Aminn Allah razı olsun canımInşallah sağlıklı haberlerini alır ne güzel bebisker bir buyur inşallah
Kızlar baksaniza rüya değil dimi..her yanım titriyor..oturuyorum şuan kalbim nasil çarpıyor..rüya hayal değil dimi..
Allah razı olsun canımm..Allah isteyen herkese tez ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..Oh oh maşallah hadi hayırlı uğurlu olsun cnm inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur
Görüşürüz canım öenmli bişey olursa etiketlerizKızlar ileti çok oluyor tek tek takip edemiyorum bu aralar evi biraz toplayip hast gitcem oğlumun ateşi burun tikanikligi öksürüğü devam ediyor kac gun oldu artık gotureyim evde geciremedim görüşmek üzere
Canim suanda cizgi var insallah vardirAşılamanın 10. Günü çatlatma iğnesinin 12. Günü notr'umEki Görüntüle 2236017
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım yeni üyeyim bu ay bende 2. Bebiş için çalışmalara başladım takvim yöntemiyle deniyorum umarım güzel sonuçlar alırız topluca
Çok saol cnm tsklerGörüşürüz canım öenmli bişey olursa etiketleriz
İlk idrarla yapmamak lazım kuuzum ama gayet koyu maşallaaahhhhg
Hcg çıkmaz belki diye lh ta yapayım demiştim canimİlk idrarla yapmamak lazım kuuzum ama gayet koyu maşallaaahhhhg
YES BEEE !!!!!!
Ne demek canımmm hemen çıktı demi çizgin hcg deHcg çıkmaz belki diye lh ta yapayım demiştim canimhormonlarıma sayicaktim az daha teşekkür ederim sanaa
İnşallah benım eşimde hayırlı vakitte gelsin de derdi duaalrında hamile kalmak istiyorum deme derdi . Yaşımız genç olur elbet derdi hiiççç öyle neden olmuyo falan demedi
gönderdim kuzumTest gelmedi kuzum
22.10.2019 kuzumİlk sayfaya tık tıkbi gebenizi daha ekledik çok şükür @dvtb kuzum tahmını doğum tarihi ne ?
Evet caniimNe demek canımmm hemen çıktı demi çizgin hcg de
22.10.2019 kuzum
Bi kedi gördüy sankiiEvet caniimhic beklemedim gibi belki birkaç dk,hemen belli etti kendini,buraya da bir şey gördüm diye yazdım sonra
ee evet valla kopsun buralarr dolsun taşsın olur sanırım.. ee 40 yaşında doğal yolla hem de rezerv azlığı varkenn.. yıkılır buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?