Benım hiç bilgim yok kuzum.
yok yapmadım kuzum ya son ay biliyosun kan verdim o da kontrole gittiğimde... neyse geçmişe bakmayım ben artık :/Benım hiç bilgim yok kuzum.
31 gün oldugun gebelik testiy apmısmıydın ?
Kimyasal olduysa illakş çıkmıstır bilşyosun bende adet günne kadar silik çizgi çıktı
Ben cok dinleyemedim canim yaa bir tane yag varmis onunla yumurtaliklara hafif masaj yapiyirmus oda yumurtaliklari calistiriyordu galiba bir tane tarif daha verdi buharinda oturuluyormus ama onu kacirmistimAyy dinleyen buraya da yazsinn.. kolay bisiyse deneriz :)
inşallah kuzum inşallahO kdr bekledik çok az kaldı canım
Aynen kuzum bakma bazen mevsimsel , sıkıntı , hastalıktan falan regl düzeni değişebiliyormus .yok yapmadım kuzum ya son ay biliyosun kan verdim o da kontrole gittiğimde... neyse geçmişe bakmayım ben artık :/
Insallah bebegin hep seninle kalir canim Rabbim yavrunu sana bagislasin insallahyaptım kuzum da ben artık moralim bozulsun istemiyorum sabah yapıyorum bakıyorum çizgi var açık koyu diye kendimi sıkmıyorum ama bebeğim hala var çok şükür bin şükür onu biliyorum en doğru sonucu da yarın ki test verecek inşallah hayırlısı ile bakalım
hee o masajı duymuştum başka sayfada arvigo muydu neydi... sağlık olsun :)Ben cok dinleyemedim canim yaa bir tane yag varmis onunla yumurtaliklara hafif masaj yapiyirmus oda yumurtaliklari calistiriyordu galiba bir tane tarif daha verdi buharinda oturuluyormus ama onu kacirmistim
aminnn kuzum inşallah dua edin nolur kızlarInsallah bebegin hep seninle kalir canim Rabbim yavrunu sana bagislasin insallah
Ben cok dinleyemedim canim yaa bir tane yag varmis onunla yumurtaliklara hafif masaj yapiyirmus oda yumurtaliklari calistiriyordu galiba bir tane tarif daha verdi buharinda oturuluyormus ama onu kacirmistim
yani kürtaj sonrası değişimler olabiliyor zaten... 3tür 28e kitledim bakalım belki bu ay heAynen kuzum bakma bazen mevsimsel , sıkıntı , hastalıktan falan regl düzeni değişebiliyormus .
Bakalım inşallah marttaki bat son olur9 ay boyunca bat mat umrumuzda olmaz
Tuba'cım hergün duamdasın, meleğini sana bağışlasın rabbimaminnn kuzum inşallah dua edin nolur kızlar
aminnn kuzum Allah razı olsun inşallah yarın güzel haberlerle gelirim buraya aminnnTuba'cım hergün duamdasın, meleğini sana bağışlasın rabbim
Çok üzüldüm canım hayırlısı değilmiş demekki ..Kızlar maalesef ablamdan güzel haberler gelmedi
Bebek 6. Haftada kalmıs ve kalbi durmus
Kanama alanı varmıs ultrasonda ..
Şimdi kürtaj için gün alcak
Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah beklemek yıpratıcı oluyor.Insallah cnm 26 aralikta cekildim bnde 3 ayda kendi kendine olma ihtimali yuksek dediler 2 ay gecti bile
Ayy insallah cnm herkes ole diyor ama çokta umitlenip hayal kırıklığı yasamak istemiyorum
Bişey sorcam kızlar. 4 aylık çocuk doğar mı? Doğsa da yaşar mı sizce? Ağustosta evlenen bi tanıdık var çocuğu erken doğmuş 1.5 ay da kuvezde kalmış da yeni söylüyolar ailelerede... Ama o kadar hesap yapıyorum araştırıyorum imkansiz gibi bişeySiz olsanız aklınıza ne gelir?
evet ben yumurta takibi yaptırmıştım. zor oldu biraz sık sık git falan ama değdi
amin insallahınşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Bende bakim biMaybe baby canm, hangi günlerdeki birlikteliklerden kız mı erkek mi olcağını gösteriyomus da meraktan baktım ben ama çıkmadı bende :)
Kızlar maalesef ablamdan güzel haberler gelmedi
Bebek 6. Haftada kalmıs ve kalbi durmus
Kanama alanı varmıs ultrasonda ..
Şimdi kürtaj için gün alcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?