Ne zor dimi ya hamile kalana kadar hamile miyim olacak miyim die heyecan sonra kalbinin atışını duyacak miyim , yuzunu gorecek miyim , cinsiyeti ne olacak, kime benzeyecek, ne zaman doğacak, nasıl yürüyecek nasıl konuşacak oooy :)Ay kız öyle gün verme heyecan basıyo
Karnıma ağrı girdi
Evet hep bşr beklemeye geçiyoruzzzNe zor dimi ya hamile kalana kadar hamile miyim olacak miyim die heyecan sonra kalbinin atışını duyacak miyim , yuzunu gorecek miyim , cinsiyeti ne olacak, kime benzeyecek, ne zaman doğacak, nasıl yürüyecek nasıl konuşacak oooy :)
Kız tabi niye olmasın belki de vardır ay heyecanlandım ben şimdi sabaha kadar yerim sizi burda beni eylemeniz gerekebilirişte bu! :)))
Kız tabi niye olmasın belki de vardır ay heyecanlandım ben şimdi sabaha kadar yerim sizi burda beni eylemeniz gerekebilir
Allahm nasıp etsin de hepsi güzel bunlarinEvet hep bşr beklemeye geçiyoruzzz
Bat beklerken o son bekleme sanıyoruz ama aslında o ilk adım
Al benden de o kadar. Normalde testi cuma yapacaktım, cuma doktora gidecek test yapacak arkadaşlar var hani bende negatif çıkarsa onlara sevinirken derdimi unuturum diye.. İnşallah rüyanda gördüklerinin gerçeğini yaşarsın canımmşuraya üye oldum olalı kalbim pır pır.. yazılanlar içimi umut dolduruyor.. bir başkasının sevinci benimde sevincim oldu.. aylardır umudumu yitirmek üzereydim neden neden diye içimi kemirip duruyordum. deşarj oluyorum resmen heyecanıda cabası.. bütün gece rüyamda test yaptım çift çift çizgiler
Al benden de o kadar. Normalde testi cuma yapacaktım, cuma doktora gidecek test yapacak arkadaşlar var hani bende negatif çıkarsa onlara sevinirken derdimi unuturum diye.. İnşallah rüyanda gördüklerinin gerçeğini yaşarsın canımm
Valla beni ikna ettiler yarın sabahabenim bata daha yığınla var.. dün erken gebelik testi aldım toplutotem yaptım yapcam cuma günü bende ilk testi
aynı gün batımız bende pazar günü baslıycam teste bata 9 varkenbenim bata daha yığınla var.. dün erken gebelik testi aldım toplutotem yaptım yapcam cuma günü bende ilk testi
Valla beni ikna ettiler yarın sabaha
aynı gün batımız bende pazar günü baslıycam teste bata 9 varken
hangi marka aldın canım kaç tl yebenim bata daha yığınla var.. dün erken gebelik testi aldım toplutotem yaptım yapcam cuma günü bende ilk testi
ben sakladım valla çekmeceye kızıyor kafaya taktın diyeeşim dalga geçiyor artık benle, kafayı yedin napcan bu kadar testi diyededim sen anlamazsın kızlarla aramız da
days comford erken gebelik 6'lı ilişkiden 5 gün sonrasına kadar gösteriyormuşmuş...hangi marka aldın canım kaç tl ye
bende alim ya öbür türlü cok tutuyo eczaneden alınca
https://urun.n11.com/gebelik-ve-ovulasyon-testleri/laboquick-10-adet-gebelik-testi-P179551407hangi marka aldın canım kaç tl ye
bende alim ya öbür türlü cok tutuyo eczaneden alınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?