- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 113
- 34
Karından muayene ile mi görmüştün canım 5+5 iken?Selam canım, bende adet geçtikten 3 gün sonra 7 Şubat’ta beta hcg 535 çıkmıştı, ondan sonra bakılmadı. Keseyi de 16 Şubat’ta 5+5’ken gittiğimde görmüştük, o zaman ama beta hcg kaç olmuştu bilmiyorum. Aslında 13 Şubat’ta çağırmıştı doktor ama ben gidememiştim.
içini açtığını yukardan tekrar çekermisin odaklayarak? kapalı olanda gördüm sankiCanım sabah yapmıştım kurumuş biraz ama bide iliski üzerinden aslında 8 gün geçti yani 6 gün kala bı tanede içini açıp çektimmorcivertkedi
Ben göremedim ama iki gün sonra belirginleşir belki.Canım sabah yapmıştım kurumuş biraz ama bide iliski üzerinden aslında 8 gün geçti yani 6 gün kala bı tanede içini açıp çektimmorcivertkedi
ay çok özendim şuan yaaa havada soğuk mis gibi evde sıcacık izleSağlıklı sağlıksız beslenme
Eki Görüntüle 2239126
Ben biraz film molaıs veriyorum . Gözüm üstünüzde:)
Kuzum 5 mg yarisi 2.5 mg bizim kullandigimiz 400 mcg cevirmeyi bilemedim ama ikisi ayni sey degil diye
Eskiden ilaç alınmıyordu evet ama belki hasarlı doğum oranı da daha fazlaydı bilemiyoruz ki, ikinci olarak doğal beslenme ile belki ihtiyaçlarını daha düzgün giderme imkanları vardı, mesela hap alıyor olsak da günde 1 yumurta önerdi doktor bana kahvaltıda ama işe zor yetiştiğimden bi de iştahsızlıktan hafta sonu yiyebiliyorum ancak.Eder Allah'ın izniyle eskiler ilaç mı alıyormuş. Şimdi ne oluyor bebişlere anlamıyorum. Ama her gün iç mutlaka madem döllenme olmuş olma ihtimali var. Bi de fındık fıstık bol iyi yıkanmış taze sebze ye salata ye.
Evet beslenme şekilleri çok değişti. Sağlıklı ürünler az. Her zaman tedbiri elden bırakmamak gerek.Eskiden ilaç alınmıyordu evet ama belki hasarlı doğum oranı da daha fazlaydı bilemiyoruz ki, ikinci olarak doğal beslenme ile belki ihtiyaçlarını daha düzgün giderme imkanları vardı, mesela hap alıyor olsak da günde 1 yumurta önerdi doktor bana kahvaltıda ama işe zor yetiştiğimden bi de iştahsızlıktan hafta sonu yiyebiliyorum ancak.
içeceğim canım içime korku düştü zatenEder Allah'ın izniyle eskiler ilaç mı alıyormuş. Şimdi ne oluyor bebişlere anlamıyorum. Ama her gün iç mutlaka madem döllenme olmuş olma ihtimali var. Bi de fındık fıstık bol iyi yıkanmış taze sebze ye salata ye.
Evet canım, benim doktorum hiç vajinal bakmadı gebeliğin başından beri, gerekli olusa bakarız dedi ama karından görünce gerek görmedi.Karından muayene ile mi görmüştün canım 5+5 iken?
Böyle mi cajim
Böyle mi canim
Korkma kuzum rabbım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallaahhHadi inşaALLAH benim de öyle olur. Geçen hamileliğimde de bu ağrılar vardı ama adet günü test yapmıştım çizgiyi görmüştüm ya. Korkum yoktu rahattım hamileliktendir diye. Ama şimdi korkuyorum ya gelirse diye
Şunları yiyim öyle yapcamay çok özendim şuan yaaa havada soğuk mis gibi evde sıcacık izle
yatarak izle kız daha kiyifli
2 gün içerisinde gelmezse tekrar yapacağım canım inşallahBen göremedim ama iki gün sonra belirginleşir belki.
Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. Bebek beklemiyordum nasıl olduysa oldu. Folik asit kullanmıyordum. Belki o sebep belki değil bilemiyorum tabi. Ama dikkat etmek gerek. Aslında insanlar mide bulantısından yemek bile yiyemiyor ama sağlıklı doğuyor bebekleri. Allah'ın işi işte olacağı varsa oluyor. Benim de bu ay tutmadı gelecek ayı bekleyeceğim. Zaman geçmiyorrr.içeceğim canım içime korku düştü zatenyediklerime dikkat ediyorum ihtimal oldugu için sağol canım
sen yumurtlamayı geç burda ki kızlar beni gebe bile yaptılar yahugörünmeyeen 2. çizgiyi gördü bizim kızlar
Bana 8 o zaman inşallahTeste son 10 benim içşn
etkisi olabilir bilemiyoruz ki sonuçta.. biz tedbirimizi alalım. hayırlı zamanda kavusalım insallah hepimizBenim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. Bebek beklemiyordum nasıl olduysa oldu. Folik asit kullanmıyordum. Belki o sebep belki değil bilemiyorum tabi. Ama dikkat etmek gerek. Aslında insanlar mide bulantısından yemek bile yiyemiyor ama sağlıklı doğuyor bebekleri. Allah'ın işi işte olacağı varsa oluyor. Benim de bu ay tutmadı gelecek ayı bekleyeceğim. Zaman geçmiyorrr.
Ben goremedim kuzum bisiyler.. :/
ben battan 2 gün önce yapcam amaBana 8 o zaman inşallahaz kaldı valla böyle heycanlandgmza degsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?