Amin kuzum Allah razı olsunH E Allah ablana sabır versin hayırlı bi bebiş nasip etsin yeniden inşalah
Gelmiş gecmis olsun Rabbim bi daha yasatmasinKızlar maalesef ablamdan güzel haberler gelmedi
Bebek 6. Haftada kalmıs ve kalbi durmus
Kanama alanı varmıs ultrasonda ..
Şimdi kürtaj için gün alcak
Aminn kuzum Allah razı olsunGelmiş gecmis olsun Rabbim bi daha yasatmasin
2017 Aralık ta çekinmiştim sıkıntı yok dediler hatta ikinci ayında hamile kalmıştım ama pıhtılaşmayı bilmiyorduk ve 7. Haftada kaybettik. Şimdi dış gebelikten sonra tüpte sıkıntı olmuş mu tıkanıklık oluşmuş mu diye bakalıcak denildisen çektirmemiş miydin ya? olsun sıkma canını.. her şeyin zamanı var.
yakın değil misiniz geleyim mi yerine geliyorum mu deseydin acaba? durumunu bilmiyorum ama kuzum.Habersiz olmustu zaten ama işte annelik haberli habersiz farketmiyor sahiplenmişti
Amin kuzum .
Rabbım kimseye yaşatmasın
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canim, rabbim tamamına erdirsin
Inanirmisn bilmiyorum adetliyken gel dedi randevu alamazsan randevusuz gel 8.bucukta dedi inşallah canim simdi martin 15.beklicemaşılama da mı adetliyken oluyormuş anlamadım yoksa yine iğnelere başlamak için mi adette gel dedi..
500 de hiç bişey inşallah tutsun sağlıkla..
Kuzum İzmir de gel dese giderdim .yakın değil misiniz geleyim mi yerine geliyorum mu deseydin acaba? durumunu bilmiyorum ama kuzum.
oyy aklın kalmasın onda o zaman.. iyi olucak.. geçicek sende yaşadın biliyorsun... benim de eşim vardı yanımda sadece o da ilk defa diğerlerinde gelmedi hastaneye... annem de kızımı alıcaktı falan evde dur sen dedim ..Kuzum İzmir de gel dese giderdim .
Ama biz aile olarak bmyle zamanlarda yakınımız olunca daha ağır geçiriyoruz .
Mesela ben kürtaj sonrası asla kimseyle konusmadım.
Ve hala kimse bana o gunle ilgili konusamaz çünkü ağlıcağımı herkes bilir .
Ablamla aynıyız .
Bi örnek daha vereyım kürtaj öncesi sonrası eşimi annemi yanında istemeidm . Ortanca ablam yanımdaydı .
Annem ve eşim olsa çok kötü olurdum.
Yaşadığım için bilşyorum kuzum sürekli arıyorum . Baya rahatladı .oyy aklın kalmasın onda o zaman.. iyi olucak.. geçicek sende yaşadın biliyorsun... benim de eşim vardı yanımda sadece o da ilk defa diğerlerinde gelmedi hastaneye... annem de kızımı alıcaktı falan evde dur sen dedim ..
kıyamamm evet çok kötüydün canım... ama ne dediim beenn sen doğurgansıınn hemen gelecek bir kimyasal ile gecikti ama geldi şükür olsunYaşadığım için bilşyorum kuzum sürekli arıyorum . Baya rahatladı .
Görüntülğde konustum nasıl diye baya güzel ben şuan ölüyodum çünlü en iyi sen bilirsin
Kızlar maalesef ablamdan güzel haberler gelmedi
Bebek 6. Haftada kalmıs ve kalbi durmus
Kanama alanı varmıs ultrasonda ..
Şimdi kürtaj için gün alcak
Allah razı olsun hakkını ödeyemem çok yardımcı oldun. Hem kürtaj öncesi hem sonrasıkıyamamm evet çok kötüydün canım... ama ne dediim beenn sen doğurgansıınn hemen gelecek bir kimyasal ile gecikti ama geldi şükür olsun
Benımkide aynı oldu kuzumgelmiş geçmiş olsun diyelim aynı benim ki de öyle olmuştu içim sızladı şimdi
Rabbim öncelikle sabır versin tekrar yaşatmasın bu acıyı
hayırlısı ile tekrarını nasip etsin inşallah canım
inşallah kuzum bakalım Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallahBenımkide aynı oldu kuzum
İki kardeş aynı acıyı yaşadık .
Rabbım tekrar ettirmesin .
Sanada tekrar yaşatmasın kuzum .
İnşallah yarın senın haberınle havalara uçarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?