Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım hiç bilgim yok kuzum.
31 gün oldugun gebelik testiy apmısmıydın ?
Kimyasal olduysa illakş çıkmıstır bilşyosun bende adet günne kadar silik çizgi çıktı
yok yapmadım kuzum ya son ay biliyosun kan verdim o da kontrole gittiğimde... neyse geçmişe bakmayım ben artık :/

yok yapmadım kuzum ya son ay biliyosun kan verdim o da kontrole gittiğimde... neyse geçmişe bakmayım ben artık :/
Aynen kuzum bakma bazen mevsimsel , sıkıntı , hastalıktan falan regl düzeni değişebiliyormus .

Bakalım inşallah marttaki bat son olur 9 ay boyunca bat mat umrumuzda olmaz

Insallah bebegin hep seninle kalir canim Rabbim yavrunu sana bagislasin insallah

Ben cok dinleyemedim canim yaa bir tane yag varmis onunla yumurtaliklara hafif masaj yapiyirmus oda yumurtaliklari calistiriyordu galiba bir tane tarif daha verdi buharinda oturuluyormus ama onu kacirmistim
hee o masajı duymuştum başka sayfada arvigo muydu neydi... sağlık olsun :)

Ben cok dinleyemedim canim yaa bir tane yag varmis onunla yumurtaliklara hafif masaj yapiyirmus oda yumurtaliklari calistiriyordu galiba bir tane tarif daha verdi buharinda oturuluyormus ama onu kacirmistim

1 soğan kabuğu ve bi tutam civan perçemi kaynatılıp buharına bez tutulacakmis ve üzerine oturulacakmis olarak anladım ben :)

Aynen kuzum bakma bazen mevsimsel , sıkıntı , hastalıktan falan regl düzeni değişebiliyormus .

Bakalım inşallah marttaki bat son olur 9 ay boyunca bat mat umrumuzda olmaz
yani kürtaj sonrası değişimler olabiliyor zaten... 3tür 28e kitledim bakalım belki bu ay he

Kızlar maalesef ablamdan güzel haberler gelmedi

Bebek 6. Haftada kalmıs ve kalbi durmus

Kanama alanı varmıs ultrasonda ..

Şimdi kürtaj için gün alcak
Çok üzüldüm canım hayırlısı değilmiş demekki ..
Kısa zamanda tekrar tattırsın Rabbim ..
İlk başlarda hiç beta takibi yaptırmışmıydı artış nasıldı acaba

Bana imkansız geldi ..
Benim ilk oğlum 6 aylık 510 gram doğdu .. malesef ..
Dr lar 500 gram üstü yaşayabilir yani canlı doğum olursa küveze alabiliriz dedi ama 500 gr altı imkansız canım ..
Keşke bilseydim o zamanlarda da pıhtılaşma olduğunu da içseydim ilaçları düzenli işte kısmetimizde yoktu .. en en ağır kayıp ilerleyen haftalarda maalesef ..
Rabbim kimseye en ağırını da hafifini de yaşatmasın ama herkesin kaderi çizgisi belli işte malesef ne yaşayacağımızı bilen tek kişi Allah ..
Binlerce şükürler olsun ki 1 oğlumu aldı 1 tane oğlumu verdi bana ..
Kısmetimiz de varsa 1 tane daha evlat verir bize yoksa yinede çok şükür der yolumuza bakarız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…