Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bildiğiniz regl olacakmışım gibi ağrı çekiyorum kasıklarım belim.. Az önce lavaboya gittim peçeteyle silince açık kahve bi şey geldi katı değil ama ya inşallah regl değildir
kuzu çatlaman hangi tarihte olmustu? inşallah yerleşmedir

Allah ım stresten öleceğiz her birimiz icin ayrı stres yaşıyoruz bu nedir hadi herkes aynı anda çift çizgi görsün de kurtulalım bu stresten
Canım siliklesme hangi tarihte oldu senin Red Phoenix
Bebeğim 13 şubatta iki çizgide koyuydu 14te silikleşti 15te yok yok denecek kadar silikti

Aşkım 13 pik 14 çatladı 15'te artık ikinci çizgi aşırı silikti daha da yapmadım
daha 14 gün olmamış ama regl de olabilir. regl ağrısı diyince. bak ben en son kasımda adet oldum hemde ovulasyon yaptıgım halde 3 gün erken oldum. yerleşme kanaması sandım ama değildi. insallah seninki yerlesmedir. ama değilse de üzülme hamilelik yakındır

aynen daha 13.gün bugün. Az önce yine lavaboya gittim hiçbir şey yok.. Benim adet başlamalarım da böyle olmaz normalde keskin bi ağrı girer sonra direkt 5-6 damla kıpkırmızı gelir çamaşıra. İlk kez böyle oldu, inşallah adet değildir ama bende çok ihtimal vermiyorum yerleşmeye bebeğim. Evde akşam ovü yapcam

aynen benim de direkt kanla başlardı. hiç beklemiyordum akşama sökülmüştü. çok umutlanma diye söylüyorum yerleşmeyse de sürpriz olur

aynen benim de direkt kanla başlardı. hiç beklemiyordum akşama sökülmüştü. çok umutlanma diye söylüyorum yerleşmeyse de sürpriz olur
Yok bebeğim zaten yerleşme olduğunu sanmıyorum ama regl gibi de değil aman ya olcaksam olayım da kurtulayım bari bu ikilemden..

Nasil olmustu canim? 4 gebeligimde de yasamadim ben.
Temmuz 21 siliklesmis o gün hatta o hafta tek ilişkim olmuştu tutmaz dedim üstelik geç yum olmustu . 31 ine bat günü bi baktim pembe bulaştı peçeteye üzüldüm adet oldum diye benim başlangıç yavaş yavaş gelir diye günlük ped koydum bi baktim gece sadece 2 damla kahvelik var . 1 gün sonra kustum 1 gun sonrada test yaptım cıktı minik oğlum benim

O zaman tam yerlestim ben kanamasi olmus yaa masallah oglusa canimm..:)

Kuzum henuz pik olmamış mı ?
Bilmiyorm ki kuzmm zaren bnm döngim 30 18 inde yumrtlamaa olrr herhalde bazen erken olyor bazenn geç baklmm yapamayacamm diyormm amaaa hani gezecz yaaa fırsat bularsamm yaprmmm yapamazsamm yapamamm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…