Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maşallah seninkide benimkinden .Buyukmusben hiç strese girmedim hepsinde de ..bence iki tarafın istekli olması lazım

Prim dolduysa çok da zorkuk içinde olmayacaksanız çocuğunu güzelce büyüt derim.
oyy benim 20 yıl bitti canım prim de çoktan dolmuştur.. bir taraftan da kızımın ne günahı vardı diyorumm... ama şartlar her zaman aynı olmuyor maalesef... inşallah olsun da bu defa daha uzun dururum ..bırakmasam da çünkü çalışmak hem zor hem güzel + - tarafları tabi ki var... Rabbim büyük:)

Neyin şafağı kız bu, sana hala hayırlı olsun diyemiyor muyuz :) Ama artık ben diyorum, hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına aldırsın meleğini
ohhooo dedik kuuzm çoktan bat 1 hafta geçti
Allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsinnn

Geri sayımım doktor kontrolum

Hayırlı olsun canim, rabbim tamamına erdirsin

Çok tesekkurler caniim bu sayede ogreniyorum@AloeeVeraa sanada teşekkür ederiim:)

Canim testte ne zaman pozitifi gordun peki??Benim de 5 gun kaldi.Sabirsizlaniuorum.Her ay bat a kadar bekleyeyim diyorum ama dayanamiyorum..Bir suru test bosa gitti boyle.En erken yaklasik ne zaman cikar testte??

Canim testte ne zaman pozitifi gordun peki??Benim de 5 gun kaldi.Sabirsizlaniuorum.Her ay bat a kadar bekleyeyim diyorum ama dayanamiyorum..Bir suru test bosa gitti boyle.En erken yaklasik ne zaman cikar testte??
Kuzum ben 6 varken 5 6 saat sonra çıktı dikkate almadım .
5 kala yaptıgımda çizgiyi gördüm . Çok çok silik yalnız . Gün geçtikte yaptıgım diğer testler koyulaştı

Kuzum ben 6 varken 5 6 saat sonra çıktı dikkate almadım .
5 kala yaptıgımda çizgiyi gördüm . Çok çok silik yalnız . Gün geçtikte yaptıgım diğer testler koyulaştı
Ayy ne guzel canim..Senin bebegin hemen gorunmus:))Ben de bugun saglik ocagina gidip vitaminlere baktirdim..Yarin sonuclari alacagim.Boyle belirsiz beklemektense gidince kan mi versem diyorum?Bata 4 kalmis oluyor.Kanda cikar heralde artik..Ya vermesem mi uzulur muyum diyorum valla kizlar boyle ikilemde gelip gidiyorum.:)

Ya ben çıkmazsa üzülmeyeceğim için yaptım .
Her sonuca hazırdım . Kan verirsen tabi ki hemen çıkar

evet tabi hatırlıyorum canım... baya heyecan yapmıştık seninle de kimler vardı doğurmak üzereler hee :) peri kanadı sanki vardı onu bi hatırladım gibi.:) inşallah martt biziiimm
aynen perikanadı vardı şimdi yok niyeyse.
noram vardı doğurmak üzere :)
inşalalh mart bizim

aynen perikanadı vardı şimdi yok niyeyse.
noram vardı doğurmak üzere :)
inşalalh mart bizim
hee noram noram görüyorum yorumlarda nerden hatırlıyorum diyorduum
perinin bir anlaşmazlığı olmuştu sanırım öyle bi hayali hatırlıyorum.. belki başka bir nickle gelmiştir.. sağlıkla doğursunlar inşallah. ayy bir de spizella vardı gözümün önünde büyüdü (hafta olarak yani göbüşü göremediğimden:)) doğurdu bebişi de büyümüş valla maşallah :)
bize de zaman geçmez heee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…