- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Bu ay bir fena oldum niyeyse, zerre kadar da belirtim yok halbuki alıştırmam lazım kendimi ama.. Yaa iyi ki varsınızstrese sokma kendini kızarım bak
Töbe de kızz :)Heyecandan çalışamıyorum daha teste 3 gün var inşallah kalp krizi geçirmem
yazık valla benden heyecanlı o
Ayy yazık adama
Canım asla bişey ıstemıyor . Ama acıkıyorum sureklı .Canının istediği birşeyler oluyor mu peki canimBelki sabah sabah gormek kötü yapmistir
Tövbe tövbeTöbe de kızz :)
herkes bir değil belirtisiz de olabilir kuzuBu ay bir fena oldum niyeyse, zerre kadar da belirtim yok halbuki alıştırmam lazım kendimi ama.. Yaa iyi ki varsınız
ye ye. yüceaytaçta yiyebilirsin serhatta yiyebilirsin.Turu hep atıyorum da köftesini daha hiç yemedim.Yalniz ününü duymuştum artık yemek şart oldu canımsahiden tam yaşanacak şehir,dertsiz,kalabaliksiz
Kız etmem mıı yemın ederım hepinize ediyorum .Tövbe tövbeAy Elçin dua et bana noluur
Benden çok araştırıyor eşimde.. bu oldumu şu oldumuyazık valla benden heyecanlı o
Küçücük şehir kesin karsilasmisizdir da bizye ye. yüceaytaçta yiyebilirsin serhatta yiyebilirsin.
süzülmüşlerden peynir al kayalı kooperatifinden sucuk al köy ekmeği al D:
ben biliyom hepsini nerde ne var
sucugu köftesi peyniri harika. biz geldikçe hep alırız zaten cok sık geliriz
Hiç yok benimde canım..Ama su önemli sahiden ya.Zorla içiyorum su hiç sevmemCanım asla bişey ıstemıyor . Ama acıkıyorum sureklı .
Şuan mercımek çorbası içiyorm .
Kusma ihtımalıme karşılık sıvı tuketmeye özen gosterıyorum .
Senın varmı aşerdiğin :)
ya inşallahhhhhherkes bir değil belirtisiz de olabilir kuzu
Sabah 7 buçukta kalkıyorum kuzum kalkar kalkmaz yaparım.. Sana kurban olurum Allah razı olsunKız etmem mıı yemın ederım hepinize ediyorum .
Szinde bana ettgınızı bılıyorum cunku
Allahım nolur hayırlı haberlerle gelelım ..
Sabah kaçta yapcan testıı ?
Ben haber yollatırım sızebekletmeyin cuma günü bizi kızlar
Canım benide eklermisin bat 4 şubat.3 gün kala cuma günü test yapmayı düşünüyorumListe de olmayıp eklenmek ısteyenler bu mesajı alıntılayıp bat tarıhleırnı yazsın lutfen pc deyım hemen ekliyeyım listeye
Pardon 4 mart batCanım benide eklermisin bat 4 şubat.3 gün kala cuma günü test yapmayı düşünüyorum
Suyu cok icmen lazim kuzum.aklıma takılan şuana kaar bişey olmadı .
Allahın iznyle keseme bakayım .
Belki şeyı söyluyebılırm .
2 gundur sabah idrar yaptıktan sonra yanma oluyor .
Su içmediğim için kesın . Normalde gunuk 1 2 bardak içederim .
şmdi 1.5 litre faalan içiyorum ama sanıırm daha faza içmem lazımmış :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?