Ayy ne uyumuşşuumm yaaaaKızlar Elçin nerde görünmüyor haberi olan var mı?
A.selam kuuzzuumm minnağımm annesine bol bol uyku uyutuyor :))misafirim gelicek kızlar önemli bisey olursa beni etiketlemeyi unutmayın uykucu elcine de çok selamımı söyleyin
Kuzumm sanki görüyorum . Sen görüyormusun ? Önemli olan senın görmen çünkü bazen ben görüp buraya atıyodum bazı arkadaşlar görmüyodu@morcivertkediH E kuzularim bu testi yaptım sabah ama yok dedim sonra 5-10dk sonra dedim tekrar bakayım sanki geçen seferki ilk testime benzettim ve adet zamanım da belirsiz şuan şüphelendigim ilişkiye göre 11. Gün bugün bı cuma günü tekrar yapacağım da sol kasigima 2-3 gündür belirgin ağrı var
bende valla sabah girer girmez hepsini okuyomne konusmussunuzzz yaaaa
Bişeyden geri kalmamak için okuya okuya geldim ..
arkamdan uykucu diyenleri gördümmm
Yok bebeğim perşembe sabahına karar verdim, kızlar gaza getirdi
Ay gece uyuyamadım . Sabahta kalkamadım . Camış gibi uyumusumbende valla sabah girer girmez hepsini okuyom
Bence kesin var cunku cok belli hayırlı olsun darısı bize ınsallahh :)
Ayy bu belirtierrrYok bebeğim perşembe sabahına karar verdim, kızlar gaza getirdiZaten sağlı sollu ilginç bir kasık ağrım var, bi de af edersin dün geceden beri kabızım kız test ziyan etcem galiba
olsun dinlen bebişin var artık seninnnn kimse bişi diyemez özgürsünAy gece uyuyamadım . Sabahta kalkamadım . Camış gibi uyumusumkeşke cumaya kadar uyusam kimse uyandırmasa
Amann eşim hasta ya daha özgürlüğümü sürdüremiyorumolsun dinlen bebişin var artık seninnnn kimse bişi diyemez özgürsün
Kasık batması ve kabızlıkAnam nasıl yaniiiiii ben üşüttüm diyom
leonunannesi canım testin evet daha belirgin olmuş maşalllaahh sağlıkla ilerlesin inşallah
Olmaz mı gaz? aboov hemi de nasılKasık batması ve kabızlık
Gaz varmı ?
Anlıuorum senı canım bende tam koyulaşmadan inanamamıştıİnşaAllah canım ya hala tam sevinemiyorum koyu değil ya bakalım yarın ne olacak
Ay bende gazman gibi dolaşıyırdumOlmaz mı gaz? aboov hemi de nasılKız kabızdan gazdan belirti olur mu anaaaammmmm
Dün eşim kalktı yanımdan karşı koltuğa oturdu ay napim tutamıyorumAy bende gazman gibi dolaşıyırdum
Hala öyle dün altyan üstten fenaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?