- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.308
- 748
Kuzum dun kopkoyuydu bugun dune gore daha silik 3 saat sıvı almadım ama yanlışlıkla unutup testten yarım saat önce küçük bardakla çay içtimCnm catlamis snrm eger sivi alimina vs dikkat ettysen tamamen pik olmadi snrm kopkoyu senin dun ki nasildi benimde cok koyulasmadan silindi sonrabi daha çıkmadı hic çizgi
Kız süslen püslen bi güzel masaj yap iyice yumuşat adamı ve istediğini alDüşünüyorum canm bey efendi yorgunum demezse
Ayşegülcüm sıkma canını. Yapar çocuk bu daha iki yaşında. Bazı çocuklar daha yaramaz oluyor ne yapacaksın. Büyüyünce ıslanır kız o zaman da ergenlik oluyor uzaklaşıyorlar :) )Kızlar moralim çok bozuk. Biz okuldayken Oğluma ablam bakıyor normalde bugün işi var diye anneme bıraktım annemde diğer ablamın oğluna onlarda bakıyor. Benim oğlum o ablamgilin televizyonuna oyuncakla vurmuş iç ekran çatlamış. Daha 2 yasinda .Okuldan geldim duydum moralim bozuldu eve geldim ağladım tv hadi neyse desem bundan bir kac ay önce bizim tv yide kırdı. Çok şiddetli ve hızlı davranıyor. Napcam ben bu çocukla bilmiyorum bebeği bile sırf onun icin sıkılmasın diye oynayabilsin diye yapıyorum
Allah Allah ilginçmiş :) tamam canımcım :)Kimisi regl iken bile yumurtluyormuş bunu duyduğumdan beri olabilir diyorum canım değerlendir
Bence catlamis o zmn yarin da takip et bence cnm normalde 1 2 saat diolar sivi alimina zaten ama cayin etkisi olacagini sanmam degerlndr mutlaka insAllah tutar kizKuzum dun kopkoyuydu bugun dune gore daha silik 3 saat sıvı almadım ama yanlışlıkla unutup testten yarım saat önce küçük bardakla çay içtim
Ay inşallah bebeğim ağzından bal damlıyor, koca kişisi geldi yemeğe gidecekmişiz ama gözüm kulağım sizde valla ben bugün adamı az daha sömüreyim eve gelelim deBence catlamis o zmn yarin da takip et bence cnm normalde 1 2 saat diolar sivi alimina zaten ama cayin etkisi olacagini sanmam degerlndr mutlaka insAllah tutar kiz
Dünün resmine tekrar baktım canım ama dün sahiden eşit koyulukta gibi..bugün ise ona göre daha silik.dongunu tam bilmiyoruz ama eğer dün ki yumurtlama ise erken yumurtlama olmuş olucak:) keşke benimde döngüm kısa olsa,uzamasa su pik gunleriAy inşallah bebeğim ağzından bal damlıyor, koca kişisi geldi yemeğe gidecekmişiz ama gözüm kulağım sizde valla ben bugün adamı az daha sömüreyim eve gelelim de
Kız süslen püslen bi güzel masaj yap iyice yumuşat adamı ve istediğini al
Evliyiz,sevgiliyiz,bugün bizimde günümüz diyerekHiç yapamadığım şeyler yaptığımda da kendimi kasıyorum zaten kendi isteğim bile olmuyo bu sefer adam nasıl istesinÇalışcam ama Herşey çift çizgi için
Tuylerim diken diken oldu yaa biz bu kadar ugrasirken bir can icin o bir adam icin yavrusundan mi vazgecmek istiyor ne denilir ki12 haftalık bu bebek günahtır, başka çarem yok nişanlım bırakır beni diyor çok kötüyüm
Elbette olur hic canini sikma.. sadece zamanini bekliyor.. sorun da yok diyorsun..Ve eşim gelince süreç nasıl olacak bilmiyorum geçen ay HSG çekildim sorun yok tahlillerde normal eşimde de bir problem yok çok şükür ama 17 aydır hep hüsran 2 kez klomen tedavisi gördüm HSG den sonra doktorum 3 ay normal sürecine bırak olmazsa gel dedi mart ve nisanı da bekleyeceğim ama yine mi hüsran olacak korkuyorum her ay bir umut ama sonu hüsran sorunu olmadığı halde hamile kalamayıp sonra kalan var mı neler yaptınız
Yok canım eşim 40 günlüğüne eğitime gitti 1 hafta sonra gelecek nasipse. Belki dinlenmek iyi gelmiştir vücuduma.. İnşallah bende martta alırım güzel bi haberElbette olur hic canini sikma.. sadece zamanini bekliyor.. sorun da yok diyorsun..
Benim de sorun yoktu 9 ay iste bu ay diyerek gecti..9ayin sonunda kizima kavustum sukur. bu ay umut var mi peki adete 3 kalmis demissin ya.. umutlanalim mi...
Beni korkutan da zaten bu saldırganlığı bilmiyorum nasıl olacak böyle giderse evi başımıza yıkar bu 2.tv kırması olacakAyşegülcüm sıkma canını. Yapar çocuk bu daha iki yaşında. Bazı çocuklar daha yaramaz oluyor ne yapacaksın. Büyüyünce ıslanır kız o zaman da ergenlik oluyor uzaklaşıyorlar :) )
Kuzum Allah senin yanidadir insallah yaptiklarinin cezasinj bulurlarElbetteki öylee . Ayrılarr ama hiçbirnin cigeri banaa yanmazzz annemm hariç ama sağ yeter onuda yani babam dediğim admı yüzünü hatrlamıyormm kokusunu tek hatrlyorm
Elbetteki öylee . Ayrılarr ama hiçbirnin cigeri banaa yanmazzz annemm hariç ama sağ yeter onuda yani babam dediğim admı yüzünü hatrlamıyormm kokusunu tek hatrlyorm
Lh testi gebelik varmi yokmu anlayan varmi adet 4 gün gecti
Var gibi canım gebelik testi yapsanaLh testi gebelik varmi yokmu anlayan varmi adet 4 gün gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?