Dikkat ediyorum kuuzm merak etmeyın yormuyorum kendımıkız fazla eğilip kalkma
Kuzum henuz pik olmamış mı ?
Ben 5 tlye alıyorum eczaneden .yaa ben şimdiye kadar eczaneden tanesini 20 tlden aşağı almadım. :/
Kuzum sen bilirsin ama ben önermem adet görmeden hamıle kalmanı .H E Beni de al listeye canım adet tarihi bekliyorum tabi , öncesinde bir deneme yapıcam ovulosyon testi olmadan inşallah tutar Kürtaj snrası hemen hamile kalan çok olmuş
Ben 5 tlye alıyorum eczaneden .
Markası ovula
Yok bebeğim perşembe sabahına karar verdim, kızlar gaza getirdiZaten sağlı sollu ilginç bir kasık ağrım var, bi de af edersin dün geceden beri kabızım kız test ziyan etcem galiba
Canım normal test ama erkenleri bilmiyorum hiç almadımvallahi ben hiç çanakkalede 5 tlye denk gelmedim..
ay gördüm sanki gölgemsi gibi oynıyım biraz üstündemorcivertkedi H E kuzularim bu testi yaptım sabah ama yok dedim sonra 5-10dk sonra dedim tekrar bakayım sanki geçen seferki ilk testime benzettim ve adet zamanım da belirsiz şuan şüphelendigim ilişkiye göre 11. Gün bugün bı cuma günü tekrar yapacağım da sol kasigima 2-3 gündür belirgin ağrı var
3 gün olmamıstır yaa sendeAcaba sen daha döllenme aşamasını da mi görmeye başladınovu siliklesmis evet ama catlayali 3 gün oldu hala çizgi çıkması normal mi acep
Canım normal test ama erkenleri bilmiyorum hiç almadım
Ay para tuzağı zaten sallaCanım normal test ama erkenleri bilmiyorum hiç almadım
Valla benım normal testle biliyosun 6 kala çıktı .Ay para tuzağı zaten salla
Kz evde varsa alma daha fazlabirde o markayı araştırayım da alayım bari.. ev eczane deposuna dönsün
öyle mi dersin hemşire bna 15 gün ama bana kalırsa 1 ay dedi , 13. gün bguün 17gün snra 1 ay olcak inşallahKuzum sen bilirsin ama ben önermem adet görmeden hamıle kalmanı .
Rahım kendını ilk adette bir toparlasın bırak
Zaten 15 20 gün ilişki yasak Allah korusun mikrop kaparsın .öyle mi dersin hemşire bna 15 gün ama bana kalırsa 1 ay dedi , 13. gün bguün 17gün snra 1 ay olcak inşallah
Yarın sabah bende test yapacam :)Kız sabaha zor ikna ettim kendimi, sabah olsun sabah ayyy çok heyecanlıyımmm
Ay işte bu normalde bakınca da o çizgi gözüküyor da emin olamıyorum
Yaa benı cuma güünü yalnız mı bırakcanızYarın sabah bende test yapacam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?