Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H E Beni de al listeye canım adet tarihi bekliyorum tabi , öncesinde bir deneme yapıcam ovulosyon testi olmadan inşallah tutar Kürtaj snrası hemen hamile kalan çok olmuş
Kuzum sen bilirsin ama ben önermem adet görmeden hamıle kalmanı .
Rahım kendını ilk adette bir toparlasın bırak

Yok bebeğim perşembe sabahına karar verdim, kızlar gaza getirdi Zaten sağlı sollu ilginç bir kasık ağrım var, bi de af edersin dün geceden beri kabızım kız test ziyan etcem galiba

Iki gündür bende kabizim bide sağ belimde acaip ağrı var afedersin büyük abdesti bile yapamıyorum canim çok yanıyor bel ağrımda var ayriyetten ama eve gidince uzanınca hiç birseyim kalmıyor

ay gördüm sanki gölgemsi gibi oynıyım biraz üstünde
Acaba sen daha döllenme aşamasını da mi görmeye başladın ovu siliklesmis evet ama catlayali 3 gün oldu hala çizgi çıkması normal mi acep
3 gün olmamıstır yaa sende

Kuzum sen bilirsin ama ben önermem adet görmeden hamıle kalmanı .
Rahım kendını ilk adette bir toparlasın bırak
öyle mi dersin hemşire bna 15 gün ama bana kalırsa 1 ay dedi , 13. gün bguün 17gün snra 1 ay olcak inşallah

öyle mi dersin hemşire bna 15 gün ama bana kalırsa 1 ay dedi , 13. gün bguün 17gün snra 1 ay olcak inşallah
Zaten 15 20 gün ilişki yasak Allah korusun mikrop kaparsın .
Benım 20 günden sonra bile ara kanamalarım oldu .
Benım reglim kürtaş sonrası 35. Günde geldi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…