Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza.bu grubu çok sevdim bende durumumu paylaşmak istedim.31 yaşındaym 6 yaşında oğlum var 1 buçuk senedir ikinci Çocuk için uğraşıyoruz.benimde bugün 20.gün yaklaşık 27 gün döngüm.son 7deyim yani.cuma gününe kdr gelen giden olmazsa bende test yapmayı düşünüyorum.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

Birde şunu sormak istiyorum.dün yani 19.gün çok ağrım oldu.acaba yumurtammı çatladı yoksa yerleşmemi oldu.19 çatlama için geç mi sizce.belki çatlamadr die değerlendrdk.

Hoşgeldiniz. Ben de yeni sayılırım. Allah gönlünüze göre versin.

kuzmm fazlaa sıvı alımına dikkat edemiyormm amaaa herhalde 17 sinde yumrtlamaa porgrama görede öyleee amaa baklm kuzmmm.

Bu arada Elazığdan istanbulaa uçuyormm bu perşembeee kafamızı dağıtcazz eşimle ben bunu hak ettik benceee ordan izmirre eskişehir ve karadeniz turu testleride keşke almayaydımm mecbr sekilde yapıuorrmmm yoksaa bu ayy kafamı dinlicemmm

Kizlar konu disi belki ama klomene basliycaz biz bat 1mart 3. Gununde klomen tedavisi yapalim dedi dr. Bu ayda fos cikti yani anlayacaginiz. Klomenle ayni anda uygulayabilecegim bi kür varmidir. Yani dokunmayacak falan

Ben daha önce doktoruma sormuştum. İlaçla bu tarz takviyeler kullanma demişti canım

Birde şunu sormak istiyorum.dün yani 19.gün çok ağrım oldu.acaba yumurtammı çatladı yoksa yerleşmemi oldu.19 çatlama için geç mi sizce.belki çatlamadr die değerlendrdk.
19. Evet çatlama için geç ama tam geçte diyemem bazı bunyeler 2 defa yumurtluyor .

Aramıza hoşgeldin

Resmini atabilir misin
Bide ogluna verdiğin sizinkiyle aynı mı
Bizimki suya atılan tablet canım içinde 15 tane var günde 1 tane içiliyor. Benim endokrin dr um önerdi kara mürver özütü.
Oğlana şurup. 4 yaş üstü normalde ama bizim tontik kg su boyu uyduğu için kullanabilir dedi dr u. 3 gün çnce başladı ondada boğaz ağrısı halsizdi hapşırıyordu 3 gündür veriyorum hiçbirşeyi kalmadı şükür :) kış boyunca ara ara d vitamini de veriyorum oğlana.

Maşallahh bebişine canım :) O normal gölge gibi.bişey canım merak etme sen. Aceleden yada aşağıdan bastırarak kaydırarak çıktı almış gibi.
K
Allah korusun kanama alanı falan olsa daha yaygın çizgi halde siyah görüntü olırdu seninki normal rahim içinde değil zaten aşağılarda olduğu için rahim ağzı boşluğu falan da olabilir

Şimdiden iyi gezmeler caniim..ruha da bedene de kafa dağıtmak öyle iyi geliyor ki Size de iyi gelsin inşallah,bolca egleniin

Gunaydiin kizlar

Caniim çok sagolEvet ilk dediğin gibi geldi bana da canım..rahim ağzı boşluğu da olabilir tabi..çok şükür ama..
Ve teşekkür ederiim insallah şubat bitiyor sonra gelsin Mart,ooh yeni testler ve güzel haberleer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…