valla yaaa inşalalh bizde buralarda hamile kalır doğururuz bebişlerihee noram noram görüyorum yorumlarda nerden hatırlıyorum diyorduum
perinin bir anlaşmazlığı olmuştu sanırım öyle bi hayali hatırlıyorum.. belki başka bir nickle gelmiştir.. sağlıkla doğursunlar inşallah. ayy bir de spizella vardı gözümün önünde büyüdü (hafta olarak yani göbüşü göremediğimden:)) doğurdu bebişi de büyümüş valla maşallah :)
bize de zaman geçmez heee :))
inşallah canım.. amin.valla yaaa inşalalh bizde buralarda hamile kalır doğururuz bebişleri
evet ben yumurta takibi yaptırmıştım. zor oldu biraz sık sık git falan ama değdiInşallah doğruluğu yanlışlığı tartışılır ama bende burda gördum kullananlar menun gibi halkınızda hayırlısı olsun yumurta takibiyle kalirisniz bence sanırsammorcivertkedi de yaptırmıştı yumurta takibi ni
Takip yaptirdigin ay mi hamile kalmis olduydun sen minnosum.evet ben yumurta takibi yaptırmıştım. zor oldu biraz sık sık git falan ama değdi
evet kuzumTakip yaptirdigin ay mi hamile kalmis olduydun sen minnosum.
Ilacta kullandin mi kacinci gün basladi takibeevet ben yumurta takibi yaptırmıştım. zor oldu biraz sık sık git falan ama değdi
Insallah cnm 26 aralikta cekildim bnde 3 ayda kendi kendine olma ihtimali yuksek dediler 2 ay gecti bile
Oyle cnm onlara o vesile olmus demek ki Rabbim nasip etsin insallah bu ay cnmBen son çekindiğimden bu zamana kadar dolu dolu 4 ay oldu canm.. Nasip kısmet...
aslında yumurta takibi yaptırmak için gitmedim. 3. gün hormon tahlili verdim. onun sonucunda 10. gün gittim testosteron yüksek çıktı. vajinal muayenede bişey gördüm yumurta mı bu anlamam lazım dedi. bu hormon yüksekliğinde yumurtlama olmaz vs gibi konustu benimde moralim bozulmustu. sonra bidaha gittim büyümüş bidaha gittim çatlamış. ilişki günleri söylemişti. ek bişey vermedi yani ilaç gibiIlacta kullandin mi kacinci gün basladi takibe
Anladim cnm seninki tamamen rastlantı olmus ama cokda tatlis olmuş :) Rabbim sag salim devam ettirsinaslında yumurta takibi yaptırmak için gitmedim. 3. gün hormon tahlili verdim. onun sonucunda 10. gün gittim testosteron yüksek çıktı. vajinal muayenede bişey gördüm yumurta mı bu anlamam lazım dedi. bu hormon yüksekliğinde yumurtlama olmaz vs gibi konustu benimde moralim bozulmustu. sonra bidaha gittim büyümüş bidaha gittim çatlamış. ilişki günleri söylemişti. ek bişey vermedi yani ilaç gibi
Oyle cnm onlara o vesile olmus demek ki Rabbim nasip etsin insallah bu ay cnm
Amin amin insallah cnm duadan baska bisi gelmiyor elimizdenAmiiinnn isteyen herkese inşAllah hayırlısıyla, sağlıkla
indirdim ama bende mavi pembe olan bebek yok :)
Hangi uygulama kızlar buAaa seninki niye öylekibak bende gösteriyo
evet kutudan çıktı benimkiAnladim cnm seninki tamamen rastlantı olmus ama cokda tatlis olmuş :) Rabbim sag salim devam ettirsin
Hangi uygulama kızlar bu
maybe baby :)Hangi uygulama kızlar bu
Amin insallah cnmevet kutudan çıktı benimkiamin darısı size
Canim bende dun doktora gittim 12.gunumdu muayene etmedi aderin 3 4 gunu gel asiaama yapicaz dedi yanimda 500tl goturcekmisim ve hazirlicagim dosyalari gotrcekmisimKara_gozlum canım sende ne var ne yok dün akşam bir ara gördüm seni.. konuşamadık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?