Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olsun sen bebişi garantilemişin
bizim küsme lüxümüzde yok
bi küslükle bir ay boşa gidebilir.
ama bnde inatcıyımdır
Tabi canım küslük zamanı değil önemli günler bunlar, ben de sonra stres ya kötüyse ya öyleyse böyleyse diye daha da sinir oldum

Ay bende ovu yaparken çok korkttum lh ları görcek diye
Ayok kötü olmus
İnşallah betanında öyle çıktıgını görürüz canımm

Denk geldikten sonra 3 günde de geliyor yani :) 10 12 14 16 18. günler düşünüyorum eşimi uydurabilirsem.. Sonrasında 1 hafta kadar farklı şehirlerde olabiliriz. Insallah o günlerde tutar demekten başka şansım yok yani

Yaşlılıkta insanın yanına en ufaklığı kalıyor..Eşin belki şimdi bu yaşında düşünmüyor ama babam şuan 70 yaşında,eskiden bana "deden mı" diye sorarlardı,hiç üzülmeden gururla babam derdim..ve 24 yaşına kadar üniversite dönemi dahil hep yanlarında oldum..esinde inşallah tez zamanda çocuk fikrine çok sıcak baksın caniimm..

Haklısın canım, duaya da düşüncelere de dikkat etmemiz lazım, yaşa,başa,ona, buna değil Rabbim nasip ederse olacak.

İnancın tam olsun caniimm..16,17,18 benim gibi uzun dongulerde çok onemli.insallah o ayrı bir hafta gelmeden senin yumurta pik olucak

Yokk canm ama sen korunmuyosun zaten istiyosun demeyiz sana dert ortağıyız neticesinde Annemde 38 yaşında istemeden hamile kalmıştı ve kadın normal doğurdu Anneme de diyorum bazen senin kadar olamadım bak hamile bile kalamadım daha diye takılırım Tabi bilirimki Rabbim nasip etmeyince elimizden gelen çaba ve dua başka bişey olmuyor..

Ay bende ovu yaparken çok korkttum lh ları görcek diye
Ayok kötü olmus
İnşallah betanında öyle çıktıgını görürüz canımm

Zaten en ufak bişeyde gözleri dolan insanım bu konuda da hiç dayanamıyorum o zamanda görmesin diye lavaboya gittim anladı sustu zaten pek bişey demedi dua edelim olur Allah'ın izniyle dedi hep öyle der sagolsun..

İnancın tam olsun caniimm..16,17,18 benim gibi uzun dongulerde çok onemli.insallah o ayrı bir hafta gelmeden senin yumurta pik olucak

Bilmiyorum canm pik ne zaman olur. Geçen ay çok karışık cıktı, Aralıkta 15. gün pik oldu bu ay merakla bekliyorum. Rabbim rast getirsin inşAllah

Zaten en ufak bişeyde gözleri dolan insanım bu konuda da hiç dayanamıyorum o zamanda görmesin diye lavaboya gittim anladı sustu zaten pek bişey demedi dua edelim olur Allah'ın izniyle dedi hep öyle der sagolsun..
İnşallah benım eşimde hayırlı vakitte gelsin de derdi duaalrında hamile kalmak istiyorum deme derdi . Yaşımız genç olur elbet derdi hiiççç öyle neden olmuyo falan demedi

Bilmiorum ki, son iki aydir uzadi dongu 30 31 gun oluyor 16 mart yaz cnm iyisi hyrlisi olsnn
insAllah kiz sadece kilo icin uzulmedim su an vala hedefimde kilo vermek var
bende geçen ay biraz dha kg verebilmek için ve saç boyayabilmek için üzülmedim.
bu ayda eğer olmazsa biraz daha veririm dicek üzülmicem.
tabi olsada kg veremedim tüh demem. her türlü kabulum :)
en azından bu süreçte kg vererek hamile kaldıgımızda daha iyi hissetcez kendimiizi :)
bn şimdi hedefim bu adete kadar 73-74 kalmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…