Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar henüz hamile olmayanlar hepiniz folik asit kullanıyor musunuz? ben hiçbir şey kullanmıyorum yanlış mı yapıyorum? kaç ay sonra gebelik düşünenler bile başlıyor

Bende kullanmaya çalışıyorum bu ay pek kullanmadım aklıma gelmedi unuttum vs
kaldı. Ama kullanılmasında bi sakınca yok hatta bebeğin gelişimi için iyi olduğunu biliyorum.

Hadi inşaALLAH canım benim :) bakalım benim tiksinme durumları ne zaman gelicek. Biraz adet ağrıları gibi ağrılarım var kaskta ve vajinada. Ondan bilemiyorum hiç adet gelecek gibi
Benım de adet günüm öyle olmıstu . İnşallah gebeliktendir .
Hatta dedim erken mi sevındım acaba . Eşiöede söylemiş bulundum çok üzüldüm ama gelmedi :)

Ben de bizle mi egleniyler dedimdi :))
Ohh kzum sana da afiyet olsun.. ayy misir kokusuna napiyorsun sirf o yuzden mis gibi misirimi patlatamiyorummm.. bizim evler eski ondan midir nedir.. agir kokuyoor.
Bizim ocak hmn pencere yanı açtım pencereyı kuzum koku kalmadı .. tesekkur ederımmm canımm

Ben de bizle mi egleniyler dedimdi :))
Ohh kzum sana da afiyet olsun.. ayy misir kokusuna napiyorsun sirf o yuzden mis gibi misirimi patlatamiyorummm.. bizim evler eski ondan midir nedir.. agir kokuyoor.
senin sonucunda mı bu sekildeydi ve hamile oldugunu ögrendin
Kız psikolojik olarak bile 5 aydır çift çift görüyomsen en iyisi kan testi yaptır

Benım de adet günüm öyle olmıstu . İnşallah gebeliktendir .
Hatta dedim erken mi sevındım acaba . Eşiöede söylemiş bulundum çok üzüldüm ama gelmedi :)

Hadi inşaALLAH benim de öyle olur. Geçen hamileliğimde de bu ağrılar vardı ama adet günü test yapmıştım çizgiyi görmüştüm ya. Korkum yoktu rahattım hamileliktendir diye. Ama şimdi korkuyorum ya gelirse diye

kızlar henüz hamile olmayanlar hepiniz folik asit kullanıyor musunuz? ben hiçbir şey kullanmıyorum yanlış mı yapıyorum? kaç ay sonra gebelik düşünenler bile başlıyor
Ben kullanıyorum canım korunmayı bırakmadan en az 2 ay önce başladım.

hımm peki şimdi ben kan testi yaptırsam kaç olması lazım gebe olmam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…