anladım canımm aynen insan sağlıklı olduktan snra gerisi boş :)Ya ne bilim evlendiğimde 43 mü 45 mi neydim herkes ama herkes kilo al dedikçe kafaya onu takardım kilo almak isterdim, üyeliği de o zaman almışım zaar adım dombili oldu hem de sevimli gelmişti. Sonra yaş 30 olunca kendiliğinden kilo aldım zaten, şimdi diyen yok al diye, bi de yeni nesil daha da zayıf gelio galiba bakıyorum. Neyse önemli olan sağlıklı olalım da
Maşallah canım onlar dert değil zatenBen çift çizgiden sonra direkt tartıya çıktım ya,54umsenin kilon maşallah canım ya,çok tatlis 49 yazması da guzel
Bende bundan 5 sene önce 82 kiloya kadar çıktım.3 ay gibi bir sürede vermem gerekenin yarısını, az yiyerek ve günde üç kere evde spor yaparak verdim..
O konuda kafaya koyulduktan sonra süreç hızla ilerliyor
Canım hayırlı olsun sağ salim ilerlesin insallahBen çift çizgiden sonra direkt tartıya çıktım ya,54umsenin kilon maşallah canım ya,çok tatlis 49 yazması da guzel
Bende bundan 5 sene önce 82 kiloya kadar çıktım.3 ay gibi bir sürede vermem gerekenin yarısını, az yiyerek ve günde üç kere evde spor yaparak verdim..
O konuda kafaya koyulduktan sonra süreç hızla ilerliyor
aynen zaten kilolu hamile kalanlar cok almıyormuş :) tek tesellimiz70 li kilolarla sıkıntı olmaz canım. bende vermeye calısıyorum kalana kadar en azından 85 olsam en fazla 10 kg alsam idare ederim diye motive ediyorum kendimi
inşallah hayırlısıyla tez vakitte alırsın güzel haberi canımSelamün aleyküm kızlar hayırlı cumalar hayırlı sabahlar Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine bekleyen herkesin önce göbüşünü sonra kucagını doldursun hamislerimizede sag salim kucaklarina almayı nasip etsin insallah cok aminnn
Bugün klomene basladim kizlar lütfen dua edin mucizem gelsin artık
inşallah evdeki hesap çarşıya uyar tek tesellimiz bu gerçektenaynen zaten kilolu hamile kalanlar cok almıyormuş :) tek tesellimiz
bence dikkat edildikten snra cok alınmaz :)inşallah evdeki hesap çarşıya uyar tek tesellimiz bu gerçekten
Allah razı olsun cnm bnm sırayla hepimiz insallah bat 10 mart dogum gunüm 12 mart bana en güzel hediye olur insallah :)inşallah hayırlısıyla tez vakitte alırsın güzel haberi canım
İnşallah rabbim dileğini verir canım, hayırlı cumalarAllah razı olsun cnm bnm sırayla hepimiz insallah bat 10 mart dogum gunüm 12 mart bana en güzel hediye olur insallah :)
Amin cnm bnm Rabbim razı olsun hamislerin duasi kabul olur inşallahİnşallah rabbim dileğini verir canım, hayırlı cumalar
benimde bat 11 mart hep birlikte sevinmek nasip olur insallahAllah razı olsun cnm bnm sırayla hepimiz insallah bat 10 mart dogum gunüm 12 mart bana en güzel hediye olur insallah :)
Insallah cnm bnm birlikte bekliyelimbenimde bat 11 mart hep birlikte sevinmek nasip olur insallah
Ay bende bi 88-87 olsam suoer olcak insAllah su an adet oncesi tartildim ya adet oncesi tartilmayin dioalra 93 çıktım salı günü bklm haftaya adetimin son gunkeri okur azicik fark eder insbende geçen ay biraz dha kg verebilmek için ve saç boyayabilmek için üzülmedim.
bu ayda eğer olmazsa biraz daha veririm dicek üzülmicem.
tabi olsada kg veremedim tüh demem. her türlü kabulum :)
en azından bu süreçte kg vererek hamile kaldıgımızda daha iyi hissetcez kendimiizi :)
bn şimdi hedefim bu adete kadar 73-74 kalmak :)
Ben izleyemiyorum hic ya cok modum düşüyor cok karamsar oluyorum sonra diorum boyke bi dunyaya ikinci çocuk icin cabaliyorum sacma sapan dusunuykrum oysa kotu kadar iyi ihtimaller de var oyle dsunmemek gerekGüzelim haberin üstüne Müge anlı iyi ağlattı beni
Allah herkesin yardımcısı olsun..Çok acı hayatlar var..
keisnlikle katiliyorumkızlar siz hamile halinizle nası izliyonuz müge anlıyı
ben izleyemiorum normal zamanda bile.
sonra gece fln uyku tutmuyo dünya ne kdr kötü bi yer moduna giriyorum.
ya kızkrdeşlerime aileme sevdiğim birlerinin başına bunlar gelse diyorum
cok psikolojimi bozuyor.
ama ne yazıkkı gerçek işte...
Ay bende bi 88-87 olsam suoer olcak insAllah su an adet oncesi tartildim ya adet oncesi tartilmayin dioalra 93 çıktım salı günü bklm haftaya adetimin son gunkeri okur azicik fark eder ins
aynen adetliyken 2 kg fazla çıkıyor adetin bitip üstünden 2 gün fln geçince anca normal kg görürsün :)
91 falansındır bence. bi sonrki adette 88 -87 çok rahat kalırsın :)
verirsin kuzum hiç dert etme :)G gamzeli_bebis insAllah kiz ilk hedef 85 bnm ona bi ulassam Allah in izniylr vucut direniyor cok zor veriyorum ben
Hayırlı cumalar kuzumm ne zaman yapıcan testHayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?