- 5 Kasım 2018
- 1.251
- 3.360
- 63
Kuzum bugün eşim istedi yaptım ama ilk 10 dk bisey yoktu sanki ama 20 dk foto çektim umudum yokHayırlı cumalar kuzumm ne zaman yapıcan test
atsanaaa ay inşallahh vardırrKuzum bugün eşim istedi yaptım ama ilk 10 dk bisey yoktu sanki ama 20 dk foto çektim umudum yok
Attım cnmatsanaaa ay inşallahh vardırr
At bi bakalım canımKuzum bugün eşim istedi yaptım ama ilk 10 dk bisey yoktu sanki ama 20 dk foto çektim umudum yok
Ne nötr ne ben görüyorumAşılamanın 10. Günü çatlatma iğnesinin 12. Günü notr'umEki Görüntüle 2236017
Ben gorduuumm hadi katlansin insallahhAşılamanın 10. Günü çatlatma iğnesinin 12. Günü notr'umEki Görüntüle 2236017
Ağlatcan ama benıBen gorduuumm hadi katlansin insallahh
Yarin kontrol edersin canim.
Artik ignenin etkisi degildir heralde..Aşılamanın 10. Günü çatlatma iğnesinin 12. Günü notr'umEki Görüntüle 2236017
Ignenin etkisi sanki yaNe nötr ne ben görüyorum
Yarın benim bat günü zaten cnm hiç şaşmaz bakalım bu ay tedaviden dolayı sascakmiBen gorduuumm hadi katlansin insallahh
Yarin kontrol edersin canim.
Bu sefer ben bile gördüm yaa inşallah vardırIgnenin etkisi sanki yadingen beri karın guruldama şiddetli bel ağrısı eşliğinde devam ediyor
Bilemedim cnm bana öyle geldiArtik ignenin etkisi degildir heralde..
ama napim 5 kalalari gormuyom
Dr bana 2 hafta sonra yap demişti normalde 4 gün sonra ama ben bugün yaptım bilmiyorum o yüzde n cnmÇatlam iğnesinden 12 gün sonra yapılabılırmıs testuYKuCu KoaLa
Beklıyelım ozaman canım inşala bebeğin gelmiştirDr bana 2 hafta sonra yap demişti normalde 4 gün sonra ama ben bugün yaptım bilmiyorum o yüzde n cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?