Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kötü düşünmek yok kasık ağrısı belirti de olabilir canım
Az önce lavaboya gittim peçeteyle silince çok açık kahve bir şey geldi peçeteye çok çok azdı katı değildi, inşallah regl değildir canım ya

Kızlar ben bildiğiniz regl olacakmışım gibi ağrı çekiyorum kasıklarım belim.. Az önce lavaboya gittim peçeteyle silince açık kahve bi şey geldi katı değil ama ya inşallah regl değildir
Ayy deme insallah yerlestim ben kanamasi olsunn sokmesiinnn adet olmasinnn

Ayy deme insallah yerlestim ben kanamasi olsunn sokmesiinnn adet olmasinnn
Yaaa abla inşallah adet gibi de değildi zaten sıvı çok çok açık bi kahverengi, çamaşıra falan bulaşmadı kesinlikle, peçeteyle silince geldi. Ağrı da çekiyorum ya aklım çıktı regl başlıyor diye

Vaalla benim de oyle olur ilk sildigimde peceteye gelir sonrada soker ayyy sen ovu yapmadin mi erken gelebilir mi?

Kızlar ben bildiğiniz regl olacakmışım gibi ağrı çekiyorum kasıklarım belim.. Az önce lavaboya gittim peçeteyle silince açık kahve bi şey geldi katı değil ama ya inşallah regl değildir
kız ben sana kötü enerji yok demedim mii oturuyordur inşallah yerine

kız ben sana kötü enerji yok demedim mii oturuyordur inşallah yerine
Ayy bir an ruhum çekildi yerinden yemin ederim, benim adetlerim böyle başlamaz aslında keskin bir ağrı gelir direkt anlarım zaten kıpkırmızı olur o an, yine de bi şey oldum. İnşallahhh bebiş yerleşiyordur nolur nolur

inşalahhh evrene pozitif enerjiiii

Benim de adet sanmistim dediğin gibi yerleşme olmuştu. Inşallah öyledir bekle bakalım aksama belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…