Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kız öyle gün verme heyecan basıyo
Karnıma ağrı girdi
Ne zor dimi ya hamile kalana kadar hamile miyim olacak miyim die heyecan sonra kalbinin atışını duyacak miyim , yuzunu gorecek miyim , cinsiyeti ne olacak, kime benzeyecek, ne zaman doğacak, nasıl yürüyecek nasıl konuşacak oooy :)

Evet hep bşr beklemeye geçiyoruzzz
Bat beklerken o son bekleme sanıyoruz ama aslında o ilk adım

Kız tabi niye olmasın belki de vardır ay heyecanlandım ben şimdi sabaha kadar yerim sizi burda beni eylemeniz gerekebilir

şuraya üye oldum olalı kalbim pır pır.. yazılanlar içimi umut dolduruyor.. bir başkasının sevinci benimde sevincim oldu.. aylardır umudumu yitirmek üzereydim neden neden diye içimi kemirip duruyordum. deşarj oluyorum resmen heyecanıda cabası.. bütün gece rüyamda test yaptım çift çift çizgiler

Al benden de o kadar. Normalde testi cuma yapacaktım, cuma doktora gidecek test yapacak arkadaşlar var hani bende negatif çıkarsa onlara sevinirken derdimi unuturum diye.. İnşallah rüyanda gördüklerinin gerçeğini yaşarsın canımm

benim bata daha yığınla var.. dün erken gebelik testi aldım toplu totem yaptım yapcam cuma günü bende ilk testi

hangi marka aldın canım kaç tl ye
bende alim ya öbür türlü cok tutuyo eczaneden alınca
days comford erken gebelik 6'lı ilişkiden 5 gün sonrasına kadar gösteriyormuşmuş... 57 tl di +kargo ücreti n11 den aldım ama oradaki o marketin son ürünüydü kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…