Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba. Pazar gününden beri çok takip edemedim, özel sebeplerden dolayı. Hamile olanlara hayırlı olsun öncelikle. Dün hormon testlerim yapıldı, biraz önce doktorum aradı, bu sonuçlarla aşılama diye zamandan çalmayalım, tüp bebek tedavisine başla dedi. Salı günü doktorumla görüşüp, test sonuçlarını alacağım. Sonra da hangi merkeze gideceğime karar vereceğim. Ben de durumlar böyle can09e dombili_xl sizde durumlar ne

Hiç yapamadığım şeyler yaptığımda da kendimi kasıyorum zaten kendi isteğim bile olmuyo bu sefer adam nasıl istesin Çalışcam ama Herşey çift çizgi için
Bende pek severim kız enerjik oluyorum resmen iç giyim mağazasından başkasında alışveriş yapmayı sevmem

Ay inşallah bebeğim ağzından bal damlıyor, koca kişisi geldi yemeğe gidecekmişiz ama gözüm kulağım sizde valla ben bugün adamı az daha sömüreyim eve gelelim de
Yap kiz ne zmn tutacagi belli mi olur ay insAllah bu gece senin gecendr
Sizleri okuyunca bi tuhaf oldum kızlar. Her ay bi umut beklemek bile güzelmiş. Bu ay eşim olmadığı için öyle bi ihtimalde yok adetime 3 gün kalmış faeketmemişim bile.
Herşeyin hayırlısı cnm ya

Selam canım, çok teşekkürler, bizim aynı, işe gidip geliyorum. Aşılama istememesi iyi haber bence, maddi manevi külfet yaratacaktı belki, hormon yüklemek de cabası vücuda. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah, eğer doktor unutursa mutlaka hsg/rahim filmi çekilsin bir de henüz çekilmediyse eğer, bende tüm sorunlar hsg sonucunda çıkmıştı çünkü, hem tüp bebek hem doğal için önce rahim şeklinde ve tüplerde sıkıntı var mı bakılmasında fayda var bence. Allah yardımcınız olsun canım.

Ahaha bayılıyorum yaa enerjik cilveli kadınlara Ben de pek yok cilve eksikliği doğuştan
Teşekkürler kuzum bekarken bile bana hep gecelik yada iç çamaşır hediye gelirdi annem hadi bu manyak siz niye buna uyuyorsunuz diye azarladı arkadaşlarımı ve kuzenlerimi şuan resmen koleksiyon sahibiyim

Teşekkürler kuzum bekarken bile bana hep gecelik yada iç çamaşır hediye gelirdi annem hadi bu manyak siz niye buna uyuyorsunuz diye azarladı arkadaşlarımı ve kuzenlerimi şuan resmen koleksiyon sahibiyim
Hee almayı ben de seviyorum da icraata gelince amaaan üşendim oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…