- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
Değerlendir canım benceAdetimle birlikte 10. gün bugün ve ovulasyonumu ekliyorum kızlar, yorumm.Son 7 test var elimde yeter mi sizce pil görmeme.
Değerlendir bence kuzumKızlar benden sümüksü beyaz akıntılar geldi. Acaba yumurtlama mı oldu. Dün değerlendirme yapmıştık, bugün de değerlendireyim mi sizce???
Saol kuzm aminRabbim acil şifalar versin inşallah
Evet cnm devam çok tsk iyi dileklerin icinOglunun hastaligi devam mi ediyor cok cok gecmis olsun canim Rabbim yavruna uzun saglikli omur nasip etsin insallah
Aminnnnnnnnn bitanemm bnmmm saolsnn hepinizden Allah Razı olsunAmin kuzum o güzel yüzünü hep güldürsün
9. Gün yumurtlama olur mu ki kuzum. Hiç beklediğim bir şey değil. 13, 14, anca diyordumDeğerlendir bence kuzum
İnşallah olacak canım. Bu testler işe yarıyor galiba :)Bugünkü ovü. Testim değerlendireceğim
Eki Görüntüle 2235824
Kimisi regl iken bile yumurtluyormuş bunu duyduğumdan beri olabilir diyorum canım değerlendir9. Gün yumurtlama olur mu ki kuzum. Hiç beklediğim bir şey değil. 13, 14, anca diyordum
ne maskesi denedin iyi geldiyse ben de deneyim kuzum...
kuzum çok sağol gittim geldim.. bugün alıcaklar diye bekletiyorlar hala, riskliymiş.. inşallah kazasız belasız kurtulsun.. dualarınız için çok teşekkür ederim.. Allah evlatlarına bağışlasın.
2 yaş sendromunu ağır geçiriyor minikler canım arkadaşlarımın çocukları da böyle neler yapıyorlarmış anlatsam şaşarsın. Büyüyecek annesi üzülme kendine zarar vermemiş yaKızlar moralim çok bozuk. Biz okuldayken Oğluma ablam bakıyor normalde bugün işi var diye anneme bıraktım annemde diğer ablamın oğluna onlarda bakıyor. Benim oğlum o ablamgilin televizyonuna oyuncakla vurmuş iç ekran çatlamış. Daha 2 yasinda .Okuldan geldim duydum moralim bozuldu eve geldim ağladım tv hadi neyse desem bundan bir kac ay önce bizim tv yide kırdı. Çok şiddetli ve hızlı davranıyor. Napcam ben bu çocukla bilmiyorum bebeği bile sırf onun icin sıkılmasın diye oynayabilsin diye yapıyorum
Bizimkini kırdığında daha 1 yaşındaydı. 2 yas sendromda yoktu moralim bozuldu valla . Ikinci tv kırması bizi sürekli dövüyor oyun oynarken yeğenime hep saldırıyor. Ayy çocuk benim neyime dedim ağladım hep2 yaş sendromunu ağır geçiriyor minikler canım arkadaşlarımın çocukları da böyle neler yapıyorlarmış anlatsam şaşarsın. Büyüyecek annesi üzülme kendine zarar vermemiş ya
Cnm catlamis snrm eger sivi alimina vs dikkat ettysen tamamen pik olmadi snrm kopkoyu senin dun ki nasildi benimde cok koyulasmadan silindi sonrabi daha çıkmadı hic çizgiKızlar bugünkü testin sonucunu attım önceki sayfada görürseniz bir el atıverin, dün çok koyuydu bugün silik ama yumurtluyor muyum anlamadım akıntı makıntı da yok çünkü hiç
Canım bu 2 yaş sendromu diye birşey varmış bizim arkadaşın oğlu da habire ağlıyor bildigin ergen kız gibi öyle ki gezmeye gidelim diyor tamam diyoruz kıyafetleri getirince kenara çekilip ağlıyor acaba senin oğlanda mı sendrom geçiriyorKızlar moralim çok bozuk. Biz okuldayken Oğluma ablam bakıyor normalde bugün işi var diye anneme bıraktım annemde diğer ablamın oğluna onlarda bakıyor. Benim oğlum o ablamgilin televizyonuna oyuncakla vurmuş iç ekran çatlamış. Daha 2 yasinda .Okuldan geldim duydum moralim bozuldu eve geldim ağladım tv hadi neyse desem bundan bir kac ay önce bizim tv yide kırdı. Çok şiddetli ve hızlı davranıyor. Napcam ben bu çocukla bilmiyorum bebeği bile sırf onun icin sıkılmasın diye oynayabilsin diye yapıyorum
Kızlar bu da bugünkü sonucum dün ikisi de çok koyuydu bugün böyle çatlamış olabilir mi
Değerlendir canım bence
Çatlamış gibi canım ya dünkü çok koyuydu çünküKızlar bu da bugünkü sonucum dün ikisi de çok koyuydu bugün böyle çatlamış olabilir mi
Kızlar yarın Eşim ameliyat olcak benm sinirlerim tepemde ağlamaktann bitap oldmmm Benm kocam amelyat olcak eşimn babası amcası abisi geliyormş benm için diyorlar gelmesin senin eşin .. Sinrlermmm bozlmuş anlatammammmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?