Tabi canım küslük zamanı değil önemli günler bunlar, ben de sonra stres ya kötüyse ya öyleyse böyleyse diye daha da sinir oldumolsun sen bebişi garantilemişin
bizim küsme lüxümüzde yok
bi küslükle bir ay boşa gidebilir.
ama bnde inatcıyımdır
Ay bende ovu yaparken çok korkttum lh ları görcek diyeBen söylemem bugün yumurtam şöyle böyle diye haberi bile yokÇarşamba günü ovulasyon testini odada aynalının önünde unutmuşum ve tam o gün Ağustosta evlenen kaynımın çocuğunun resmini gördü yatarken de testi görünce gebelik sanmış "Bu ne? Hamile misin?" dedi gözleri parlayarak ama beklediği olumlu cevabı veremedim.. çok kötü oldum
sen rahat ol stres yapma seni el üstünde tutmaları gereken bi dönemdesin :) relax..Tabi canım küslük zamanı değil önemli günler bunlar, ben de sonra stres ya kötüyse ya öyleyse böyleyse diye daha da sinir oldum
Çok tatlisiinokudugumu anlamadım ilk,anlayinca Allah razı olsun canım..
İnşALLAH cnm hyrlisiİnşallah sonraki aya gelen giden olmaz,yine burada senin için seviniyor oluruz caniim
Amiin canım..çokça dua edicem bunun için..
Yok kuzum hayırlısı üzülmedim vala inan hazırlamstm kendimi cunkiFit mutlu anne canım regl gelmiş sanırım . Üzülme lütfen ..
Bat ne yazayım kuzum ?Yok kuzum hayırlısı üzülmedim vala inan hazırlamstm kendimi cunki
biz senle 4-5 kg daha vercez bi sonrki bta kdr inş son batımız olrYok kuzum hayırlısı üzülmedim vala inan hazırlamstm kendimi cunki
Ovulasyon testi ile takip ettim canım..İki aydır testleri kullanıyorum ama geçen ay pik halini görmemiştim testlerimin.31 günde regl oluyorum ve testlerim reglden itibaren 17. Gün pik oldu ertesi gün siliklesmeye başladı.. ben 15.17.ve 18.gunu değerlendirdim canım..Sonrasında bende bunalmıştim biraktim..reglime daha 3 gün var canım..inşallah gelmez regl
Yaşlılıkta insanın yanına en ufaklığı kalıyor..Eşin belki şimdi bu yaşında düşünmüyor ama babam şuan 70 yaşında,eskiden bana "deden mı" diye sorarlardı,hiç üzülmeden gururla babam derdim..ve 24 yaşına kadar üniversite dönemi dahil hep yanlarında oldum..esinde inşallah tez zamanda çocuk fikrine çok sıcak baksın caniimm..evet 2si de iyi şimdlik canım duruyorlar :)
Ne yani ben hamile kalırsam böyle mi diyceksiniz kızzzşuna bak biz gencecik kalamadık kadın 40 yaşında bu rezerv azlığıyla gebe kaldı ... şaka bi yana böyle düşünmeyin nolur... Rabbimin nezdinde boldur elbet bize de nasip eder.. düzgün dua edelim isterken düzgün isteyelim canım... senin nezdinde herkese diyorum :)
o da geçti işte zaten çok hevesli değil o napcan bebeği bu yaştan sonra diyor. olmazsa olmasın olursa da başımızın üstüne diyor :)
kızım da çok suçladı babasını sen çok istemiyorsun diye gitti dedi :)) yavrum kıyamam.. inşallah hepimize hayırlı zamanda versin Rabbim..
Haklısın canım, duaya da düşüncelere de dikkat etmemiz lazım, yaşa,başa,ona, buna değil Rabbim nasip ederse olacak.evet 2si de iyi şimdlik canım duruyorlar :)
Ne yani ben hamile kalırsam böyle mi diyceksiniz kızzzşuna bak biz gencecik kalamadık kadın 40 yaşında bu rezerv azlığıyla gebe kaldı ... şaka bi yana böyle düşünmeyin nolur... Rabbimin nezdinde boldur elbet bize de nasip eder.. düzgün dua edelim isterken düzgün isteyelim canım... senin nezdinde herkese diyorum :)
o da geçti işte zaten çok hevesli değil o napcan bebeği bu yaştan sonra diyor. olmazsa olmasın olursa da başımızın üstüne diyor :)
kızım da çok suçladı babasını sen çok istemiyorsun diye gitti dedi :)) yavrum kıyamam.. inşallah hepimize hayırlı zamanda versin Rabbim..
İnancın tam olsun caniimm..16,17,18 benim gibi uzun dongulerde çok onemli.insallah o ayrı bir hafta gelmeden senin yumurta pik olucakDenk geldikten sonra 3 günde de geliyor yani :) 10 12 14 16 18. günler düşünüyorum eşimi uydurabilirsem.. Sonrasında 1 hafta kadar farklı şehirlerde olabiliriz. Insallah o günlerde tutar demekten başka şansım yok yani
evet 2si de iyi şimdlik canım duruyorlar :)
Ay bende ovu yaparken çok korkttum lh ları görcek diye
Ayok kötü olmus
İnşallah betanında öyle çıktıgını görürüz canımm
Bilmiorum ki, son iki aydir uzadi dongu 30 31 gun oluyor 16 mart yaz cnm iyisi hyrlisi olsnnBat ne yazayım kuzum ?
insAllah kiz sadece kilo icin uzulmedim su an vala hedefimde kilo vermek varbiz senle 4-5 kg daha vercez bi sonrki bta kdr inş son batımız olr
İnancın tam olsun caniimm..16,17,18 benim gibi uzun dongulerde çok onemli.insallah o ayrı bir hafta gelmeden senin yumurta pik olucak
İnşallah benım eşimde hayırlı vakitte gelsin de derdi duaalrında hamile kalmak istiyorum deme derdi . Yaşımız genç olur elbet derdi hiiççç öyle neden olmuyo falan demediZaten en ufak bişeyde gözleri dolan insanım bu konuda da hiç dayanamıyorum o zamanda görmesin diye lavaboya gittim anladı sustu zaten pek bişey demedi dua edelim olur Allah'ın izniyle dedi hep öyle der sagolsun..
bende geçen ay biraz dha kg verebilmek için ve saç boyayabilmek için üzülmedim.Bilmiorum ki, son iki aydir uzadi dongu 30 31 gun oluyor 16 mart yaz cnm iyisi hyrlisi olsnn
insAllah kiz sadece kilo icin uzulmedim su an vala hedefimde kilo vermek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?