- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Tmm cnm tsklermaybe baby :)
Valla yagin adi cok degisikti ama arvigo degildihee o masajı duymuştum başka sayfada arvigo muydu neydi... sağlık olsun :)
Hep dualarimizdasin canimaminnn kuzum inşallah dua edin nolur kızlar
Kuzum bunda bal kabagi sut beyaz sabun ebegumece falan vardi galiba yaa ben cok izlemedim demekki o tarifi de verdi1 soğan kabuğu ve bi tutam civan perçemi kaynatılıp buharına bez tutulacakmis ve üzerine oturulacakmis olarak anladım ben :)
Bişey sorcam kızlar. 4 aylık çocuk doğar mı? Doğsa da yaşar mı sizce? Ağustosta evlenen bi tanıdık var çocuğu erken doğmuş 1.5 ay da kuvezde kalmış da yeni söylüyolar ailelerede... Ama o kadar hesap yapıyorum araştırıyorum imkansiz gibi bişeySiz olsanız aklınıza ne gelir?
Son olarak yarın ve cuma günü düşünüyorum nasipseBu ay coştum
Kimyasal olmuş olabilir canım test yapmasıysan, bana da Eylülde öyle olmuş gibi geliyor.Eki Görüntüle 2237577
kizlar bu benim dongu.. kurtajdan sonra 4 ay farkli tarihlerde olmus olmasina ragmen yine de duzenli diyorum.. bir de agustos ve ekimde 31e cikmis ya bebis aradi da bulamadi mi acaba diye aklimdan gecmiyor degil.. ya da kimyasal falan mi yasadim?
Yok yagin adi degil masajin adi:))Valla yagin adi cok degisikti ama arvigo degildi
Sogan kuru temizliyomus kistleri enfeksiyonu falan digeri de yumurtalari guzel buyutuyomus diye biliyorumm canim.Kizlar sogan kuru ve bal corek otunun ayri ayri amaclari ne
Senin icin eylulde demi kuzum..Kimyasal olmuş olabilir canım test yapmasıysan, bana da Eylülde öyle olmuş gibi geliyor.
Evet canım benim de Eylül’de öyle olmuş gibi hissediyorum. Bugün de tahlil vermiştim idrar yollarında yine enfeksiyon var galibaSenin icin eylulde demi kuzum..
Hayirlisi artik.onume bakmaliyim:)
İnşallah canım güzel haberlerini duyarızYok henüz görüşmedim randevu da henüz almadim canım,aile hekimine de yarın gidicem inşallah,onun yapacağı tahlillerle tsh filan öyle kadın doğum doktoruna gelicem..inşallah aksilik olmaz..
Bana imkansız geldi ..
Benim ilk oğlum 6 aylık 510 gram doğdu .. malesef ..
Dr lar 500 gram üstü yaşayabilir yani canlı doğum olursa küveze alabiliriz dedi ama 500 gr altı imkansız canım ..
Keşke bilseydim o zamanlarda da pıhtılaşma olduğunu da içseydim ilaçları düzenli işte kısmetimizde yoktu .. en en ağır kayıp ilerleyen haftalarda maalesef ..
Rabbim kimseye en ağırını da hafifini de yaşatmasın ama herkesin kaderi çizgisi belli işte malesef ne yaşayacağımızı bilen tek kişi Allah ..
Binlerce şükürler olsun ki 1 oğlumu aldı 1 tane oğlumu verdi bana ..
Kısmetimiz de varsa 1 tane daha evlat verir bize yoksa yinede çok şükür der yolumuza bakarız ..
Canım ilk beta sı 600 du adet 4. Günde sonra doktora kontrole gittimorda tekrar kan testi istenılmemiş .Çok üzüldüm canım hayırlısı değilmiş demekki ..
Kısa zamanda tekrar tattırsın Rabbim ..
İlk başlarda hiç beta takibi yaptırmışmıydı artış nasıldı acaba
Rabbim yardımcın olsun canım, korkma.. Gelir geçer..Kızlar ümraniye devletteyim. Sabah kürtaj olacağım . dua edin çok korkuyorum çok kotuyum
Yani birçoğumuz biliyoruzdurKızlar biraz önce bi konu okudum da. Burada çoğumuz ikinci bebek istiyoruz sanırım. İlk defa anne olacak kızçeler anneliği kolay zannetmiyorsunuz dimi. Lütfen gerçekten hazır olduğunuza emin olmadan bu yola girmeyin. Mesela ilk zamanlar gece uykusuz kalmalar.. Sürekli ağlayan gazlı bi bebek olma ihtimali.. Meme uçlarının ağrıması kanaması sızlaması.. Bide doğum hele doğumondan ben de çok korkuyorum daha hamile kalmadan
Canım ablan için üzüldüm, kötü haberler hiç duymasak ama hayat işte.. İyisiyle kötüsüyle ...Canım ilk beta sı 600 du adet 4. Günde sonra doktora kontrole gittimorda tekrar kan testi istenılmemiş .
İlk başlarda güzeldi zaten .
Ama işte sonra dan bebek gelişimi durmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?