Ay hadi inşallahhh kuzumm yaaaaHadi Allah sonumuzu hayır etsin, iki de bir tuvalete gidiyorum adet mi oldum diye ağrıdan. Hadi inşallah size yarın çift çizgi vereyimm
Kuzum belirti sonucu kötü olcak diye bişey yok .Kimyasal mı? Ay Elçin'de ilk gebeliğimde oldu şimdi yok demişti.Ama sonuç olarak belirti yani di mi
Merhaba canımmmerhaba
Ah kuzum inşallah şu çizgileri bi çiftlesem... Kız sen heyecanlı mısın cumaya bi şey kalmadıııKuzum belirti sonucu kötü olcak diye bişey yok .
Sonucta gebelik belirtisi benımki zaten baya ilerlemişti ama sonradan bebeğim sağlıksız oldugu için kaybettim .
Senınki inşallaahh sağlıkla büyür
kötü düşünme evet belirti ama kötü olcak diye birşey yokkiKimyasal mı? Ay Elçin'de ilk gebeliğimde oldu şimdi yok demişti.Ama sonuç olarak belirti yani di mi
Ay deme heyecandan kalbim çıkarAh kuzum inşallah şu çizgileri bi çiftlesem... Kız sen heyecanlı mısın cumaya bi şey kalmadııı
Ay inşallah kuzucum. Öyle bir ağrım var ki saat başı adet oldum sanıyorumkötü düşünme evet belirti ama kötü olcak diye birşey yokki
Anlıyorum bacım bana da test dedikçe ter basıyor, git gel bize fotoğraflarla pıt pıt minnak kalp atışlarıyla geelAy deme heyecandan kalbim çıkar
Düşünmemeye çalışıyorum düşününce elim ayağıma giriyo :)
Ay allahım inşallah yaAnlıyorum bacım bana da test dedikçe ter basıyor, git gel bize fotoğraflarla pıt pıt minnak kalp atışlarıyla geel
İnşallah dediğimiz gibi olur canım bakılım yarın sabahEvet kuzum takip ettiğim program bebeğiniz kalp atışlarını ultrason da görebilirsiniz yazıyor . İnşallah doktorlar dinleymesede görebilirler kalp atışını
Hastaneye ne zaman gidiyordun canım ya :)Ayy ne uyumuşşuumm yaaaa
Gece yatmak bilmşyorum sabah kalkmak yazık eşimde geç kaldı
A.selam kuuzzuumm minnağımm annesine bol bol uyku uyutuyor :))
İyice ben geldim anneee diye bağırmaya başladı
Kuzumm sanki görüyorum . Sen görüyormusun ? Önemli olan senın görmen çünkü bazen ben görüp buraya atıyodum bazı arkadaşlar görmüyodu
Cuma 9Hastaneye ne zaman gidiyordun canım ya :)
Ay inşallah kuzucum. Öyle bir ağrım var ki saat başı adet oldum sanıyorum
Yarın değil sonraki gün yaniiiiCuma 9
Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahhh... Vallahi üşüttüm diyordum bunlarında belirti olduğunu duydum ya niye olmasın ki diyorumevrene pozitif enerjiiii gönder çağırma tatlım kötüyü..wcden çıkamıyordum ben vallahi yapcam diye
Ay kız öyle gün verme heyecan basıyoYarın değil sonraki gün yaniiii
işte bu! :)))Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahhh... Vallahi üşüttüm diyordum bunlarında belirti olduğunu duydum ya niye olmasın ki diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?