- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Oyy heyecanlanilmaz mi minik mucizeni görecen inşallah kalbini de duyarsın tabi zarar olmasın diye acmayabilir ama olsun o atsın daUyumak mı
Karnıma ağrı giriyo heyecandan
İlk okulda andımızı okumaya çıkarken en son bu kadar heyecanlandım
Avlu yu izliyorum reklama girsin bi banyo olcam . Sonra da bitmesini beklerim ..
ay hiç uyuyamıcam gibi :)
ay ben kız hissediyorum ya. sağlıklı olsun tabi ki ama hep derdim ilk çocuğun kız olması çok güzel diye. hayırlısı olsun sağlıklı olsun mühim değil tabi ki şımarıklık etmek istemem :)Ay ne güzel, çok heyecanlı valla. Ben burada kıpır kıpır oluyorum okudukça, sizleri düşünemiyorum:) Hissettiğin bir durum var mi cinsiyetle ilgili
evet iştahımda artış hissetmiyorum bebiş depodan beslendiği için sanırımŞimdilerde degil canım bebek büyüdükçe iştah açıldıkça geliyor o kilolar :))
Ben 9 kilo almıştım doğumdan çıktığımda 1 kilom kalmıştı sonra süt olsun diye 5 kilo almıştım:)) doğumdan 1 yıl sonra yani bu yıl 12 kilo verdim :))))ay ben kız hissediyorum ya. sağlıklı olsun tabi ki ama hep derdim ilk çocuğun kız olması çok güzel diye. hayırlısı olsun sağlıklı olsun mühim değil tabi ki şımarıklık etmek istemem :)
evet iştahımda artış hissetmiyorum bebiş depodan beslendiği için sanırımbi de 10. haftaya kadar organ gelişimi oluyor zaten şimdi şimdi büyümeye başlıyor. inşallah çok almam gerçekten. ennnn fazla 15 almak istiyorum o da sınır yani
Evet 9 kuzumbende böyle zamanlarda uyuyorum işte. vakit daha hızlı geçsin diye. gece boyu da geç kaldım bilinçaltıyla 6-7 kez kalkıyorum. hep saate bakıyorum falankendimi gördüm insallah sende pıtpıtlarla geliceksinn kaçta randevu 9 mu?
Evet canım aslında çok zor bir ihtimal ama testte çizgi var . Beta 4 küsur ..Ama benim anlamadım bişey var sen sorduğunda en son ilişki 7 şubat demişti sanki nasıl oluyor bunca zamana çıkması gerekmezmiydi
ay seninki ideal iste ya. bu arada çocuğun kaç yaşında?Ben 9 kilo almıştım doğumdan çıktığımda 1 kilom kalmıştı sonra süt olsun diye 5 kilo almıştım:)) doğumdan 1 yıl sonra yani bu yıl 12 kilo verdim :))))
neler atlattık 2000 sayfada2000 sayfa olcak nerdeyse :))
Vayy beeeeeeeee
Nice 2000 lere onlarda bebeklerimizin doğdugunu ilan edelim inşallahhhhneler atlattık 2000 sayfada
ay ben kız hissediyorum ya. sağlıklı olsun tabi ki ama hep derdim ilk çocuğun kız olması çok güzel diye. hayırlısı olsun sağlıklı olsun mühim değil tabi ki şımarıklık etmek istemem :)
evet iştahımda artış hissetmiyorum bebiş depodan beslendiği için sanırımbi de 10. haftaya kadar organ gelişimi oluyor zaten şimdi şimdi büyümeye başlıyor. inşallah çok almam gerçekten. ennnn fazla 15 almak istiyorum o da sınır yani
2 yaşında minik kuzumay seninki ideal iste ya. bu arada çocuğun kaç yaşında?
Ayy hadi inşallahhh .. rabbım yardımcısı olsunnayyy komşum doğuma gittidua edelim Allah tek avazda kurtarsın
hamileysen araları 3 yaş bile olmayacak yani2 yaşında minik kuzum
amiiinn, darısı başımızaAyy hadi inşallahhh .. rabbım yardımcısı olsunn
Sağlıkla sıhhatle alsın kucağına inşallah
Aynen kuzum mecbur izinle ikisini birlikte büyütebilmek icin canım:)hamileysen araları 3 yaş bile olmayacak yani
Aminnn kuzum amiinnnamiiinn, darısı başımıza
Evet 9 kuzum
Uyumayı denicem kuzum ..
kesin bende 1000 kere falan kalkarım
Evet canım aslında çok zor bir ihtimal ama testte çizgi var . Beta 4 küsur ..
bakalım pazartesi belli olcak ak koyun kara koyun
Hayırlısı olsun neyse yat uyu sen inşallah yarın güzel mutlu sonuçlarını paylaşırsın
Rabbim sifa versin inşallahHastaneden geldik.. agladi bizi gorunce nolacam ben diyor bacaktan korkarken mide cikti basimiza diyor... kizlar Allah yardimcisi olsun. Uzulme bak ne guzel bakiyorlar sana dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?