Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evlenmeden hamile kalmış anlaşılan 6 aylık olsa yaşarsa dört buçuk ay çok saçma cinsiyeti bile yeni belli oluyor

Kimyasal olmuş olabilir canım test yapmasıysan, bana da Eylülde öyle olmuş gibi geliyor.

Başınız sağolsun canm üzüldüm Rabbim tekrar nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla inşAllah oğlunuza bi kardeş
Bizimde aklımıza başka şeyler gelmesi normal yani..

Kızlar biraz önce bi konu okudum da. Burada çoğumuz ikinci bebek istiyoruz sanırım. İlk defa anne olacak kızçeler anneliği kolay zannetmiyorsunuz dimi. Lütfen gerçekten hazır olduğunuza emin olmadan bu yola girmeyin. Mesela ilk zamanlar gece uykusuz kalmalar.. Sürekli ağlayan gazlı bi bebek olma ihtimali.. Meme uçlarının ağrıması kanaması sızlaması.. Bide doğum hele doğum ondan ben de çok korkuyorum daha hamile kalmadan

Çok üzüldüm canım hayırlısı değilmiş demekki ..
Kısa zamanda tekrar tattırsın Rabbim ..
İlk başlarda hiç beta takibi yaptırmışmıydı artış nasıldı acaba
Canım ilk beta sı 600 du adet 4. Günde sonra doktora kontrole gittimorda tekrar kan testi istenılmemiş .
İlk başlarda güzeldi zaten .
Ama işte sonra dan bebek gelişimi durmus

Yani birçoğumuz biliyoruzdur )
Boşuna cennet annelerin ayağının altında değil :)

Canım ilk beta sı 600 du adet 4. Günde sonra doktora kontrole gittimorda tekrar kan testi istenılmemiş .
İlk başlarda güzeldi zaten .
Ama işte sonra dan bebek gelişimi durmus
Canım ablan için üzüldüm, kötü haberler hiç duymasak ama hayat işte.. İyisiyle kötüsüyle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…