Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım soluk bir çizgi görüyorum ama bekleyeceğim tabi emin olmak için tekrar yapacağım morcivertkedi üzerinde oynuyordu ya onu yapmaya çalıştim bulamadım bide öyle bakayım diye ama ben görüyorum insallah varsa da sağlıklı olur yoksa adet olayım yeni bir aya başlayalım insallah

ergenliğinde bile sivilce bilmeyen ben sivilcelendim. kücük kücük ama beni rahatsız ediyor. yüzüm soyuluyo gibi damalarım çıkmış bi değiştim yani
Sey derler kiz bebek annenin guzelligini alir erkek bebekte anneye guzeligini verirmis belkide minos bir kizin olacagi icin olabilir. Yine Rabbim gunlundekini hayirli kilip nasip eder insallah canim.

Canım onun misafirleri varmıs bugun müsait olunca yapar kesin

Tabi canim oyle ama soylede bir gercek var ki sigara spermin kalitesini dusuruyor canim tabi Rabbim isterse nasip eder ama onlem almakta onemli.

Valla kuzum benım aynıları oldu ilk gebelikte .
İkince genelikte kabız olmadım ama aşırı gazım vardı .
Hadi Allah sonumuzu hayır etsin, iki de bir tuvalete gidiyorum adet mi oldum diye ağrıdan. Hadi inşallah size yarın çift çizgi vereyimm

İnşallah ya Allahım hayırlısı versin
Evet kuzum takip ettiğim program bebeğiniz kalp atışlarını ultrason da görebilirsiniz yazıyor . İnşallah doktorlar dinleymesede görebilirler kalp atışını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…