- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Ben inşallah regl olmam kuzum ya yapamadan testi, baya olcak gibiyim kasıklarım ağrıyor
kötü düşünmek yok kasık ağrısı belirti de olabilir canımBen inşallah regl olmam kuzum ya yapamadan testi, baya olcak gibiyim kasıklarım ağrıyor
Az önce lavaboya gittim peçeteyle silince çok açık kahve bir şey geldi peçeteye çok çok azdı katı değildi, inşallah regl değildir canım yakötü düşünmek yok kasık ağrısı belirti de olabilir canım
Ayy deme insallah yerlestim ben kanamasi olsunn sokmesiinnn adet olmasinnnKızlar ben bildiğiniz regl olacakmışım gibi ağrı çekiyorum kasıklarım belim.. Az önce lavaboya gittim peçeteyle silince açık kahve bi şey geldi katı değil ama ya inşallah regl değildir
Yaaa abla inşallah adet gibi de değildi zaten sıvı çok çok açık bi kahverengi, çamaşıra falan bulaşmadı kesinlikle, peçeteyle silince geldi. Ağrı da çekiyorum ya aklım çıktı regl başlıyor diyeAyy deme insallah yerlestim ben kanamasi olsunn sokmesiinnn adet olmasinnn
yerlesme olabilir canım insallah öyledir.Az önce lavaboya gittim peçeteyle silince çok açık kahve bir şey geldi peçeteye çok çok azdı katı değildi, inşallah regl değildir canım ya
İnşallah kuzum benim inşallah dua edin çok gerildim vallahi, test yapamadan daha..yerlesme olabilir canım insallah öyledir.
sabah ola hayrola içini rahat tut canımİnşallah kuzum benim inşallah dua edin çok gerildim vallahi, test yapamadan daha..
Vaalla benim de oyle olur ilk sildigimde peceteye gelir sonrada soker ayyy sen ovu yapmadin mi erken gelebilir mi?Yaaa abla inşallah adet gibi de değildi zaten sıvı çok çok açık bi kahverengi, çamaşıra falan bulaşmadı kesinlikle, peçeteyle silince geldi. Ağrı da çekiyorum ya aklım çıktı regl başlıyor diye
Yok valla abla ayın 15'inde kapattım ovü olayını 13 pik 14 çatladı ya daha gerek yok demiştim, ay inşallah sökmez yaVaalla benim de oyle olur ilk sildigimde peceteye gelir sonrada soker ayyy sen ovu yapmadin mi erken gelebilir mi?
20 21 22 23 te yaptığım testler hep pozitifti 21 de pik olmuştum galiba 6 gün olmuş işteay gördüm sanki gölgemsi gibi oynıyım biraz üstünde
3 gün olmamıstır yaa sende
kız ben sana kötü enerji yok demedim miiKızlar ben bildiğiniz regl olacakmışım gibi ağrı çekiyorum kasıklarım belim.. Az önce lavaboya gittim peçeteyle silince açık kahve bi şey geldi katı değil ama ya inşallah regl değildir
Adet olmazsam akşama kadar eve gidince ovü yapsam anlaşılır mı ki acaba, fikre bak iyice deli gibi yaptım kendimiInsallah canim.. haber et merak ettim.
Ayy bir an ruhum çekildi yerinden yemin ederim, benim adetlerim böyle başlamaz aslında keskin bir ağrı gelir direkt anlarım zaten kıpkırmızı olur o an, yine de bi şey oldum. İnşallahhh bebiş yerleşiyordur nolur nolurkız ben sana kötü enerji yok demedim miioturuyordur inşallah yerine
inşalahhh evrene pozitif enerjiiiiAyy bir an ruhum çekildi yerinden yemin ederim, benim adetlerim böyle başlamaz aslında keskin bir ağrı gelir direkt anlarım zaten kıpkırmızı olur o an, yine de bi şey oldum. İnşallahhh bebiş yerleşiyordur nolur nolur
Aynen abla ben bi ovü yapayım siz yorumlayın banaEvet ovu yap sen bakalim nasil cikacak?
Canımsıninşalahhh evrene pozitif enerjiiii
Benim de adet sanmistim dediğin gibi yerleşme olmuştu. Inşallah öyledir bekle bakalım aksama belli olurYaaa abla inşallah adet gibi de değildi zaten sıvı çok çok açık bi kahverengi, çamaşıra falan bulaşmadı kesinlikle, peçeteyle silince geldi. Ağrı da çekiyorum ya aklım çıktı regl başlıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?