Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten 15 20 gün ilişki yasak Allah korusun mikrop kaparsın .
Benım 20 günden sonra bile ara kanamalarım oldu .
Benım reglim kürtaş sonrası 35. Günde geldi canım
hadi ya bakalım ne zaman gelcek , doktor 10 günde biter dedi , dediği gibi lekelenmelerim 10.günde bitti. Bebek aspirini verdi kanımı sulandırması için , folik asite de devam ... bakalım 20 gün sonra o zaman hemen gelsin de , allahım bu kez sağlık bebiş nasip etsin.

Hadi inşallah
2 gebe haberiyle gidem
Cuam gunude maria26 ım yapsın . 3. Gebem sonra sırasıyla butun batı gelenler çift çizgilerle güne başlasınnn
Canım bende cuma günü tekrar test yapacağım koyulaşma olursa kan vermeye gideceğim

Aminn aminn kuzum inşallahh

Valla benım normal testle biliyosun 6 kala çıktı .
Bence hiç gerek yok o para tuzağı ürünlere
Aynen öyle canım, arkadaşlara da söyledim zaten, normalin hassasiyeti 20 hcg ise hassasınki de taş çatlasa 10-15 hcg olabilir, o kadarcık fark için ayrı ürün çıkarmak bile kandırmaca bence

Hadi inşallah
2 gebe haberiyle gidem
Cuam gunude maria26 ım yapsın . 3. Gebem sonra sırasıyla butun batı gelenler çift çizgilerle güne başlasınnn
Prodiktor erken gebelik testi var bide normal labo hangisiyle yapsam acaba yarın bata 5 var

Kızlar ben bildiğiniz regl olacakmışım gibi ağrı çekiyorum kasıklarım belim.. Az önce lavaboya gittim peçeteyle silince açık kahve bi şey geldi katı değil ama ya inşallah regl değildir

@Almilaaazey kuzum benim de öyle bugün başladı sabah daha bata 3 var halbuki işteyim şu an mesela sabit durunca otururken falan çok az oluyor ayağa kalkınca hafif artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…