maşallah seninkide benimkinden .Buyukmusben hiç strese girmedim hepsinde de ..bence iki tarafın istekli olması lazımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..
Tamemn akıldan çıkarmak imkansız ama ben gün için veya ilişki anında acaba olucak mı asla demedim .
Kendımde belirti aramadım.
Tek suçum bata 8 varken teste başlamak :))
Bende şuan 5+0 dayım 11 gün sonra doktora gidicem inşalllah hayırlı haberlerle geri gelriiz
oyy benim 20 yıl bitti canım prim de çoktan dolmuştur.. bir taraftan da kızımın ne günahı vardı diyorumm... ama şartlar her zaman aynı olmuyor maalesef... inşallah olsun da bu defa daha uzun dururum ..bırakmasam da çünkü çalışmak hem zor hem güzel + - tarafları tabi ki var... Rabbim büyük:)Prim dolduysa çok da zorkuk içinde olmayacaksanız çocuğunu güzelce büyüt derim.
Son 11 gün
ohhooo dedik kuuzm çoktan bat 1 hafta geçtiNeyin şafağı kız bu, sana hala hayırlı olsun diyemiyor muyuz :) Ama artık ben diyorum, hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına aldırsın meleğini
Arkadaşlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.ben bu duyguyu 3 kez yaşıyorum bugün gittin 4 haftalık mis daha benim bebiş.. 2 hafta sonra tekrar gidecem.kalp atışı için...benim sizlere tavsiyem akışına bırakın ne kadar çok kafaniza takarsaniz strese girersiniz..rahat rahat yapın stres yok
ohhooo dedik kuuzm çoktan bat 1 hafta geçti
Allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Geri sayımım doktor kontrolum
Sağol canım inşallah doktor kontrolundende güzel haberlerle gelirimmmAyyy çok şükür o zaman, ben ara ara okuyabildim de, gormemisim, çok sevindim
Çok tesekkurler caniim bu sayede ogreniyorumBenim önceden normaldi canım, güncel değerler için bugün kan verdim, inşallah sıkıntı çıkmaz,nedemistimkibenn için yazmıştım ben, onda da hamilelikten önce biraz yüksekmiş sanırım, çok teşekkürler
Sağol canım inşallah doktor kontrolundende güzel haberlerle gelirimmm
Sana masallahBenım testlerde hiç bir problem çıkmadığı için rahatım .
Bana turp gibisin demiştigittiğim 2. Doktor
Bi kan değerlerim azcık sıkıntı vardı . 1 ay ilaç kullanmıtım gebelik oncesi oda düzelmişti
Rica ederim canım benim ne demekÇok tesekkurler caniim bu sayede ogreniyorum@AloeeVeraa sanada teşekkür ederiim:)
Hiç duymadım rabbım. Bu sefer nasip etsin inşallahİnsallah canim, o lokomotif gibi sesi duy da gel hemen. Kalp atışı icin öyle diyorlar
Canim testte ne zaman pozitifi gordun peki??Benim de 5 gun kaldi.Sabirsizlaniuorum.Her ay bat a kadar bekleyeyim diyorum ama dayanamiyorum..Bir suru test bosa gitti boyle.En erken yaklasik ne zaman cikar testte??Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..
Tamemn akıldan çıkarmak imkansız ama ben gün için veya ilişki anında acaba olucak mı asla demedim .
Kendımde belirti aramadım.
Tek suçum bata 8 varken teste başlamak :))
Bende şuan 5+0 dayım 11 gün sonra doktora gidicem inşalllah hayırlı haberlerle geri gelriiz
Kuzum ben 6 varken 5 6 saat sonra çıktı dikkate almadım .Canim testte ne zaman pozitifi gordun peki??Benim de 5 gun kaldi.Sabirsizlaniuorum.Her ay bat a kadar bekleyeyim diyorum ama dayanamiyorum..Bir suru test bosa gitti boyle.En erken yaklasik ne zaman cikar testte??
Ayy ne guzel canim..Senin bebegin hemen gorunmus:))Ben de bugun saglik ocagina gidip vitaminlere baktirdim..Yarin sonuclari alacagim.Boyle belirsiz beklemektense gidince kan mi versem diyorum?Bata 4 kalmis oluyor.Kanda cikar heralde artik..Ya vermesem mi uzulur muyum diyorum valla kizlar boyle ikilemde gelip gidiyorum.:)Kuzum ben 6 varken 5 6 saat sonra çıktı dikkate almadım .
5 kala yaptıgımda çizgiyi gördüm . Çok çok silik yalnız . Gün geçtikte yaptıgım diğer testler koyulaştı
Ya ben çıkmazsa üzülmeyeceğim için yaptım .Ayy ne guzel canim..Senin bebegin hemen gorunmus:))Ben de bugun saglik ocagina gidip vitaminlere baktirdim..Yarin sonuclari alacagim.Boyle belirsiz beklemektense gidince kan mi versem diyorum?Bata 4 kalmis oluyor.Kanda cikar heralde artik..Ya vermesem mi uzulur muyum diyorum valla kizlar boyle ikilemde gelip gidiyorum.:)
aynen perikanadı vardı şimdi yok niyeyse.evet tabi hatırlıyorum canım... baya heyecan yapmıştık seninle de kimler vardı doğurmak üzereler hee :) peri kanadı sanki vardı onu bi hatırladım gibi.:) inşallah martt biziiimm
hee noram noram görüyorum yorumlarda nerden hatırlıyorum diyorduum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?