Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senin sonucunda mı bu sekildeydi ve hamile oldugunu ögrendin

Yok ama boyle olup hamile cikanlar var simdi seni durduk yere de heveslendirmek istemeyiz tabi bilgilerine gore oyle bi tahminde bulunduk.. ya koyulasmayi takip et gun gun ya da kestirmeden kan verip onune bak o vakit Kuzum insallah vardir.. yoksa bile 2.yumurtlama ise onu degerlendir.. ya da bu haplar bunu bu sekilde cikartiyorlar...

kullanmasak ne olur belli olana kadar?
Ben çok araştırma yaptım. Özellikle döllenme olduktan adet döneminden 2 hafta sonrasına kadar omurga gelişimi oluyor. Bu döneme faydası var. Tabiki daha sonradan da kullanımı önemli. Kullanmayan tonla insan var ama kullanmanın zararı olmaz.

Beta değerini bilemiyorum ama en az 6 hafta gerekir.

hımm peki şimdi ben kan testi yaptırsam kaç olması lazım gebe olmam için
5 ustune hamile diyorlar ama 2 gorup hamile oldugunu ogrenen de gordu bu gozler:))
1500 civari vajinal gorunuyor kuzum 5000ustu de karindan :)

Selam canım, yarım olunca da 250 mg yetersiz olur bence, günd 400 mg alıyorum ben.
Hamile kalinca doktor dozunu arttiriyor ve tam iciyorsun cnm oncesinde hamile kalacagin surenin uzunlugunu bilmedigin icin yarim olarak baslatiyorlar folbiol marka olanı digerlerini bilmiyorum

Karından ultrasonla yaklaşık 5 bin olunca görülüyo sanırım canım, vajinal ultrasonda 1500 civarı. Hafta olarak karından 5.hafta içinde görünüyo çoğunlukla

bugün baslayacagım, döllenme olduysa da bu günlerde oldu bata 15 gün var fayda eder diye düşünüyorum

Selam canım, bende adet geçtikten 3 gün sonra 7 Şubat’ta beta hcg 535 çıkmıştı, ondan sonra bakılmadı. Keseyi de 16 Şubat’ta 5+5’ken gittiğimde görmüştük, o zaman ama beta hcg kaç olmuştu bilmiyorum. Aslında 13 Şubat’ta çağırmıştı doktor ama ben gidememiştim.

bugün baslayacagım, döllenme olduysa da bu günlerde oldu bata 15 gün var fayda eder diye düşünüyorum
Eder Allah'ın izniyle eskiler ilaç mı alıyormuş. Şimdi ne oluyor bebişlere anlamıyorum. Ama her gün iç mutlaka madem döllenme olmuş olma ihtimali var. Bi de fındık fıstık bol iyi yıkanmış taze sebze ye salata ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…