin cigeri banaa yanmazzz annemm hariç ama sağ yeter onuda yani babam dediğim admı yüzünü hatrlamıyormm kokusunu tek hatrlyorm
Allah yardımcın olsun canım, inşallah bundan sonra her şey gönlünce olur, benim de annemle babam ayrı, babamla da ilişkimiz yok, lütfen kendini yalnız hissetme, Rabbim inşallah bundan sonra hep güzellikler getirsin sana

Allah islah etsin ne diyelim ki ve bunların hepsi imtihan aslında bu yaşadıklarımız çabamız bizim imtihanımız arkadaşlar Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin ne diyelim ki

Adetimle birlikte 10. gün bugün ve ovulasyonumu ekliyorum kızlar, yorumm. Son 7 test var elimde yeter mi sizce pil görmeme.

Eklentiler

• 20190214_143932.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 32
Adetimle birlikte 10. gün bugün ve ovulasyonumu ekliyorum kızlar, yorumm. Son 7 test var elimde yeter mi sizce pil görmeme.
Bence pik olacak ama sen mümkünse gün aşırı değerlendirmeye yavaş yavaş başla istersen canım, yeni test de istersen al içinden nasıl geliosa

Bence yeterli olucaktir canım elindeki testler pik için.Ben 31 günde filan regl oluyorum ve 17.gunde piki görmüştüm..Sana da testlerin yetecektir,belki birden koyulaşır beklemez:)

Bence pik olacak ama sen mümkünse gün aşırı değerlendirmeye yavaş yavaş başla istersen canım, yeni test de istersen al içinden nasıl geliosa

Bu ay bırakmak istiyorum kendi haline canm yoruldum gerçekten Rabbimin gücüne gitmesin ama zor bi imtihan bu durum, yüzümüze gülsün Allah'ım. O yüzden de ovu almak istemiyorum bi süre elimdekiler bittikten sonra. Haftaya cuma 18. günüm oluyo ve şehir dışına çıkıcaz sonrasında da 1 hafta eşimle ayrı şehirlerde olcaz o yüzden bu aydan da pek umudum yok şimdiden yinede Allah bilir.

Bence yeterli olucaktir canım elindeki testler pik için.Ben 31 günde filan regl oluyorum ve 17.gunde piki görmüştüm..Sana da testlerin yetecektir,belki birden koyulaşır beklemez:)

Ayy inşAllahh canım ya içime su serptin inan :) Insallah bi an önce pik olur, haftaya cuma eşimle şehir dışına çıkacağız ve 1 hafta kadar da ayrı kalacağız. Haftaya cumaya kadar pik oldu oldu olmadı şans yok sanırım, hayırlısı olsun.

15yusra11 mucizeler beklemediğin anda gerçekleşir..buna inanalim,hakkında hayırlı olan ummadığın bu ayda karşına çıkar inşallah..dua edicem bunun için:)

Ayy ağzından bal damlıyo Aminnnn aminnnn aminnn inşAllahhhhh
Allah'ım benim duamı duymasa da sizlerin sesini duysun inşAllahhh.

O zaman içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım benim, biraz da kafanı dağıtırsın en iyisi, sürekşi bu düşünceler tabi yoruyor insanı. Bu arada da inşallah hayırlı haberle gelirsin hiç belli olmaz

Öyle düşünüyorum kuzum. Insallah şaşırıp mutlu olurum bidaki adetim gelmez de çift çizgi gelir :)

Kızlar bu da bugünkü sonucum dün ikisi de çok koyuydu bugün böyle çatlamış olabilir mi

Eklentiler

• 25B4FE41-A8FD-41DD-BA89-73A148156D98.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 38
  • 49F1696F-AA32-475C-B085-2975A4BD2D41.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…