Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tamam şimdi oldu kafam karıştı bi an kuzum flo uygulamasını hamileliğe çevirdin mi? ben denedim 5 haftalık gösteriyor hatalı oluyor anlamadım
Benımde öyle oldu benn elle düzelttim kzuum
4+3 diyo şimdide
Normalde 4+2 olmaası lazım

Eklentiler

• 5E82F4DC-AFD4-4890-9BF9-4A3ACE7D4CC1.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 38
Bana hep al biraz, çok ye vs. diyenler var.. Hatta sorunumu bilen kiloda etkiler kilo al ki bebeğin de olsun diyen de var...
Bana ömrüm boyunca dediler canım iştah olmayınca alamadım 30 yaşına gelene kadar. Kilo bebek işini de etkileyebilir ama vücuttaki yağ oranı çok düşükse o zaman sıkıntı olabiliyor aynı fazla kiloda olabildiği gibi. Benim yükseldiği için yaşla birlikte diyetisyene sormuştum bi kez herşey normal demişti.

İyiyim canımm sen nasılsın? Dişimle uğraşıyorum kaplama yaptırıyorum diş provasına git gel işte uğraşıyorum bu ay halledeyim dedim. Oğlanı bırkaıcam babaneye gidicem birazdan
ben de iş güç uğraşıyorum canım... yeni gebeleri takip ediyorum.. darısı başımıza diyorum
geçmiş olsun diş işleri çok zor... hemen hallolsun inşallah..benim de dolgu düşmüştü,gitmedim daha uğraştırmaz inşallah sonrasında. yum.zamanları başladı mı? bende daha siftah yok gerçi dün temizlendim:) bugüne Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…