Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya ne sorun yaşadın canım çok ciddi bir şey mi? Dr gidecek vaktim yok şu an korktum
Oglende konustuk cnm.. daha oncede yazmistim. 5mg gercekten eksiklikte veriliyor var mi senin eksikligin?
Degilse gunluk 400mcg olan bir folik asit almalisin..

Garanti sonuc almis olursun canim simdi yapar yanlis sonuc alirsan cok uzulursun. Bazi insanlar da erken belli olmaya biliyor misal ben de cuma cok guzel bir fikir insallah mubbarek gunde guzel sonuc alirsin
Cumartesi bat günü, kendimi cumartesi diye şartlamıştım ama şimdi cumaya karar verdim.. İnşallah kuzucum inşallah

Oglende konustuk cnm.. daha oncede yazmistim. 5mg gercekten eksiklikte veriliyor var mi senin eksikligin?
Degilse gunluk 400mcg olan bir folik asit almalisin..
Valla abla ben işten dönerken aldım yine folidocumu, öbürü 5 mg mış bakmamışım bile hiç

Garanti sonuc almis olursun canim simdi yapar yanlis sonuc alirsan cok uzulursun. Bazi insanlar da erken belli olmaya biliyor misal ben de cuma cok guzel bir fikir insallah mubbarek gunde guzel sonuc alirsin
Sana da israr etmistik yap diye sukur cikti kac gun vardi 4 mu kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…