Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayy şuan bu yazıya sevindim diyebilirim bende 45 lerdeyim evlendiğimden beri hic 1 kilo bile ilerleme yok yerimde sayıyorum 2 2 bucuk senedir

Ayy şuan bu yazıya sevindim diyebilirim bende 45 lerdeyim evlendiğimden beri hic 1 kilo bile ilerleme yok yerimde sayıyorum 2 2 bucuk senedir
Hiç takılmasın aklına canım, ben 30 yaşına kadar öyleydim, sonra hem yaş hem hareketsiz çalışma 4-5 kilo almışım birden. Şimdi sen etlisin diyen bile var

Allah razı olsun cnm bnm sırayla hepimiz insallah bat 10 mart dogum gunüm 12 mart bana en güzel hediye olur insallah :)

Bat 7 Mart eşimin doğumgünü 20 Mart hayatta bekleyemem o zamana kadar gibime geliyor Ama 2 senedir şu zaman olsa süpriz yapsam diye düşünüyorum nasip olmuyo ve hayal kırıklığı yaşıyorum o yüzden artık öyle düşünmüyorum, tez vakitte hayırlısıyla olsunda özel güne denk gelmesi şart değil o gün de özel olur inşAllah

Haklısın cnm olsunda hayirlisiyla denk gelmesede olur ama iste umut dünyası yeni yil dedik olmadi sevgililer günü dedik olmadi ee bari dogum günüm olsun diyorum 2 yıldır böle böle bakalım nereye kadar :)

Hiç takılmasın aklına canım, ben 30 yaşına kadar öyleydim, sonra hem yaş hem hareketsiz çalışma 4-5 kilo almışım birden. Şimdi sen etlisin diyen bile var

Bana hep al biraz, çok ye vs. diyenler var.. Hatta sorunumu bilen kiloda etkiler kilo al ki bebeğin de olsun diyen de var...

Haklısın cnm olsunda hayirlisiyla denk gelmesede olur ama iste umut dünyası yeni yil dedik olmadi sevgililer günü dedik olmadi ee bari dogum günüm olsun diyorum 2 yıldır böle böle bakalım nereye kadar :)

Evet işte bende öyle 2017 Ekimde olsa söz zamanımıza denk gelse dedim olmadı,
2017 Kasım olsa yıldönümü olsa dedim olmadı,
2018 yılbaşı olsa dedim olmadı,
sevgililer günü ve doğum günüm ard arda günler şubata denk gelse dedim olmadı,
2018 Mart eşimin doğumgününe denk gelse dedim olmadı,
2018 Ağustos kaynımın düğün zamanı olsa o toplumda kimse bise demese dedim olmadı,
2018 Ekim Kasım dedim olmadı,
2019 yeniyıl dedim olmadı,
2019 sevgililer günü doğum günüm olsa dedim olmadı....
Artık düşünmüyorum, denk gelse evet sevinirim ama o kadar zamandan sonra yorgunum ve zaman düşünmüyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…