Garanti sonuc almis olursun canim simdi yapar yanlis sonuc alirsan cok uzulursun. Bazi insanlar da erken belli olmaya biliyor misal ben de cuma cok guzel bir fikir insallah mubbarek gunde guzel sonuc alirsinCuma yapayım diyorum kuzum sıkayım kendimi bata 1 kalmış olur en azından
Oglende konustuk cnm.. daha oncede yazmistim. 5mg gercekten eksiklikte veriliyor var mi senin eksikligin?Hadi ya ne sorun yaşadın canım çok ciddi bir şey mi? Dr gidecek vaktim yok şu an korktum
Cumartesi bat günü, kendimi cumartesi diye şartlamıştım ama şimdi cumaya karar verdim.. İnşallah kuzucum inşallahGaranti sonuc almis olursun canim simdi yapar yanlis sonuc alirsan cok uzulursun. Bazi insanlar da erken belli olmaya biliyor misal ben de cuma cok guzel bir fikir insallah mubbarek gunde guzel sonuc alirsin
Valla abla ben işten dönerken aldım yine folidocumu, öbürü 5 mg mış bakmamışım bile hiçOglende konustuk cnm.. daha oncede yazmistim. 5mg gercekten eksiklikte veriliyor var mi senin eksikligin?
Degilse gunluk 400mcg olan bir folik asit almalisin..
Yok kuzum korkucak birsey degil dedim ya benim 7 ay oldugu icin cigerlerde biraz sorun cikti cok sukur o kadar kotu bir durum degil musait zaman da gidersin doktoraHadi ya ne sorun yaşadın canım çok ciddi bir şey mi? Dr gidecek vaktim yok şu an korktum
vallahi ben gördüm. kan versene sağlık çalışanıymışsın
Bence yapTest yapmamak için kendimi odaya kitlicem şimdi, Brrk sakin ol daha 5 gün var falan diyin bana acil
Cuma varsa ki insallah vardir kesin cikar Rabbim insallah en yakin zaman da yasatir sana bu guzel duyguyuCumartesi bat günü, kendimi cumartesi diye şartlamıştım ama şimdi cumaya karar verdim.. İnşallah kuzucum inşallah
Anam elçin geldiBence yap
Yanlış kişilere yazdın
Tamam ben cuma 9 doktora gidiyorum sende sabah ilk idrarla test atatsın burayaCuma yapayım diyorum kuzum sıkayım kendimi bata 1 kalmış olur en azından
İnşallah bebeğim, rabbim isteyen kim varsa kucağını doldursun beklemek kolay değilCuma varsa ki insallah vardir kesin cikar Rabbim insallah en yakin zaman da yasatir sana bu guzel duyguyu
Sende cumaya ikna olduysan gelsin testlerTamam ben cuma 9 doktora gidiyorum sende sabah ilk idrarla test atatsın buraya
Yapiyim mi bi ovu testi daha psikopata bağlayalım burdasonucta bu testler lh hormonu artışını tespit eder. hormon artmış ki öyle çıkıyor. bu hormon hem yumurtlama döneminde hem gebelikte artabiliyor. doktorlar sevmez zaten böyle testleri :)
Eşim almış randevu kaçacak alanım kalmadıSende cumaya ikna olduysan gelsin testler
Rabbim her zaman daha iyisini bilir ama insallah cok hasret cektirmez gercekten cok zor beklemekİnşallah bebeğim, rabbim isteyen kim varsa kucağını doldursun beklemek kolay değil
Zaten az daha dursan doğurmaya gidecektin canısı enişte en doğrusunu yapmışEşim almış randevu kaçacak alanım kalmadı
Ayyy insallah kalp atislarinida duyarsin canim bir hafta sonra gel olayini yasamazsinEşim almış randevu kaçacak alanım kalmadı
Sana da israr etmistik yap diye sukur cikti kac gun vardi 4 mu kuzum.Garanti sonuc almis olursun canim simdi yapar yanlis sonuc alirsan cok uzulursun. Bazi insanlar da erken belli olmaya biliyor misal ben de cuma cok guzel bir fikir insallah mubbarek gunde guzel sonuc alirsin
Bana kalsa evet cinsiyete falan giderdimZaten az daha dursan doğurmaya gidecektin canısı enişte en doğrusunu yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?