Pazar gunu etiketleeim ozaman seniAllah razı olsun kuzumamin dua edin inşallah
KuzummmMaşallah kuzum
Kız ama şu acıdan ciddi ciddi geliyor sanki kirrmizilar tm belirtiler aynı ama bilrmedimUmutla bekle
Bizim topiğimizde umutsuzluğu sevmeyiz . Aynı zamanda toplanıp unutsuz olanı döveriz
yesss yesss yesss Maşallah ben de gördümKızlar baksaniza rüya değil dimi..her yanım titriyor..oturuyorum şuan kalbim nasil çarpıyor..rüya hayal değil dimi..
bende çizgiyi gördüm.Aşılamanın 10. Günü çatlatma iğnesinin 12. Günü notr'umEki Görüntüle 2236017
Bana da iğne gibi geldi hayırlısı kuzumbende çizgiyi gördüm.
inş iğne etkisi değil bebiştir hayırlısı olsun :)
Aynıı kızzz yemin ederim bat günü testim kıpkırmızı çıktı ama dedim heralde ben adet olcam . Kaç kere wc ye gittimKız ama şu acıdan ciddi ciddi geliyor sanki kirrmizilar tm belirtiler aynı ama bilrmedim
Yok artık seninki gibi kırmızı gorim artık takmamAynıı kızzz yemin ederim bat günü testim kıpkırmızı çıktı ama dedim heralde ben adet olcam . Kaç kere wc ye gittim
Deme kız öyle takıyosunYok artık seninki gibi kırmızı gorim artık takmam
benimkinin aynısıNasıl degerlendirmistin canım. Takvimini atar misin bize :)
çok şükür bin şükür bu mesajı okurken gözlerim dolduBen ne yaptıysamdvtb benı kopyaladı .
dvtb ne yaptıysa nedemistimkibenn onu kopyaladı
Sonuc 3 gebe
Çok şükğr Allahımöm
Sağlıkla ilerlesinDeme kız öyle takıyosun
Aminn amiinnnnnSağlıkla ilerlesin
Bizde alalım takvimi
canım ben de c-life diye bi macun almıştım normalde adetin birinci günü başlanıyormuş ama benim elime dördüncü gün ulaştı kullandım aynı zamanda da eşim keçiboynuzu pekmezi içti, her akşamda yarım avokado bi tatlı kaşığı doğal bal ve 5 tane cevizden karışım yaptım eşimle birlikte yemiştik ki ben bal avokado(çeyrek) cevize devam ediyorum Rabbim vesile kıldı çok şükür hamileyim Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasi etsin inşallah aminnn
amin insAllah cnmverirsin kuzum hiç dert etme :)
Ablam bugun kalp atışı için gitcek dua edin ona da nolur
Hayırlı haberlerle geldin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?