Canımsın
Çok sevindim bu duyguyu aynı anda yaşamak nasip oldu
aminnn inşallahInşallah sağlıklı haberlerini alır ne güzel bebisker bir buyur inşallah
Ya ne bilim evlendiğimde 43 mü 45 mi neydim herkes ama herkes kilo al dedikçe kafaya onu takardım kilo almak isterdim, üyeliği de o zaman almışım zaar adım dombili oldu hem de sevimli gelmişti. Sonra yaş 30 olunca kendiliğinden kilo aldım zaten, şimdi diyen yok al diye, bi de yeni nesil daha da zayıf gelio galiba bakıyorum. Neyse önemli olan sağlıklı olalım da
Hiç takılmasın aklına canım, ben 30 yaşına kadar öyleydim, sonra hem yaş hem hareketsiz çalışma 4-5 kilo almışım birden. Şimdi sen etlisin diyen bile varAyy şuan bu yazıya sevindim diyebilirim bende 45 lerdeyim evlendiğimden beri hic 1 kilo bile ilerleme yok yerimde sayıyorum 2 2 bucuk senedir
Allah razı olsun cnm bnm sırayla hepimiz insallah bat 10 mart dogum gunüm 12 mart bana en güzel hediye olur insallah :)
Haklısın cnm olsunda hayirlisiyla denk gelmesede olur ama iste umut dünyası yeni yil dedik olmadi sevgililer günü dedik olmadi ee bari dogum günüm olsun diyorum 2 yıldır böle böle bakalım nereye kadar :)Bat 7 Mart eşimin doğumgünü 20 Mart hayatta bekleyemem o zamana kadar gibime geliyorAma 2 senedir şu zaman olsa süpriz yapsam diye düşünüyorum nasip olmuyo ve hayal kırıklığı yaşıyorum o yüzden artık öyle düşünmüyorum, tez vakitte hayırlısıyla olsunda özel güne denk gelmesi şart değil o gün de özel olur inşAllah
MAŞALLAH
EVET CANIMKuzum son adet tarihin ne 15 ocak mı ?
Bence yok gibi canım .
Benım kğrtajdan sonra reglim 5. Gün bitti ama 2 3 gün hep lekenlenme yaşadım..
Ama madem böyle bir tecrüben var neden olmasın ?
Hiç takılmasın aklına canım, ben 30 yaşına kadar öyleydim, sonra hem yaş hem hareketsiz çalışma 4-5 kilo almışım birden. Şimdi sen etlisin diyen bile var
Su içme aslında ilk idrarla yapman lazımO Zaman biraz su içeyim ve bi test yapayım allah büyük deyip :)
Haklısın cnm olsunda hayirlisiyla denk gelmesede olur ama iste umut dünyası yeni yil dedik olmadi sevgililer günü dedik olmadi ee bari dogum günüm olsun diyorum 2 yıldır böle böle bakalım nereye kadar :)
hayırlısı Allahtan kuzum artık bekliyoruz bakalım..Mucize olur belki sabret abla hem.40 yaşında doğurdun zaman hücreler yenileniyormus bebişin seni düşünüyor demekki
Sağol canım allah razı olsunHerkese hayirli olsun cnm senin icinde coksevindim
kuzum senin son adet tarihin neydi ki 15 ocak mıBenım bat 13 ü kuzum . Ama belki yine 30 gün sürer diye 15 yazmıştım .
Çatlamaya göre doğru oldu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?