Canım bilemiyorum ama arkadaşım 5 aylıkken suyu patladı diye erken doğum yapmıştı ama bebek yaşamadı küveze bile alınmadı ayrıntıları şuan hatırlamıyorum ama sanki yaşamaz yani hayati organları oluşmamıştır o zamana kadar
Masallahh kuzum artik listeye girme vaktiiii :)
regl gelmedikçe umut vardır canım ben senin yerinde olsam her gün test yapardımCanım bugün test yaptım ama negatif çıktı adette olmadım, sağ kasığımda ayağa falan kalkarken batma oluyor ama bilemiyorum bekliyorum bir kaç gün sonra olmazsam tekrar test yapacağım :)
regl gelmedikçe umut vardır canım ben senin yerinde olsam her gün test yapardım
Yasasiiin,bekleniyorsunuz sizde caniimmMasallahh kuzum artik listeye girme vaktiiii :)
Ayy dinleyen buraya da yazsinn.. kolay bisiyse deneriz :)Kizlar show tv ye bir baksaniza bir teyze yumurtaligin gelismesi icin birseyler anlatiyor
Aminn..inşallah hepimiz için amin canım..Maşallahhh çift çizgisine yandığımmmAllah'ım nolurrrr bize deee böyle testler atmayı nasip eeetttt
Maşallaahhh
Kuzum bide tahmını doğum tarihi lazım
25.10.2019 inşallah canimKuzum bide tahmını doğum tarihi lazım
aminnn kuzum inşallahInsallahh guzel haberrle gelll
yaptım kuzum da ben artık moralim bozulsun istemiyorum sabah yapıyorum bakıyorum çizgi var açık koyu diye kendimi sıkmıyorum ama bebeğim hala var çok şükür bin şükür onu biliyorum en doğru sonucu da yarın ki test verecek inşallah hayırlısı ile bakalımdvtb kuzum sen tekrar idrar testi yaptın mı onlar ne durumda ?
Hadi inşallah kuzummm25.10.2019 inşallah canimarkandayim önce sizi yollicam doğuma,sonra beni diger arkadaslarimiz insallah
O kdr bekledik çok az kaldı canımyaptım kuzum da ben artık moralim bozulsun istemiyorum sabah yapıyorum bakıyorum çizgi var açık koyu diye kendimi sıkmıyorum ama bebeğim hala var çok şükür bin şükür onu biliyorum en doğru sonucu da yarın ki test verecek inşallah hayırlısı ile bakalım
:)Eki Görüntüle 2237577
kizlar bu benim dongu.. kurtajdan sonra 4 ay farkli tarihlerde olmus olmasina ragmen yine de duzenli diyorum.. bir de agustos ve ekimde 31e cikmis ya bebis aradi da bulamadi mi acaba diye aklimdan gecmiyor degil.. ya da kimyasal falan mi yasadim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?