Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen çektirmemiş miydin ya? olsun sıkma canını.. her şeyin zamanı var.
2017 Aralık ta çekinmiştim sıkıntı yok dediler hatta ikinci ayında hamile kalmıştım ama pıhtılaşmayı bilmiyorduk ve 7. Haftada kaybettik. Şimdi dış gebelikten sonra tüpte sıkıntı olmuş mu tıkanıklık oluşmuş mu diye bakalıcak denildi

aşılama da mı adetliyken oluyormuş anlamadım yoksa yine iğnelere başlamak için mi adette gel dedi..
500 de hiç bişey inşallah tutsun sağlıkla..
Inanirmisn bilmiyorum adetliyken gel dedi randevu alamazsan randevusuz gel 8.bucukta dedi inşallah canim simdi martin 15.beklicem

yakın değil misiniz geleyim mi yerine geliyorum mu deseydin acaba? durumunu bilmiyorum ama kuzum.
Kuzum İzmir de gel dese giderdim .
Ama biz aile olarak bmyle zamanlarda yakınımız olunca daha ağır geçiriyoruz .
Mesela ben kürtaj sonrası asla kimseyle konusmadım.
Ve hala kimse bana o gunle ilgili konusamaz çünkü ağlıcağımı herkes bilir .
Ablamla aynıyız .

Bi örnek daha vereyım kürtaj öncesi sonrası eşimi annemi yanında istemeidm . Ortanca ablam yanımdaydı .
Annem ve eşim olsa çok kötü olurdum.

oyy aklın kalmasın onda o zaman.. iyi olucak.. geçicek sende yaşadın biliyorsun... benim de eşim vardı yanımda sadece o da ilk defa diğerlerinde gelmedi hastaneye... annem de kızımı alıcaktı falan evde dur sen dedim ..

Yaşadığım için bilşyorum kuzum sürekli arıyorum . Baya rahatladı .
Görüntülğde konustum nasıl diye baya güzel ben şuan ölüyodum çünlü en iyi sen bilirsin

Yaşadığım için bilşyorum kuzum sürekli arıyorum . Baya rahatladı .
Görüntülğde konustum nasıl diye baya güzel ben şuan ölüyodum çünlü en iyi sen bilirsin
kıyamamm evet çok kötüydün canım... ama ne dediim beenn sen doğurgansıınn hemen gelecek bir kimyasal ile gecikti ama geldi şükür olsun

Kızlar maalesef ablamdan güzel haberler gelmedi

Bebek 6. Haftada kalmıs ve kalbi durmus

Kanama alanı varmıs ultrasonda ..

Şimdi kürtaj için gün alcak

gelmiş geçmiş olsun diyelim aynı benim ki de öyle olmuştu içim sızladı şimdi

Rabbim öncelikle sabır versin tekrar yaşatmasın bu acıyı

hayırlısı ile tekrarını nasip etsin inşallah canım

Benımkide aynı oldu kuzum

İki kardeş aynı acıyı yaşadık .
Rabbım tekrar ettirmesin .
Sanada tekrar yaşatmasın kuzum .
İnşallah yarın senın haberınle havalara uçarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…