Allah yardımcısı olsunKızlar maalesef ablamdan güzel haberler gelmedi
Bebek 6. Haftada kalmıs ve kalbi durmus
Kanama alanı varmıs ultrasonda ..
Şimdi kürtaj için gün alcak
Buyuk gecmis olsun canim yaaKızlar maalesef ablamdan güzel haberler gelmedi
Başınız sağ olsun canım.. Rabbim sabırlar versin, inşallah rabbim ablana tez zamanda anneliği tattırırKızlar maalesef ablamdan güzel haberler gelmedi
Allaha şükür bir evladı var o yüzden çok metanetli .Allah yardımcısı olsunhayırlı evlatlar nasip etsin ins
Sağol kuzum rabbım kimseye yaşatmasınBuyuk gecmis olsun canim yaa
Allah razı olsun Kuzum bir evladı var elhamdüllilah .Başınız sağ olsun canım.. Rabbim sabırlar versin, inşallah rabbim ablana tez zamanda anneliği tattırır
Ya çok üzüldüm kuzum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah biran önce toparlanırKızlar maalesef ablamdan güzel haberler gelmedi
hayırlısı olsun kuzum Allah yavrusunu bağışlasın.. istiyorsa Rabbim kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin.Kızlar maalesef ablamdan güzel haberler gelmedi
aşılama da mı adetliyken oluyormuş anlamadım yoksa yine iğnelere başlamak için mi adette gel dedi..Canim bende dun doktora gittim 12.gunumdu muayene etmedi aderin 3 4 gunu gel asiaama yapicaz dedi yanimda 500tl goturcekmisim ve hazirlicagim dosyalari gotrcekmisim
maşallah iyi metanetliler canım yaa.. kuzuya rağmen duyduğum anda dünya başıma yıkıldı hiç düşünemedim kızımı bile... ama işte 1 haftada artık kesin atmıyor dediklerinde rahatladım... Rabbim bir daha yaşatmasın.Allaha şükür bir evladı var o yüzden çok metanetli .
Kürtajdan falan korkuyodu azcık rahatlattım .
Allahım hayırlı vakitte tekrar nasip etsin inşallah
ayy bi sıfırlayamamış yaaa... neyse bunla geçmiş olsun canım.Kızlar az önce sonucumu aldım 7,87 e düşmüş haftaya tekrar kan tahlili yapılacak
Amin inşallah.. Bizim yerimize de destek ol olur mu çok üzüldüm benAllah razı olsun Kuzum bir evladı var elhamdüllilah .
Hayırlı vakitte tekrar nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun canım herşey kısmetten ablan sağlıklı atlatır inşallah bu süreciKızlar maalesef ablamdan güzel haberler gelmedi
Allah yardımcısı olsun canım..Sabır versin inşallah..Ne zor bir şey..Testlerde pozitif görmekle ilk hemen hissediliyor annelik..ki 6.haftaya gelmiş..Allah sağlıkla sıhhatle istedikleri zamanda evlat nasip etsin..Kızlar maalesef ablamdan güzel haberler gelmedi
Sorma ablam ya iki günde 1200 lerden 900 lere düştü 5 günde 16 dan 7 ye düşmüşayy bi sıfırlayamamış yaaa... neyse bunla geçmiş olsun canım.
AminAllah yardımcısı olsun canım..Sabır versin inşallah..Ne zor bir şey..Testlerde pozitif görmekle ilk hemen hissediliyor annelik..ki 6.haftaya gelmiş..Allah sağlıkla sıhhatle istedikleri zamanda evlat nasip etsin..
sen çektirmemiş miydin ya? olsun sıkma canını.. her şeyin zamanı var.Sorma ablam ya iki günde 1200 lerden 900 lere düştü 5 günde 16 dan 7 ye düşmüşbeni sıkıntıya sokan rahim filmi de rahim kalınlığı yüzünden ertelenecek
Amin canım .Ya çok üzüldüm kuzum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah biran önce toparlanır
Habersiz olmustu zaten ama işte annelik haberli habersiz farketmiyor sahiplenmiştihayırlısı olsun kuzum Allah yavrusunu bağışlasın.. istiyorsa Rabbim kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin.
Her daim yanındayım canım .Amin inşallah.. Bizim yerimize de destek ol olur mu çok üzüldüm ben
Allah razı olsun canım ..Geçmiş olsun canım herşey kısmetten ablan sağlıklı atlatır inşallah bu süreci
Aynen kuzum aynen habersiz oldugu halde o şokla benı aramıştı ki 2. Bebeği tecrübesi de var kıyamam . O anları dşğnüp üüzlğyorum ama rabbım ne derse o .Allah yardımcısı olsun canım..Sabır versin inşallah..Ne zor bir şey..Testlerde pozitif görmekle ilk hemen hissediliyor annelik..ki 6.haftaya gelmiş..Allah sağlıkla sıhhatle istedikleri zamanda evlat nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?