kızlar henüz hamile olmayanlar hepiniz folik asit kullanıyor musunuz? ben hiçbir şey kullanmıyorum yanlış mı yapıyorum? kaç ay sonra gebelik düşünenler bile başlıyor
Doktor günde bir tane demişti kuzum bana, 3 aydır kullanıyorum yan etki yapmadı bana ama markası farklı ya acaba bir problem olur mu dedimSabahlari yarim tane iç gune baslarken fazla alimı zararlı olabiliyor diye söylüyorlar
Benım de adet günüm öyle olmıstu . İnşallah gebeliktendir .Hadi inşaALLAH canım benim :) bakalım benim tiksinme durumları ne zaman gelicek. Biraz adet ağrıları gibi ağrılarım var kaskta ve vajinada. Ondan bilemiyorum hiç adet gelecek gibi
Blmiyorum en son siz kafa mı buluyonuz benle dedi
Blmiyorum en son siz kafa mı buluyonuz benle dedi
Ben de bizle mi egleniyler dedimdi :))Blmiyorum en son siz kafa mı buluyonuz benle dedi
Hamile olmaya pek hevesli değilmiş gibi de geldi bana
Folbiol un kullanim sekli yarim tane kuzum dozu fazla oldugu icinDoktor günde bir tane demişti kuzum bana, 3 aydır kullanıyorum yan etki yapmadı bana ama markası farklı ya acaba bir problem olur mu dedim
Bizim ocak hmn pencere yanı açtım pencereyı kuzum koku kalmadı .. tesekkur ederımmm canımmBen de bizle mi egleniyler dedimdi :))
Ohh kzum sana da afiyet olsun.. ayy misir kokusuna napiyorsun sirf o yuzden mis gibi misirimi patlatamiyorummm.. bizim evler eski ondan midir nedir.. agir kokuyoor.
Kız psikolojik olarak bile 5 aydır çift çift görüyomyani teste birşey görmeyince makra ypıyorsunuz sandım bu teste göre nasıl hamile oldugumu anlayıpta sevineyim r
senin sonucunda mı bu sekildeydi ve hamile oldugunu ögrendinBen de bizle mi egleniyler dedimdi :))
Ohh kzum sana da afiyet olsun.. ayy misir kokusuna napiyorsun sirf o yuzden mis gibi misirimi patlatamiyorummm.. bizim evler eski ondan midir nedir.. agir kokuyoor.
Kız psikolojik olarak bile 5 aydır çift çift görüyomsen en iyisi kan testi yaptır
Benım de adet günüm öyle olmıstu . İnşallah gebeliktendir .
Hatta dedim erken mi sevındım acaba . Eşiöede söylemiş bulundum çok üzüldüm ama gelmedi :)
Ben kullanıyorum canım korunmayı bırakmadan en az 2 ay önce başladım.kızlar henüz hamile olmayanlar hepiniz folik asit kullanıyor musunuz? ben hiçbir şey kullanmıyorum yanlış mı yapıyorum? kaç ay sonra gebelik düşünenler bile başlıyor
senin sonucunda mı bu sekildeydi ve hamile oldugunu ögrendin
Aaa bunu bilmiyordum çok teşekkür ederimmFolbiol un kullanim sekli yarim tane kuzum dozu fazla oldugu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?