Saç boyası işini ben de bıraktım ne olur ne olmaz diye de bazı forumlarda tipler var sağlıklı yaşam delisi onları okudukça bunalıma gircem galibabende geçen ay biraz dha kg verebilmek için ve saç boyayabilmek için üzülmedim.
bu ayda eğer olmazsa biraz daha veririm dicek üzülmicem.
tabi olsada kg veremedim tüh demem. her türlü kabulum :)
en azından bu süreçte kg vererek hamile kaldıgımızda daha iyi hissetcez kendimiizi :)
bn şimdi hedefim bu adete kadar 73-74 kalmak :)
aman sen boyama canım belli olmaz önermiyolar çünkü bnde hamile kaslsam boyatmıcaktım.Saç boyası işini ben de bıraktım noolur noolmaz diye de bazı forumlarda tipler var sağlıklı yaşam delisi onları okudukça bunalıma gircem galiba
Ben en son bir-bir buçuk ay önce boyamistim.Bebegin geleceği yok diyerekSaç boyası işini ben de bıraktım ne olur ne olmaz diye de bazı forumlarda tipler var sağlıklı yaşam delisi onları okudukça bunalıma gircem galiba
kızlar siz hamile halinizle nası izliyonuz müge anlıyıGüzelim haberin üstüne Müge anlı iyi ağlattı beni
Allah herkesin yardımcısı olsun..Çok acı hayatlar var..
aynen organik diye satılın pahalı ürünlerin organik oldugu ne malum ?Ben en son bir-bir buçuk ay önce boyamistim.Bebegin geleceği yok diyerek
Sağlıklı yaşam konusu doğal ortamda yasamadikca çok zor ya..
Yok canım belki 2 aydır boyatmıyorum zaten de onun haricinde sayfa sayfa yemek listeleri yok şampuan değiştirenler yok o zararlı bu zararlı şimdiden daraldımaman sen boyama canım belli olmaz önermiyolar çünkü bnde hamile kaslsam boyatmıcaktım.
onlr sağlıklı olsunda bizim diplerimiz çıksın sorun deil
sen kaç kg ile hamile kaldın :)
Hafta içi bir gün evdeyim bu saatte,genellikle kayıplar konusundaki heyecanlı konularını seviyordum.Ama bugün çok ters bir programa denk gelmiş oldum canım..kızlar siz hamile halinizle nası izliyonuz müge anlıyı
ben izleyemiorum normal zamanda bile.
sonra gece fln uyku tutmuyo dünya ne kdr kötü bi yer moduna giriyorum.
ya kızkrdeşlerime aileme sevdiğim birlerinin başına bunlar gelse diyorum
cok psikolojimi bozuyor.
ama ne yazıkkı gerçek işte...
Ay ben de hiç izleyemem açıkçası üzül üzül psikolojim iyice bozuluyor hiç bana göre değilHafta içi bir gün evdeyim bu saatte,genellikle kayıplar konusundaki heyecanlı konularını seviyordum.Ama bugün çok ters bir programa denk gelmiş oldum canım..
Allah yardımcıları olsun
kız adın niye dombili xlYok canım belki 2 aydır boyatmıyorum zaten de onun haricinde sayfa sayfa yemek listeleri yok şampuan değiştirenler yok o zararlı bu zararlı şimdiden daraldımBen 49 kiloyum galiba hep zayıftım da bildim bileli
Biz o konuda hiç dikkat edemiyoruz.İnternette doğal ürün satan sayfalar filan görüyorum da sahi dediğin gibi gerçekliği ne malum,bu iş rant olmuş tutturan ilerliyor..aynen organik diye satılın pahalı ürünlerin organik oldugu ne malum ?
insan imkanı varsa kendi yapacak yada memleketten güvendiği insanlardan getirtcek.
ay ne güzel yaaaa 49 kg genç kız gibi. 88 kilo ile kalmaya calısıyorum benYok canım belki 2 aydır boyatmıyorum zaten de onun haricinde sayfa sayfa yemek listeleri yok şampuan değiştirenler yok o zararlı bu zararlı şimdiden daraldımBen 49 kiloyum galiba hep zayıftım da bildim bileli
Ay kuzum sormaa çok ğzüldüm çooklkkkGüzelim haberin üstüne Müge anlı iyi ağlattı beni
Allah herkesin yardımcısı olsun..Çok acı hayatlar var..
Enn güzelii.Degistim bendeAy ben de hiç izleyemem açıkçası üzül üzül psikolojim iyice bozuluyor hiç bana göre değil
verirsin üzülme :) bende 84 den 79 a düştüm inş bi sonraki adete kdr 74 kalırsam hamile kalsamda cok sorun değil 74 le dikkat ederm ç.ok almam napim :)ay ne güzel yaaaa 49 kg genç kız gibi. 88 kilo ile kalmaya calısıyorum ben
Anne hassas nokta çoğunlukla herkesin..İnşallah layığıyla yaşarız bizde canım..Çocuklar üzülmesin,kavga nedir bilmesin..Ay kuzum sormaa çok ğzüldüm çooklkkk
70 li kilolarla sıkıntı olmaz canım. bende vermeye calısıyorum kalana kadar en azından 85 olsam en fazla 10 kg alsam idare ederim diye motive ediyorum kendimiverirsin üzülme :) bende 84 den 79 a düştüm inş bi sonraki adete kdr 74 kalırsam hamile kalsamda cok sorun değil 74 le dikkat ederm ç.ok almam napim :)
Ya ne bilim evlendiğimde 43 mü 45 mi neydim herkes ama herkes kilo al dedikçe kafaya onu takardım kilo almak isterdim, üyeliği de o zaman almışım zaar adım dombili oldu hem de sevimli gelmişti. Sonra yaş 30 olunca kendiliğinden kilo aldım zaten, şimdi diyen yok al diye, bi de yeni nesil daha da zayıf gelio galiba bakıyorum. Neyse önemli olan sağlıklı olalım dakız adın niye dombili xl49 kiloyken
masallah zayıfmışsın süper.
aman takılma sen onlara doktorunu dinle yeter boşver:)
Olsun canım benim sağlığın yerinde olsunay ne güzel yaaaa 49 kg genç kız gibi. 88 kilo ile kalmaya calısıyorum ben
Ben çift çizgiden sonra direkt tartıya çıktım ya,54umYok canım belki 2 aydır boyatmıyorum zaten de onun haricinde sayfa sayfa yemek listeleri yok şampuan değiştirenler yok o zararlı bu zararlı şimdiden daraldımBen 49 kiloyum galiba hep zayıftım da bildim bileli
sağlığım yerınde cok sükürOlsun canım benim sağlığın yerinde olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?