Yok ama boyle olup hamile cikanlar var simdi seni durduk yere de heveslendirmek istemeyiz tabi bilgilerine gore oyle bi tahminde bulunduk.. ya koyulasmayi takip et gun gun ya da kestirmeden kan verip onune bak o vakit Kuzum insallah vardir.. yoksa bile 2.yumurtlama ise onu degerlendir.. ya da bu haplar bunu bu sekilde cikartiyorlar...senin sonucunda mı bu sekildeydi ve hamile oldugunu ögrendin
Ben çok araştırma yaptım. Özellikle döllenme olduktan adet döneminden 2 hafta sonrasına kadar omurga gelişimi oluyor. Bu döneme faydası var. Tabiki daha sonradan da kullanımı önemli. Kullanmayan tonla insan var ama kullanmanın zararı olmaz.kullanmasak ne olur belli olana kadar?
Beta değerini bilemiyorum ama en az 6 hafta gerekir.Kızlar hamile olanlar,bilenler,önceden olmus olanlar bir sorum var..Karından ultrasonla kese ne zaman görünür?
Bunun tam şu gün diye bir vakti yok ama tahmini beta olarak biliyor musunuz?
dombili_xl sende nasıldi canım..
Selam canım, yarım olunca da 250 mg yetersiz olur bence, günd 400 mg alıyorum ben.Aaa bunu bilmiyordum çok teşekkür ederimm
haberleri almışsın zaten
5 ve üstü olması lazım. senin 30 falandır tahminimce. hadi kan verhımm peki şimdi ben kan testi yaptırsam kaç olması lazım gebe olmam için
haberleri almışsın zatengördün dimi ya?
5 ve üstü olması lazım. senin 30 falandır tahminimce. hadi kan ver
5 ustune hamile diyorlar ama 2 gorup hamile oldugunu ogrenen de gordu bu gozler:))hımm peki şimdi ben kan testi yaptırsam kaç olması lazım gebe olmam için
1500 civari vajinal gorunuyor kuzum 5000ustu de karindan :)Kızlar hamile olanlar,bilenler,önceden olmus olanlar bir sorum var..Karından ultrasonla kese ne zaman görünür?
Sen testi yaptır ve doktorunla irtibata geç en iyisi bu senin için :) bizler ne desek ikna olmayacaksın çünkühımm peki şimdi ben kan testi yaptırsam kaç olması lazım gebe olmam için
Kuzum folidoce kullanıyordum ben 400 mcg'dı o. Eşim dün eczaneden almış folbiol'u benimkinden yokmuş bu 5 mgSelam canım, yarım olunca da 250 mg yetersiz olur bence, günd 400 mg alıyorum ben.
Hamile kalinca doktor dozunu arttiriyor ve tam iciyorsun cnm oncesinde hamile kalacagin surenin uzunlugunu bilmedigin icin yarim olarak baslatiyorlar folbiol marka olanı digerlerini bilmiyorumSelam canım, yarım olunca da 250 mg yetersiz olur bence, günd 400 mg alıyorum ben.
Çok sağol canım..5 ustune hamile diyorlar ama 2 gorup hamile oldugunu ogrenen de gordu bu gozler:))
1500 civari vajinal gorunuyor kuzum 5000ustu de karindan :)
Kuzum 5 mg yarisi 2.5 mg bizim kullandigimiz 400 mcg cevirmeyi bilemedim ama ikisi ayni sey degil diye biliyorum 1mg 1000mcg diye biliyorum.Selam canım, yarım olunca da 250 mg yetersiz olur bence, günd 400 mg alıyorum ben.
peki tamam yaptırıcam testimiSen testi yaptır ve doktorunla irtibata geç en iyisi bu senin için :) bizler ne desek ikna olmayacaksın çünkü
Karından ultrasonla yaklaşık 5 bin olunca görülüyo sanırım canım, vajinal ultrasonda 1500 civarı. Hafta olarak karından 5.hafta içinde görünüyo çoğunluklaKızlar hamile olanlar,bilenler,önceden olmus olanlar bir sorum var..Karından ultrasonla kese ne zaman görünür?
bugün baslayacagım, döllenme olduysa da bu günlerde oldu bata 15 gün var fayda eder diye düşünüyorumBen çok araştırma yaptım. Özellikle döllenme olduktan adet döneminden 2 hafta sonrasına kadar omurga gelişimi oluyor. Bu döneme faydası var. Tabiki daha sonradan da kullanımı önemli. Kullanmayan tonla insan var ama kullanmanın zararı olmaz.
nerde yaptıracağına bağlı. özel hastanede versen 1 saate sonuc cıkar. devlet hastanesinde versen yarın çıkardegerine kadar söyledin yani tamam yaptırıcam kan testini de hemen sonuç vermiyorlar dimi
Selam canım, bende adet geçtikten 3 gün sonra 7 Şubat’ta beta hcg 535 çıkmıştı, ondan sonra bakılmadı. Keseyi de 16 Şubat’ta 5+5’ken gittiğimde görmüştük, o zaman ama beta hcg kaç olmuştu bilmiyorum. Aslında 13 Şubat’ta çağırmıştı doktor ama ben gidememiştim.Kızlar hamile olanlar,bilenler,önceden olmus olanlar bir sorum var..Karından ultrasonla kese ne zaman görünür?
Kuzum 5 mg yarisi 2.5 mg bizim kullandigimiz 400 mcg cevirmeyi bilemedim ama ikisi ayni sey degil diye biliyorum 1mg 1000mcg diye biliyorum.
Eder Allah'ın izniyle eskiler ilaç mı alıyormuş. Şimdi ne oluyor bebişlere anlamıyorum. Ama her gün iç mutlaka madem döllenme olmuş olma ihtimali var. Bi de fındık fıstık bol iyi yıkanmış taze sebze ye salata ye.bugün baslayacagım, döllenme olduysa da bu günlerde oldu bata 15 gün var fayda eder diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?