Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugünkü testin sonucunu attım önceki sayfada görürseniz bir el atıverin, dün çok koyuydu bugün silik ama yumurtluyor muyum anlamadım akıntı makıntı da yok çünkü hiç

Kızlar moralim çok bozuk. Biz okuldayken Oğluma ablam bakıyor normalde bugün işi var diye anneme bıraktım annemde diğer ablamın oğluna onlarda bakıyor. Benim oğlum o ablamgilin televizyonuna oyuncakla vurmuş iç ekran çatlamış. Daha 2 yasinda .Okuldan geldim duydum moralim bozuldu eve geldim ağladım tv hadi neyse desem bundan bir kac ay önce bizim tv yide kırdı. Çok şiddetli ve hızlı davranıyor. Napcam ben bu çocukla bilmiyorum bebeği bile sırf onun icin sıkılmasın diye oynayabilsin diye yapıyorum

Çok geçmiş olsun abla allah acil şifasını versin

2 yaş sendromunu ağır geçiriyor minikler canım arkadaşlarımın çocukları da böyle neler yapıyorlarmış anlatsam şaşarsın. Büyüyecek annesi üzülme kendine zarar vermemiş ya

2 yaş sendromunu ağır geçiriyor minikler canım arkadaşlarımın çocukları da böyle neler yapıyorlarmış anlatsam şaşarsın. Büyüyecek annesi üzülme kendine zarar vermemiş ya
Bizimkini kırdığında daha 1 yaşındaydı. 2 yas sendromda yoktu moralim bozuldu valla . Ikinci tv kırması bizi sürekli dövüyor oyun oynarken yeğenime hep saldırıyor. Ayy çocuk benim neyime dedim ağladım hep

Kızlar bugünkü testin sonucunu attım önceki sayfada görürseniz bir el atıverin, dün çok koyuydu bugün silik ama yumurtluyor muyum anlamadım akıntı makıntı da yok çünkü hiç
Cnm catlamis snrm eger sivi alimina vs dikkat ettysen tamamen pik olmadi snrm kopkoyu senin dun ki nasildi benimde cok koyulasmadan silindi sonrabi daha çıkmadı hic çizgi

Canım bu 2 yaş sendromu diye birşey varmış bizim arkadaşın oğlu da habire ağlıyor bildigin ergen kız gibi öyle ki gezmeye gidelim diyor tamam diyoruz kıyafetleri getirince kenara çekilip ağlıyor acaba senin oğlanda mı sendrom geçiriyor

Bu insanlar gerçekten çok tuhaf şimdiki kayinpederler kaynana gibi olmuşlar mübarek ay sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…