anladım kuzum ultrasona göre bakılır artık ona göre değiştirilir tahmini doğum tarihi inşallah :))Benım bat 13 ü kuzum . Ama belki yine 30 gün sürer diye 15 yazmıştım .
Çatlamaya göre doğru oldu ..
16 ocaktı kuzum benım :)kuzum senin son adet tarihin neydi ki 15 ocak mı
Aynen :))anladım kuzum ultrasona göre bakılır artık ona göre değiştirilir tahmini doğum tarihi inşallah :))
tamam şimdi oldu16 ocaktı kuzum benım :)
Benımde öyle oldu benn elle düzelttim kzuumtamam şimdi oldukafam karıştı bi an kuzum flo uygulamasını hamileliğe çevirdin mi? ben denedim 5 haftalık gösteriyor hatalı oluyor anlamadım
nasıl yaptın bana da anlatır mısın kuzumBenımde öyle oldu benn elle düzelttim kzuum
Kuzum ekranda 5 haftalık yazan yer veya sarı bi yer orda ayarlar var oraya tıkla elinde bata göre haftasını girnasıl yaptın bana da anlatır mısın kuzum
tamam kuzum yaptım teşekkür ederimKuzum ekranda 5 haftalık yazan yer veya sarı bi yer orda ayarlar var oraya tıkla elinde bata göre haftasını gir
Kaç haftalık şimdi kuuzm senın ki ?tama kuzum yaptım teşekkür ederim
4 hafta 3 günlük teyzesiKaç haftalık şimdi kuuzm senın ki ?
Benımde öyle oldu benn elle düzelttim kzuum
4+3 diyo şimdide
Normalde 4+2 olmaası lazım
İnşallah kuzum inşallahhhYaaaaaaaa cok tatlış olmuş
Bende hamile moduna geçirebilirim insAllah bi gün nasip olursa
Bana ömrüm boyunca dediler canım iştah olmayınca alamadım 30 yaşına gelene kadar. Kilo bebek işini de etkileyebilir ama vücuttaki yağ oranı çok düşükse o zaman sıkıntı olabiliyor aynı fazla kiloda olabildiği gibi. Benim yükseldiği için yaşla birlikte diyetisyene sormuştum bi kez herşey normal demişti.Bana hep al biraz, çok ye vs. diyenler var.. Hatta sorunumu bilen kiloda etkiler kilo al ki bebeğin de olsun diyen de var...
o hesaplamalar nasıl oluyor cidden bana göre 1 aylık 2 aylık öyle yaniBenımki 4+ 2nasıl hesaplıyonuz ya
inşallah canım inşallah hayırlısı ile bekliyoruz arkadan aminnnYaaaaaaaa cok tatlış olmuş
Bende hamile moduna geçirebilirim insAllah bi gün nasip olursa
ben de iş güç uğraşıyorum canım... yeni gebeleri takip ediyorum.. darısı başımıza diyorumİyiyim canımm sen nasılsın? Dişimle uğraşıyorum kaplama yaptırıyorum diş provasına git gel işte uğraşıyorum bu ay halledeyim dedim. Oğlanı bırkaıcam babaneye gidicem birazdan
Ama listedeki herkesi bat tarihi yaZıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?