Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bişey sorcam kızlar. 4 aylık çocuk doğar mı? Doğsa da yaşar mı sizce? Ağustosta evlenen bi tanıdık var çocuğu erken doğmuş 1.5 ay da kuvezde kalmış da yeni söylüyolar ailelerede... Ama o kadar hesap yapıyorum araştırıyorum imkansiz gibi bişey Siz olsanız aklınıza ne gelir?

imkansız canım başka bir iş var onda

Canım bilemiyorum ama arkadaşım 5 aylıkken suyu patladı diye erken doğum yapmıştı ama bebek yaşamadı küveze bile alınmadı ayrıntıları şuan hatırlamıyorum ama sanki yaşamaz yani hayati organları oluşmamıştır o zamana kadar

ya ben gündüzden modluyorum kendimi akşam çok üşeniyoruz adamla. bu akşam kesin artık tamam önemli günlere geldik

Home office çalıştığım için pek üşenmiyorum açıkçası eşime de zor olmasın diye erkenden halletmeye çalışıyorum :) Dün mesela saat 10 buçukda ben yatıyorum dedim peşimden geldi

Sonuç kağıdımi almaya geldim tip merkezine.Doktor gayet güzel dedi degere, cuma tekrar kan versem mi sorum tamamen kaybolmuş oldu cumlesiylehaftaya çarşamba ultrasonda görürüz dedi..ve son çıkarken komik ama bir şey sorabilir miyim dedim adamasabah beni minik elektrik çarptı da bir şey olur mu dedim,sağolsun dalga gecmedi,hiçbir şey olmaz diye içimi çok rahatlatti

Ahahahahha ilahi sen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…