Bende diyorum ben yapmıyorum çocuğun yapıyo diyorumDün eşim kalktı yanımdan karşı koltuğa oturdu ay napim tutamıyorum
hahahaahDün eşim kalktı yanımdan karşı koltuğa oturdu ay napim tutamıyorum
zaten onlardan bize bişe yapmaya meydan kalmazki D:Amann eşim hasta ya daha özgürlüğümü sürdüremiyorum
Sen yolu bulmuşsun bacım bende o da yok baya belli benim yaptığımBende diyorum ben yapmıyorum çocuğun yapıyo diyorum
Canım soluk bir çizgi görüyorum ama bekleyeceğim tabi emin olmak için tekrar yapacağımAyy ne uyumuşşuumm yaaaa
Gece yatmak bilmşyorum sabah kalkmak yazık eşimde geç kaldı
A.selam kuuzzuumm minnağımm annesine bol bol uyku uyutuyor :))
İyice ben geldim anneee diye bağırmaya başladı
Kuzumm sanki görüyorum . Sen görüyormusun ? Önemli olan senın görmen çünkü bazen ben görüp buraya atıyodum bazı arkadaşlar görmüyodu
Sorma hergun oran ağrıyo buram ağrıyo dşyozaten onlardan bize bişe yapmaya meydan kalmazki D:
senden fazla hamiledir şimdi
Yarın sabah yapta kesinleşsinSen yolu bulmuşsun bacım bende o da yok baya belli benim yaptığım
Sey derler kiz bebek annenin guzelligini alir erkek bebekte anneye guzeligini verirmis belkide minos bir kizin olacagi icin olabilir. Yine Rabbim gunlundekini hayirli kilip nasip eder insallah canim.ergenliğinde bile sivilce bilmeyen ben sivilcelendim. kücük kücük ama beni rahatsız ediyor. yüzüm soyuluyo gibi damalarım çıkmış bi değiştim yani
Canım onun misafirleri varmıs bugun müsait olunca yapar kesinCanım soluk bir çizgi görüyorum ama bekleyeceğim tabi emin olmak için tekrar yapacağımmorcivertkedi üzerinde oynuyordu ya onu yapmaya çalıştim bulamadım bide öyle bakayım diye ama ben görüyorum insallah varsa da sağlıklı olur yoksa adet olayım yeni bir aya başlayalım insallah
Ay hadi inşallah ya hayırlısıyla... Elçin kız cidden bu kabızlık gaz kasık ağrısı falan belirti mi ya olabilir mi yaniYarın sabah yapta kesinleşsin
Valla kuzum benım aynıları oldu ilk gebelikte .Ay hadi inşallah ya hayırlısıyla... Elçin kız cidden bu kabızlık gaz kasık ağrısı falan belirti mi ya olabilir mi yani
Tabi canim oyle ama soylede bir gercek var ki sigara spermin kalitesini dusuruyor canim tabi Rabbim isterse nasip eder ama onlem almakta onemli.İşte bari azaltsalar canım ya. Veren Allah her türlü verir biliyorum oğlumda bende içiyodum eşimde içiyodu ben öğrenince bırakmıştım çok şükür bi daha da başlamadım. Yani olacaksa olur ama bari azaltsalar biraz
Hayırlı haberlerle gel inşallah kuzuummmKalbim yerinden cıkıcak ya yarın randevu var bana çok dua edin kızlar
Ay hadi inşallah ya hayırlısıyla... Elçin kız cidden bu kabızlık gaz kasık ağrısı falan belirti mi ya olabilir mi yani
Hadi Allah sonumuzu hayır etsin, iki de bir tuvalete gidiyorum adet mi oldum diye ağrıdan. Hadi inşallah size yarın çift çizgi vereyimmValla kuzum benım aynıları oldu ilk gebelikte .
İkince genelikte kabız olmadım ama aşırı gazım vardı .
Evet kuzum takip ettiğim program bebeğiniz kalp atışlarını ultrason da görebilirsiniz yazıyor . İnşallah doktorlar dinleymesede görebilirler kalp atışınıİnşallah ya Allahım hayırlısı versin
Kimyasal mı? Ay Elçin'de ilk gebeliğimde oldu şimdi yok demişti.benim kimsalda da olmuştu kabızlık ve gaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?