Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karından muayene ile mi görmüştün canım 5+5 iken?

Canım sabah yapmıştım kurumuş biraz ama bide iliski üzerinden aslında 8 gün geçti yani 6 gün kala bı tanede içini açıp çektim morcivertkedi

Eklentiler

• IMG_20190225_145940.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20190225_145623.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 44
Benim önceki gebeligimde ilk test yaptigimda ilaç içecektim dedim neyse çok var daha ama yapayım çok çok silik çıktı bekledikçe çok soluk bir çizgi oldu anca o zaman da 4-5 gün vardı adete

Kuzum 5 mg yarisi 2.5 mg bizim kullandigimiz 400 mcg cevirmeyi bilemedim ama ikisi ayni sey degil diye
Eskiden ilaç alınmıyordu evet ama belki hasarlı doğum oranı da daha fazlaydı bilemiyoruz ki, ikinci olarak doğal beslenme ile belki ihtiyaçlarını daha düzgün giderme imkanları vardı, mesela hap alıyor olsak da günde 1 yumurta önerdi doktor bana kahvaltıda ama işe zor yetiştiğimden bi de iştahsızlıktan hafta sonu yiyebiliyorum ancak.

Evet beslenme şekilleri çok değişti. Sağlıklı ürünler az. Her zaman tedbiri elden bırakmamak gerek.

içeceğim canım içime korku düştü zaten yediklerime dikkat ediyorum ihtimal oldugu için sağol canım

Eklentiler

• IMG_20190225_150658.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 39
Korkma kuzum rabbım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallaahh

içeceğim canım içime korku düştü zaten yediklerime dikkat ediyorum ihtimal oldugu için sağol canım
Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. Bebek beklemiyordum nasıl olduysa oldu. Folik asit kullanmıyordum. Belki o sebep belki değil bilemiyorum tabi. Ama dikkat etmek gerek. Aslında insanlar mide bulantısından yemek bile yiyemiyor ama sağlıklı doğuyor bebekleri. Allah'ın işi işte olacağı varsa oluyor. Benim de bu ay tutmadı gelecek ayı bekleyeceğim. Zaman geçmiyorrr.

sen yumurtlamayı geç burda ki kızlar beni gebe bile yaptılar yahu görünmeyeen 2. çizgiyi gördü bizim kızlar

Gördülerse olabilir birşeyler canm, pozitif test görme konusunda bende kendimi geliştiremeyenlerdenim :) Hep negatif gördüğüm için kendimde

etkisi olabilir bilemiyoruz ki sonuçta.. biz tedbirimizi alalım. hayırlı zamanda kavusalım insallah hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…