- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Bende pek severim kız enerjik oluyorum resmenHiç yapamadığım şeyler yaptığımda da kendimi kasıyorum zaten kendi isteğim bile olmuyo bu sefer adam nasıl istesinÇalışcam ama Herşey çift çizgi için
Ikiside koyu olunca mi idi gebelik varVar gibi canım gebelik testi yapsana
Yap kiz ne zmn tutacagi belli mi olur ay insAllah bu gece senin gecendrAy inşallah bebeğim ağzından bal damlıyor, koca kişisi geldi yemeğe gidecekmişiz ama gözüm kulağım sizde valla ben bugün adamı az daha sömüreyim eve gelelim de
Herşeyin hayırlısı cnm yaSizleri okuyunca bi tuhaf oldum kızlar. Her ay bi umut beklemek bile güzelmiş. Bu ay eşim olmadığı için öyle bi ihtimalde yok adetime 3 gün kalmış faeketmemişim bile.
Selam canım, çok teşekkürler, bizim aynı, işe gidip geliyorum. Aşılama istememesi iyi haber bence, maddi manevi külfet yaratacaktı belki, hormon yüklemek de cabası vücuda. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah, eğer doktor unutursa mutlaka hsg/rahim filmi çekilsin bir de henüz çekilmediyse eğer, bende tüm sorunlar hsg sonucunda çıkmıştı çünkü, hem tüp bebek hem doğal için önce rahim şeklinde ve tüplerde sıkıntı var mı bakılmasında fayda var bence. Allah yardımcınız olsun canım.Herkese merhaba. Pazar gününden beri çok takip edemedim, özel sebeplerden dolayı. Hamile olanlara hayırlı olsun öncelikle. Dün hormon testlerim yapıldı, biraz önce doktorum aradı, bu sonuçlarla aşılama diye zamandan çalmayalım, tüp bebek tedavisine başla dedi. Salı günü doktorumla görüşüp, test sonuçlarını alacağım. Sonra da hangi merkeze gideceğime karar vereceğim. Ben de durumlar böylecan09e dombili_xl sizde durumlar ne
Ahaha bayılıyorum yaa enerjik cilveli kadınlaraBende pek severim kız enerjik oluyorum resmeniç giyim mağazasından başkasında alışveriş yapmayı sevmem
Genelde adet geçince öyle çıkıyor canım ama en iyisi hamilelik testiIkiside koyu olunca mi idi gebelik var
Ikiside aynı renk ama biri ince diğerinden :)Genelde adet geçince öyle çıkıyor canım ama en iyisi hamilelik testi
Teşekkürler kuzumAhaha bayılıyorum yaa enerjik cilveli kadınlaraBen de pek yok cilve eksikliği doğuştan
Adet geçti kiGenelde adet geçince öyle çıkıyor canım ama en iyisi hamilelik testi
İşte o yüzden en iyisi gebelik testi yap istersen canım, o kesin sonucu verir adet geçtikten sonra.Adet geçti ki
Bekle bakalım canım hakkında hayırlısı ne ise o olsunBu lekelenmenin sonu adet mi olacak kesilecek mi cok merak ediyorum siddetli karın agrim var belim felaket ağrıyor rengi kahverengi pembe karisik geliyor
Biliyorum evde vardı deniyim dedim :))İşte o yüzden en iyisi gebelik testi yap istersen canım, o kesin sonucu verir adet geçtikten sonra.
Hee almayı ben de seviyorum da icraata gelince amaaan üşendim oluoTeşekkürler kuzumbekarken bile bana hep gecelik yada iç çamaşır hediye gelirdi annem hadi bu manyak siz niye buna uyuyorsunuz diye azarladı arkadaşlarımı ve kuzenlerimi şuan resmen koleksiyon sahibiyim
Amin insAllah cnmBekle bakalım canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun
Adet olmadan ümit kesilmez canım bekle biraz dahaBu lekelenmenin sonu adet mi olacak kesilecek mi cok merak ediyorum siddetli karın agrim var belim felaket ağrıyor rengi kahverengi pembe karisik geliyor
Sanki gelicek arkası diorum bi de diorum acaba miAdet olmadan ümit kesilmez canım bekle biraz daha
Aaa niye kız insanın iç güzelliği çıkıyor ortayaHee almayı ben de seviyorum da icraata gelince amaaan üşendim oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?