Evet canım, ona dikkat etmemişim, folbiol’ün bayağı yüksekmiş pardonKuzum 5 mg yarisi 2.5 mg bizim kullandigimiz 400 mcg cevirmeyi bilemedim ama ikisi ayni sey degil diye biliyorum 1mg 1000mcg diye biliyorum.
Tamam canım yapayım ben 2 gün sonra yapayım diyordum ama
yarın varsa daha belirgin olur emin olamadım cünkü. ama istersen çarşambayı da bekleyebilirsinTamam canım yapayım ben 2 gün sonra yapayım diyordum ama
Tamam canım yaparsam atarım benyarın varsa daha belirgin olur emin olamadım cünkü. ama istersen çarşambayı da bekleyebilirsin
Ohhh sefan olsun hayat sana güzel vallaSağlıklı sağlıksız beslenme
Eki Görüntüle 2239126
Ben biraz film molaıs veriyorum . Gözüm üstünüzde:)
Şuan da özel bir hastaneye geldim muayne için sıra bekliyorumnerde yaptıracağına bağlı. özel hastanede versen 1 saate sonuc cıkar. devlet hastanesinde versen yarın çıkar
Görüyorum
Sağol canımOhhh sefan olsun hayat sana güzel valla
Bende büyük merakla bekliyorum yaaa:/ ama 2 gün öncede bana çok erken geliyo umutlanıyorum negatif çıksada aman daha 2 gün var zaten bidaha yaparm diyorum o stresle iyice gecikiyo testler bitiyor falanben battan 2 gün önce yapcam ama
Özledim kız siziSağol canım
Ay hadi inşallah o sendende hevesli desene :) ne guzelKızlar heyecandan bayılcam
Eşim cuma gününe randevu almış
Eh yeter artık kalp atışıda duymasakda bi görürüz dedi
Ay bayılcam sanki randevu yarın
Görünüp görünüp kayboluyosunÖzledim kız sizi
Ay bayılcamAy hadi inşallah o sendende hevesli desene :) ne guzel
Tamam ikimizde haftaya çarsamba o zamanBende büyük merakla bekliyorum yaaa:/ ama 2 gün öncede bana çok erken geliyo umutlanıyorum negatif çıksada aman daha 2 gün var zaten bidaha yaparm diyorum o stresle iyice gecikiyo testler bitiyor falanen iyisi aynı gün yapalm senle bende 1 gün önceden yapmış olayim
Doktornn adı ne ayAy bayılcam
Keşke söylemeseydi
Öyle bapıyo diye aradım sana sigorda yaptırıyorum dedi hayırdır ne sigortası dedim özel sağlık sigortası dedi . He bu arada Shahla hocayı gördüm durumunu anlattım . Cuma günnüne randevu verdi dedi
Az kzmış nerde kaldı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?