aynen bata şafak sayacaz işlem tamamlandıktan sonra
16-17-18 değerlendirseydin canım sanırım o aralarBende anlamadımki canm pik oldu mu nolduBise anlarsan atayım bugüne kadar olanları tek olan bugün
2 hafta dediğin ne ki gelip geçer bile bak bu konuştuğumuzu unutmaBugüne kadar işlem tamamOhoo oo daha 15 gün varmış bat a
16-17-18 değerlendirseydin canım sanırım o aralar
2 hafta dediğin ne ki gelip geçer bile bak bu konuştuğumuzu unutma
ohoo işlem tamam14, 16, 17 ve 19 olarak değerlendirebildim
ohoo işlem tamamsen elinden geleni yaptın canım sıra beklemede
ya ben gündüzden modluyorum kendimi akşam çok üşeniyoruz adamla. bu akşam kesin artık tamam önemli günlere geldikSon olarak yarın ve cuma günü düşünüyorum nasipseBu ay coştum
imkansız canım başka bir iş var ondaBişey sorcam kızlar. 4 aylık çocuk doğar mı? Doğsa da yaşar mı sizce? Ağustosta evlenen bi tanıdık var çocuğu erken doğmuş 1.5 ay da kuvezde kalmış da yeni söylüyolar ailelerede... Ama o kadar hesap yapıyorum araştırıyorum imkansiz gibi bişeySiz olsanız aklınıza ne gelir?
Canım bilemiyorum ama arkadaşım 5 aylıkken suyu patladı diye erken doğum yapmıştı ama bebek yaşamadı küveze bile alınmadı ayrıntıları şuan hatırlamıyorum ama sanki yaşamaz yani hayati organları oluşmamıştır o zamana kadarBişey sorcam kızlar. 4 aylık çocuk doğar mı? Doğsa da yaşar mı sizce? Ağustosta evlenen bi tanıdık var çocuğu erken doğmuş 1.5 ay da kuvezde kalmış da yeni söylüyolar ailelerede... Ama o kadar hesap yapıyorum araştırıyorum imkansiz gibi bişeySiz olsanız aklınıza ne gelir?
ya ben gündüzden modluyorum kendimi akşam çok üşeniyoruz adamla. bu akşam kesin artık tamam önemli günlere geldik
imkansız canım başka bir iş var onda
leonunannesi bat geçmiş test yaptı mı acaba?
Ahahahahha ilahi sen :))Sonuç kağıdımi almaya geldim tip merkezine.Doktor gayet güzel dedi degere, cuma tekrar kan versem mi sorum tamamen kaybolmuş oldu cumlesiylehaftaya çarşamba ultrasonda görürüz dedi..ve son çıkarken komik ama bir şey sorabilir miyim dedim adama sabah beni minik elektrik çarptı da bir şey olur mu dedim,sağolsun dalga gecmedi,hiçbir şey olmaz diye içimi çok rahatlatti
18.01.2019 canımnedemistimkibenn canım en son idrar testini atta eklim ilk sayfaya birde sat tarihini alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?