Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saç boyası işini ben de bıraktım ne olur ne olmaz diye de bazı forumlarda tipler var sağlıklı yaşam delisi onları okudukça bunalıma gircem galiba

Saç boyası işini ben de bıraktım noolur noolmaz diye de bazı forumlarda tipler var sağlıklı yaşam delisi onları okudukça bunalıma gircem galiba
aman sen boyama canım belli olmaz önermiyolar çünkü bnde hamile kaslsam boyatmıcaktım.
onlr sağlıklı olsunda bizim diplerimiz çıksın sorun deil
sen kaç kg ile hamile kaldın :)

Saç boyası işini ben de bıraktım ne olur ne olmaz diye de bazı forumlarda tipler var sağlıklı yaşam delisi onları okudukça bunalıma gircem galiba
Ben en son bir-bir buçuk ay önce boyamistim.Bebegin geleceği yok diyerek
Sağlıklı yaşam konusu doğal ortamda yasamadikca çok zor ya..

Güzelim haberin üstüne Müge anlı iyi ağlattı beni
Allah herkesin yardımcısı olsun..Çok acı hayatlar var..
kızlar siz hamile halinizle nası izliyonuz müge anlıyı
ben izleyemiorum normal zamanda bile.
sonra gece fln uyku tutmuyo dünya ne kdr kötü bi yer moduna giriyorum.
ya kızkrdeşlerime aileme sevdiğim birlerinin başına bunlar gelse diyorum
cok psikolojimi bozuyor.
ama ne yazıkkı gerçek işte...

Ben en son bir-bir buçuk ay önce boyamistim.Bebegin geleceği yok diyerek
Sağlıklı yaşam konusu doğal ortamda yasamadikca çok zor ya..
aynen organik diye satılın pahalı ürünlerin organik oldugu ne malum ?
insan imkanı varsa kendi yapacak yada memleketten güvendiği insanlardan getirtcek.

aman sen boyama canım belli olmaz önermiyolar çünkü bnde hamile kaslsam boyatmıcaktım.
onlr sağlıklı olsunda bizim diplerimiz çıksın sorun deil
sen kaç kg ile hamile kaldın :)
Yok canım belki 2 aydır boyatmıyorum zaten de onun haricinde sayfa sayfa yemek listeleri yok şampuan değiştirenler yok o zararlı bu zararlı şimdiden daraldımBen 49 kiloyum galiba hep zayıftım da bildim bileli

Hafta içi bir gün evdeyim bu saatte,genellikle kayıplar konusundaki heyecanlı konularını seviyordum.Ama bugün çok ters bir programa denk gelmiş oldum canım..
Allah yardımcıları olsun

Hafta içi bir gün evdeyim bu saatte,genellikle kayıplar konusundaki heyecanlı konularını seviyordum.Ama bugün çok ters bir programa denk gelmiş oldum canım..
Allah yardımcıları olsun
Ay ben de hiç izleyemem açıkçası üzül üzül psikolojim iyice bozuluyor hiç bana göre değil

Yok canım belki 2 aydır boyatmıyorum zaten de onun haricinde sayfa sayfa yemek listeleri yok şampuan değiştirenler yok o zararlı bu zararlı şimdiden daraldımBen 49 kiloyum galiba hep zayıftım da bildim bileli
kız adın niye dombili xl 49 kiloyken
masallah zayıfmışsın süper.
aman takılma sen onlara doktorunu dinle yeter boşver:)

aynen organik diye satılın pahalı ürünlerin organik oldugu ne malum ?
insan imkanı varsa kendi yapacak yada memleketten güvendiği insanlardan getirtcek.
Biz o konuda hiç dikkat edemiyoruz.İnternette doğal ürün satan sayfalar filan görüyorum da sahi dediğin gibi gerçekliği ne malum,bu iş rant olmuş tutturan ilerliyor..

ay ne güzel yaaaa 49 kg genç kız gibi. 88 kilo ile kalmaya calısıyorum ben

verirsin üzülme :) bende 84 den 79 a düştüm inş bi sonraki adete kdr 74 kalırsam hamile kalsamda cok sorun değil 74 le dikkat ederm ç.ok almam napim :)
70 li kilolarla sıkıntı olmaz canım. bende vermeye calısıyorum kalana kadar en azından 85 olsam en fazla 10 kg alsam idare ederim diye motive ediyorum kendimi

kız adın niye dombili xl 49 kiloyken
masallah zayıfmışsın süper.
aman takılma sen onlara doktorunu dinle yeter boşver:)
Ya ne bilim evlendiğimde 43 mü 45 mi neydim herkes ama herkes kilo al dedikçe kafaya onu takardım kilo almak isterdim, üyeliği de o zaman almışım zaar adım dombili oldu hem de sevimli gelmişti. Sonra yaş 30 olunca kendiliğinden kilo aldım zaten, şimdi diyen yok al diye, bi de yeni nesil daha da zayıf gelio galiba bakıyorum. Neyse önemli olan sağlıklı olalım da

Ben çift çizgiden sonra direkt tartıya çıktım ya,54umsenin kilon maşallah canım ya,çok tatlis 49 yazması da guzel

Bende bundan 5 sene önce 82 kiloya kadar çıktım.3 ay gibi bir sürede vermem gerekenin yarısını, az yiyerek ve günde üç kere evde spor yaparak verdim..
O konuda kafaya koyulduktan sonra süreç hızla ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…