Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar maalesef ablamdan güzel haberler gelmedi

Bebek 6. Haftada kalmıs ve kalbi durmus

Kanama alanı varmıs ultrasonda ..

Şimdi kürtaj için gün alcak
Başınız sağ olsun canım.. Rabbim sabırlar versin, inşallah rabbim ablana tez zamanda anneliği tattırır

Canim bende dun doktora gittim 12.gunumdu muayene etmedi aderin 3 4 gunu gel asiaama yapicaz dedi yanimda 500tl goturcekmisim ve hazirlicagim dosyalari gotrcekmisim
aşılama da mı adetliyken oluyormuş anlamadım yoksa yine iğnelere başlamak için mi adette gel dedi..
500 de hiç bişey inşallah tutsun sağlıkla..

Allaha şükür bir evladı var o yüzden çok metanetli .
Kürtajdan falan korkuyodu azcık rahatlattım .
Allahım hayırlı vakitte tekrar nasip etsin inşallah
maşallah iyi metanetliler canım yaa.. kuzuya rağmen duyduğum anda dünya başıma yıkıldı hiç düşünemedim kızımı bile... ama işte 1 haftada artık kesin atmıyor dediklerinde rahatladım... Rabbim bir daha yaşatmasın.

Geçmiş olsun canım herşey kısmetten ablan sağlıklı atlatır inşallah bu süreci

Allah yardımcısı olsun canım..Sabır versin inşallah..Ne zor bir şey..Testlerde pozitif görmekle ilk hemen hissediliyor annelik..ki 6.haftaya gelmiş..Allah sağlıkla sıhhatle istedikleri zamanda evlat nasip etsin..

Allah yardımcısı olsun canım..Sabır versin inşallah..Ne zor bir şey..Testlerde pozitif görmekle ilk hemen hissediliyor annelik..ki 6.haftaya gelmiş..Allah sağlıkla sıhhatle istedikleri zamanda evlat nasip etsin..
Amin kuzum değerlerini gördüm masallah artmış doktorla görüşebildin mi

Ya çok üzüldüm kuzum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah biran önce toparlanır
Amin canım .
Allahım razı olsun

hayırlısı olsun kuzum Allah yavrusunu bağışlasın.. istiyorsa Rabbim kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin.
Habersiz olmustu zaten ama işte annelik haberli habersiz farketmiyor sahiplenmişti
Amin kuzum .
Rabbım kimseye yaşatmasın

Amin inşallah.. Bizim yerimize de destek ol olur mu çok üzüldüm ben
Her daim yanındayım canım .
Geleyim mi dedim .
İstemedi eniştem yanında olucakmıs .

Geçmiş olsun canım herşey kısmetten ablan sağlıklı atlatır inşallah bu süreci
Allah razı olsun canım ..

Aynen kuzum aynen habersiz oldugu halde o şokla benı aramıştı ki 2. Bebeği tecrübesi de var kıyamam . O anları dşğnüp üüzlğyorum ama rabbım ne derse o .
İnşallah benım evladım sağlıkla gelişirdi onun sevinci yaşar.
Eminim ki kendı bebeği kadar sevinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…